Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ HELP ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟ

Recommended Posts

kalispera eimai kainourgia edw..thelw voitheia m exoun sustisei enan giatro sto thriasio alla fovamai na paw ekei den exw akousei kala logia kai o giatros den poluasxoleite mazi m exei toso kosmo pou den exw xrono na tn rwtisw oti thelw...thelw na vrw ena kalo giatro kai nosokomeio oikonomiko alla kai na me prosexoun.Eimai stin 23 vdomada kai prepei na vrw amesa einai kai t prwto m den xerw polla pragmata....an mporeite na m proteinete kati....euxaristw polu filia.....:)

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Γεια σου!!!! η μαμά μου έχει ενα καταπληκτικό γιατρό που είναι στο Λευκό Σταυρό στην Αθήνα!! παλιά ήταν στο Λητώ αλλά έφυγε!! από προσωπική μας εμπειρία δηλώνω ότι είναι καταπληκτικός και φοβερός!! και πάνω από όλα άνθρωπος!!!! και πολύ μορφωμένος και ενημερωμένος για όλες τις νέες εξελίξεις!!! έχει και ιατρείο αλλά κλείνει ραντεβού και στο Λευκό Σταυρό. επίσης, είναι μελος σε ενα απτα καλύτερα κέντρα εξωσωματικής!!! αλλα δεν πρέπει ναναι ακριβός και είναι άνθρωπος!!! Πρόκειται για τον κ. Πιστοφίδη. εαν πάρεις τηλ. στην κλινική θα μάθεις περισσότερα!!! στον συνιστώ!!!

με το καλό το μωράκι σου και με ενα πόνο!!!!!!:wink::-D

Η ζωή είναι ωραία μόνο όταν είμαστε μαζί!!!!:lol:

καλησπερα κοριτσακι!εισαι και εσυ στις μανουλες ιανουαριου?εγω πρωτα αποφασισα σε ποιο νοσοκομειο θελω να γεννησω και αναλογος βρηκα και γιατρο.ειναι στο μαιευτηριο ελενα ειναι νεος αρκετα συζητησημος και συνεργασιμος δεν μου αφηνει κενα στις αποριες μου τον βρισκω παντα οταν τον παιρνω τηλεφωνο.δεν εχει γιατρειο εξω ειναι του ΕΣΥ και εξεταζει μονο στο νοσοκομειο συνεργαζεται και με το λητω αλλα εγω δεν μπορω να ανταποκριθω στα λεφτα που ζητανε εκει. αν σε ενδιαφερει πες μου να σε ενημερωσω παραπερα.

καλη εγκυμοσυνη να εχεις,

ειρηνη

eQMGp2.png

Σε παρακαλώ μπορείς να μου δώσεις τα στοιχεία του γιατρού σου? Επίσης όταν γέννησες ερχόταν μετά να σε δει? Μόλις γέννησες και πήγες στο δμάτιο ήρθε? Κάνει επισκληρίδιο σε φυσιολογικό τοκετό? Θα σου ήμουν ευγνώμον εαν μου απαντούσες γιατί είμαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη έχω τραβώσει με τον γιατρό μου και θέλω να βρω άλλον αλλά έχω απογοητευτεί γιατί όλους θεούς τους έχουν κάνει αλλά και εμένα θεό τον είχαν και στο forum αλλά τελικά μόνο το χρήμα τον ενδιαφέρει.

k4xS.jpg