Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΖΑΧΑΡΟ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!

ΕΧΩ ΖΑΧΑΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΕΝΑ???

ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΗ :wink:

line_line_typew12_beg_d_typew6_time_1223092800_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

Διαφημίσεις

γεια σου σονια!καταρχην καλη επιτυχια και μην αγχωνεσαι καθολου!εγω δεν εχω διαβητβη,αλλα εχω ακουσει πολλα για το θεμα γιατι εχω κληρονομικοτητα!ξερω οτι στην περιπτωση σου θα γεννησεισ απλωσ με καισαρικη,αν δεν κανω λαθος!αλλα και εγκυοσ μπορεισ να μεινεισ και τα παντα μπορεισ να κανεισ!απλωσ πιστευω θα ηταν καλο αν παραλληλα πηγαινες και σε ενα διαιτολογο επειδη στην εγκυμοσυνη με διαβητη πεζει σημαντικο ρολο η ρυθμιση του με τη σωστη διατροφη!!καλη επιτυχια!!!

Trying_to_Conceive_21_to_37_day_cycle_step1.php

γεια σου σονια,και καλη επιτυχια.

λοιπον,εγω εχω προδιαθεση για ζαχαρο,

ειμαι για την ακριβεια στο 109 με ανωτατο φυσιολογικο οριο το 110.

και εχω και θυροειδη.

πηγα σε ενδοκρινολογο και μου εδωσε τα Glucophage 1000mg.

τα παιρνω εδω και εναμιση μηνα για να κατεβασει το ζαχαρο.

ο γιατρος θεωρησε καλο να τα ξεκινησω γιατι αν μεινω εγκυος θελει να εχω πιο χαμηλη τιμη αρχικα επειδη ανεβαινει.

αυτο με την καισαρικη εγω δεν το ξερω βεβαια και ουτε μου ειπε κατι τετοιο.

θα ρωτησω ομως την επομενη φορα.

παντως ψαξτο πριν μεινεις εγκυος για να μη τα βρουμε σκουρα οταν ερθει το μπεμπε

Ειμαι Ερωτευμενη με την κορη μου !!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ!! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΑΓΧΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΟΔΟΞΗ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ!!

line_line_typew12_beg_d_typew6_time_1223092800_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

εγω εκανα ζαχαρο και στις δυο εγκυμοσυνες και στην δευτερη εκανα και ινσουλινη.γεννησα μια χαρα με φυσιολογικο τοκετο και τα παιδια μου χωρις προβλημα ζαχαρου.αν προσεχετε την διατροφη σας και τις οδηγιες του γιατρου μη φοβοσαστε τιποτα

α:!:εχω και θυρεοειδη που δυστηχως κληρονομησαν και οι δυο μου κορες αλλα οταν παρακολουθητε δεν υπαρχει κανενα προβλημα.γι'αυτο το θεμα μπορειτε να διαβασετε και εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22068

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Διαφημίσεις

geoste να χαίρεσαι τις κορούλες σου πιστεύω ότι το μύνημά σου ήταν κάτι που περίμενα μου έδωσες ελπίδες μακάρι να μπορέσω να κάνω και γω όχι ένα αλλά τουλάχιστον 2 παιδάκια όπως εσύ !!! εσύ όμως δεν είχες ζάχαρο απο πριν αν κατάλαβα καλά ε? αν σε πετύχω ή με πετύχεις online θα ήθελα να πούμε και άλλα πράγματα γι αυτό. Αν έκανες υπογλυκαιμίες με τις ινσουλίνες και τέτοια...ισως μου λύσεις κάποιες απορίες γιατί υποψιάζομε ότι κάτι τέτοιο θα κάνω και γω δηλ ινσουλίνες ..αν καταφέρω να μείνω έγκυος.Κάτι άλλο ... έχω καθυστέρηση αλλά τα τεστ εγκυμοσύνης δεν δείχνουν να είμαι. Η τελευταία μου περ ήταν 7/7. Θεωρώ ότι δεν είμαι γιατί κάτι θα έδειχνε το τεστ δεν μπορεί τόσες μέρες είναι.Λες όμως να κάνω μια χωριακή....ουφ άντε να μου ρθουν να μην ψάχνομε άλλο.

συγνωμη για την καθυστερημενη απαντηση μου αλλα τωρα ξεκλεψα λιγο χρονο για να μπω στο φορουμ.

Σονια οχι δεν ειχα απο πριν προβλημα ουτε και μετα τις εγκυμοσυνες απλα υπαρχει η προδιαθεση στον οργανισμο και θα το παρακολουθω κατα καιρους.οσο για υπογλυκαιμιες εκανα και επειδη δεν ετρωγα σοκολατες που λατρευω ειχα μια και περιμενα με την επομενη υπογλυκαιμια να φαω:oops:αν και δεν επρεπε

παντως σου ευχομαι να μεινεις συντομα εγκυος αφου το θες τοσο πολυ και οσο για το ζαχαρο αν σε παρακολουθει ενας διαβητολογος να εισαι σιγουρη οτι θα πανε ολα καλα:lol:οτι αποριες εχεις μπορεις να μου στειλεις και pm για να σε βοηθησω οσο μπορω.δεν ειμαι ειδικη ολα αυτα τα λεω απο προσωπικη εμπειρια

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Καλησπερα Σονια μην στεναωριεσαι και μην αγχωνεσαι καθολου εχω προδιαθεση για ζαχαρο και αντισταση στην ινσουλινη!!!

Πρεπει να σου πω οτι μπορεις να μεινεις εγκυος εννοειται αλλα θα πρεπει αρχικα να εχεις κανει καποια διατροφη ωστε να το κρατας χαμηλα!!!

Εγω εχω κανει διατροφη που μου εδωσε ο ενδοκρινολογος-διαβητολογος μου και περνω και το glucophage οπως βλεπεις ειμαι εγκυος αυτη τη στιγμη και μεχρι στιγμης ειναι ολα καλα!!!

Επισης κανω ινσουλινη και εχω και θρομβοφιλια!!!!

Οσο για το θεμα του τοκετου δεν με ενδιαφερει καθολου αλλα η καισαρικη δεν παντα απαραιτητη!!!!

Σου ευχομαι τα καλυτερα και συντομα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κοριτσια στη τελευταια εξεταση ειχα 110 και η μητερα μου ειναι διαβητικη..για την εξεταση καμπυλης χρειαζεται καποια διαιτα πριν?

Καλησπερα marmav εχω κανει 2 φορες καμπυλη και δεν εκανα καποια διαιτα απλα θα πρεπει να εισαι νηστικη το πρωι που θα πας!!!Το 110 ητανε προγευματικο????Σου ευχομαι καλα αποτελεσματα!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ !!!

ΕΧΩ ΖΑΧΑΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΟΥΛΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΜΕΝΑ???

ΒΑΛΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΓΟΥΡΛΙΔΙΚΗ :wink:

Σονια μου μην ανησυχεις! Εγω εχω διαβητη απο τα 15 και εχω και ενα πανεμορφο κοριτσακι! Το μονο που θελει ειναι προσοχη! Να τρως σωστα, να μετρας το ζαχαρο τακτικα και να ακους τους γιατρους που θα σε παρακολουθουν καθως οταν εχεις διαβητη ακομη και αν ειναι μονο στην κυηση επιβαλλεται να σε βλεπει διαβητολογος. Καλο θα ηταν επισης πριν μεινεις εγκυος να κανεις μια γλυκοζλιομενη (καλα τη γραφω?) ωστε να ειναι σε επιθυμητα επιπεδα τα ζαχαρο πριν ακομη μεινεις εγκυος!

Σου ευχομαι συντομα τα ευχαριστα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...