Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Κοριτσια και παλι θα ηθελα τη βοήθειά σας!!Την αλλη εβδομαδα εχει τα γενέθλειά της η μικρή μου (κλεινει τα 2!) και σκεφτομαι να της κανω γιορτουλα στο σπιτι. Δεν θα εχω πολυ κοσμο, καμια δεκαρια μεγαλους (το πολυ) και γυρω στα 4-5 παιδακια. Θα ηθελα ομως να κανω και καποια δωρακια σε μικρους και μεγαλους αναμνηστικα, που ναι μεν να ειναι ομορφουλια αλλα και συναμα οικονομικα. Έχετε να μου προτεινετε τιποτα σχετικα μ΄αυτο????Ευχαριστω πολυ!!

Διαφημίσεις

παπαρουνιτσα χτες που πηγαμε σε κατι γενεθλια στο χωριο η μαμα του δημοσθενη μοιρασε τυχερες σακουλες.ξερεις αυτες απο τα περιπτερα.παντα πιανει στα παιδια..ολα τα παιδακια ζητανε τυχερη σακουλα απο το περιπτερο.η δικια μας ειχε μια φλογερα μεσα...

Paparouna!!!!To jumbo Εχει πολυ ωραια πραγματακια και οικονομικα....!!!Ειχαμε παει σε κατι γενεθλια με την κορουλα μου...Μετα την κοπη της τουρτας ειχαν για τους μικρους φιλους πολυ ομορφα DVD με τα στρουφακια...και για τους μεγαλους ωραιοτατα ομπρελοκακια με στρασακια για της κυριες και για τους κυριους με το αρχηκο του ονοματος τους!!!!Παρα πολυ ομορφα και οικονομικα και ολα απο το jumbo!!!!!:-D:grin:

Αχ, βρε κοριτσια ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!Και οι δυο προτασεις ειναι ωραιες!Όσον αφορα το jumbo (χωρις να θελω να κανω διαφημιση βεβαια!) παντως, πιστευω οτι οντως κατι θα βρω για μικρους και για μεγαλους. Ίσως να κανω και καμια συνθεση με γλυφιντουρια, ίσως παρω κανενα παιχνιδακι και να το βαλω σε διακοσμητικη σακκουλιτσα...Τι αλλο, τι αλλο??Ίσως κανενα μαγνητακι για το ψυγειο...Καμια αλλη ιδεουλα φωστηρες μου?

• 1 month later...

Paparouna γεια σου! Ενα δωρακι που εμεινε σε ολα τα παιδακια απο τα γενεθλια των παιδιων μου ηταν πλαστικα ποτηρακια με παραστασεις απο εξω και καλαμακι - κι εγω τα πηρα απο τα jumbo.

Διαφημίσεις