Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

οσοι πήγαν διακοπές

ssttaa

Recommended Posts

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά στη ζωή μου (τουλάχιστον όσο θυμάμαι) που δεν πήγα διακοπές για λόγους υγείας. Τώρα που όλα είναι καλά, ζητώ απο εσάς φίλες μου να γράψετε που πήγατε και τι κάνατε σε αυτό το τόπικ, ειδικά αν περάσατε super! θα με βοηθήσετε για το χειμώνα που έρχεται :) φιλάκια

ssttaa

Διαφημίσεις

εμεις πηγαμε Χαλκιδικη με τη μικρη μας και περασαμε πολυ καλα!

η μικρη μας εξεπληξε καθως κοιμοταν και ετρωγε μια χαρα, το δωματιο ηταν πολυ καλο και πηγαιναμε και σε πολλες παραλιες!

μετα πηγαμε και 4 ημερες τα δυο μας παλι χαλκιδικη, ησυχα αλλα ετσι θελαμε, ξεκουραση!

καλο χειμωνα και ευχομαι του χρονου να μας λες και εσυ τα δικα σου και να μη συμβαινει κατι που δεν φτιαχνεται

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

καλή μου ακούγεται η Χαλκιδική! σπούδαζα στη Θεσσαλονίκη και κάποτε την είχα γυρίσει! αυτό που περάσαμε ήταν σοβαρό αλλά φτιάχτηκε.

ssttaa

καλή μου ακούγεται η Χαλκιδική! σπούδαζα στη Θεσσαλονίκη και κάποτε την είχα γυρίσει! αυτό που περάσαμε ήταν σοβαρό αλλά φτιάχτηκε.

Τότε, είναι μια πολύ καλή εποχή μια βδομαδούλα διακοπές στις αρχές του Σεπτέμβρη. Λίγος κόσμος, καλές τιμές και καλή εξυπηρέτηση. ;)

Να είστε πάντα γεροί από εδώ και στο εξής!

.....δε νομίζω τάκη....

Εμείς πήγαμε αρχές Ιουλίου μία βδομάδα στα Χανιά με τα παιδιά και αρχές Αυγούστου μία βδομάδα στη Ρόδο οι δυο μας!!! Δεν μπορούσαμε να πάρουμε άδεια 2 εβδομάδες μαζί αλλά τελικά τα καταφέραμε μια χαρά.

Ο Σεπτέμβριος είναι πολύ καλός μήνας για διακοπές από πλευράς καιρού. Αν έχεις μικρά παιδιά και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για σχολεία κλπ. εκμεταλλεύσου τις χαμηλές τιμές. Απέφυγε τη Σαντορίνη γιατί εκεί πάνε πολλοί Ιταλοί το Σεπτέμβριο και οι τιμές συνεχίζουν να είναι τσουχτερές.

Αν πάτε με παιδιά μία καλή επιλογή είναι η Εύβοια και η Πελοπόννησος. Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία με παιδότοπους και χώρους να τρέχουν τα παιδιά. Επίσης πας με αυτοκίνητο που σημαίνει ότι βάζεις όλα τα πράγματα μέσα και δεν ανησυχείς για τίποτα. Προσπάθησε να πάρεις απευθείας τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου για τιμές. Εμείς έτσι πετύχαμε καλύτερες τιμές ακόμα κι από το Internet.

Διαφημίσεις

του χρόνου σίγουρα θα είναι καλύτερα! τώρα εγώ έχω μπεί σε ρυθμούς εντατικούς και φτιάχνω το σπιτάκι μας. Πρέπει να μετακομίσουμε πρίν χειμωνιάσει! Επίσης έχω και μια βάφτιση το Νοέμβριο και το Σεπτέβριο γίνομαι κουμπάρα σε γάμο. Διακοπές θα μπορούσα να πάω το νωρίτερο Δεκέμβριο αλλά ο Παναγιώτης μου είναι μικρούλης για χιόνια και βουνά. Άρα του χρόνου! mmmm η Ρόδος ωραία για ρομαντικές διακοπούλες!

ssttaa

Εμείς πάλι , πήγαμε 1η χρονιά φέτος με τον 15 μηνών γιόκα μας στη λίμνη ευβοίας. Το συστήνω ανεπιφύλακτα για όλους τους γονείς αυτό το μέρος καθώς είναι ένα καθαρά οικογενειακό μέρος , πολύ ύσηχο με απέραντες παραλίες (ροβιές, αγ. άννα) και το πεύκο μέσα στη Θάλασσα. Μιλάμε για πολύ πράσινο βρε κορίτσια, μακάρι αυτό το μέρος να μείνει για πάντα έτσι αναξιοποίητο. Και ο μικρός ευχαριστήθηκε αλλά και εμείς περάσαμε τέλεια.

wobz4vsv31g4fym5.png

Περαστικά να είναι και να είστε πάντα γεροί. Εμείς πήγαμε φέτος με τα παιδιά (4,5 ετών και 14 μηνών) στο Νομό Πρεβέζης στη Λούτσα. Δεν μείναμε παραλιακά αλλά στο χωριό της Λούτσας στο βουναλάκι που απήχε 3 χλμ από την παραλία. Περάσαμε καταπληκτικά! Τα παιδιά χάρηκαν απίστευτα, οι θάλασσες πεντακάθαρες και ρηχές, γαλάζιες και πράσινες, άμμο ή χαλικάκι. Είναι μία ατελείωτη παραλία πολλών χιλιομέτρων στην περιοχή και κάθε φορά αλλάζαμε. Ασε που είχε και το ποτάμι τον Αχέροντα του οποίου οι πηγές ήταν ένα όνειρο! Πανέμορφα καταπράσινα μέρη, όλο δροσιά, ούτε μία φορά δεν ανοίξαμε air condition σε αντίθεση με όσους έμεναν κάτω παραλία.

Πέρυσι που το μωρό ήταν 2 μηνών πήγαμε Τολό (σχετικά καλά περάσαμε παρόλο που κατάγομαι από την περιοχή), πρόπερσι ΥΠΕΡΟΧΑ στους Ορεούς στην καταπράσινι Βόρεια Εύβοια, ένα χρόνο πριν στην Κορινθία (έτσι κι έτσι) και το 2005 στο καημένο το Πόρτο Γερμενό που φέτος κάηκε. Σεπτέμβρη διακοπές ενδείκνυνται για παντού. Καλή διασκέδαση εύχομαι.

wjhKp3.png

c5dop3.png