Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επιτέλους που θα βρω παπούτσια σοι?

Recommended Posts

Μη γελάσετε με το θέμα μου!Εχω βαρεθεί να πετάω παπούτσια,μολις τ αγοράζω τα φοράω το πολύ 2-3 μήνες και είναι για πέταμα,ολα τα παπούτσια και ακριβά και φτηνά,ξερετε κανένα μαγαζί στην Αθήνα με καλά κ γερά παπούτσια?

• 2 weeks later...

Διαφημίσεις

antigoni μου δε νομίζω να φταίνει τα παπουτσια...το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και εγώ..έχω δοκιμάσει τα πάντα ( μαγαζιά, πιο ακριβά κτλ ) κάτι κάνουμε και εσύ και εγώ στον τρόπο που περπατάμε και τα καταστρέφουμε ή όταν οδηγάμε..

rQGhp3.png

Για να μην αισθανεστε ασχημα να ξερετε οτι κ εγω εχω το ιδιο προβλημα. Περπαταω γενικα πολυ βαρια κ επειδη στραβοπαταω κ συνεχεια δε βγαζω ποτε πανω απο μια σεζον. Δε νομιζω οτι μπορει να διορθωθει, απλα θα συνεχισω να ξοδευω μια περιουσια σε παπουτσια...

επειδή και εγώ ειμαι λιγο παραξενη με τα παπούτσια...αν δεν μου κατσει καλά στο πόδι, δεν μπορώ να το φορεσω...εχω βολευτεί πολύ με τα παπούτσια exe του tsakiris mallas. όσα έχω πάρει, τα εχω λιώσει, στην κυριολεξία!είναι βεβαια λίγο ακριβά,αλλά τα αξίζουν τα λεφτά τους!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Διαφημίσεις

Kαι εγω ειμαι της αποψης των ακριβων παπουτσιων τα οποια και διαρκουν στο χρονο.

Τωρα αν ειναι πολύ μοντέρνο δεν θες και να το φορας πανω απο 2-3 χρονια γιατι περνάει η μοδα τους...

Το καλυτερο ειναι να ψωνιζεις στις εκπρωσεις για την επομενη χρονιά ωστε και καλά παπουτσια να εχεις αλλά και φθηνα...!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

δεν εχω ενα flat παπουτσι που να βγαζει πανω απο μια σεζον ιατι μαλλον περπαταω σαν χαζη. Απο τα ψηλοτακουνα που εχει αδυναμια ο συζυγος μου κανει δωρο nine west κ tsakiris mallas κ τα εχω καινοτργιο αφου τα φοραω σπανια... τωρα οταν μπει ο χειμωνας ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΠΟΥΤΣΙ να παω στη δουλειά

Θα συμφωνησω οτι μαλλον φταιει ο τροπος που παιρπαταει κανεις. Και γω τα τσακιζω τα παπουτσια. τα ιδια σχεδια παπουτσια η αδελφη μου τα κραταει χρονια..

Αλλαξτε ποδια κοπελιες.. οχι παπουτσια..:P

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ για τα exe πολύ καλά παπούτσια, αλλά και τα mocassino αν και ξεφεύγουν αρκετα στην τιμή τους. Για τη δουλειά πολύ καλά είναι τα geox και ανθεκτικά και πολύ άνετα.

ΝΙΚΟΛΑΣ 15-03-2009!!!!ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΡΕΛΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!!

ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΣ..ΗΡΘΕ...19-11-2011

αχ geox ποσο μ'αρέσουν, εντάξει βρε κορίτσια κυλάει κ αυτό το ιταλικό αίμα μεσα μου που αν δεν τα παινεψω θα πέσει να με πλακώσει όλο το ιταλικό μου σόι

ο μπουρνάζος έχει απίστευτα δέρματα , όπως επίσης και ο χαραλάς όμως τα σκας γερά. Εγώ λόγω του ότι έχω κάποιο δερματικό πρόβλημα στα πόδια φροντίζω να ψωνίζω ένα ζευγάρι και το κρατάω όλη τη σεζόν, όπως επίσης και το φοράω και όλη τη σεζόν. Απλά κοιτάω να τα παίρνω με τις εκπτώσεις και να τα φοράω την επόμενη χρονιά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ο μπουρνάζος έχει απίστευτα δέρματα , όπως επίσης και ο χαραλάς όμως τα σκας γερά. .

Τους έχω δοκιμάσει και τους 2 στον δευτερο μήνα πέταμα το παπουτσι..

rQGhp3.png

Κορίτσια σίγουρα, το καλό παπούτσι έχει μεγαλύτερες αντοχές. ΄Ομως θα πρέπει να περιποιούμαστε και τα παπούτσια με τον κατάλληλο τρόπο.

Το ξέρετε ότι όταν φοράμε το παπούτσι θα πρέπει να μην το ξαναφορέσουμε για 48 ώρες και να το βάλουμε μέσα σε καλαπόδι και σε αέρα (εννοώ να μην το βάλουμε στην ντουλάπα) για να αναπνεύσει αφού είναι δέρμα.

Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο ο τρόπος που περπατάς , εγώ περπατάω βαριά και τα στραβοπατάω τα παπούτσια. Τα μόνα παπούτσια που μου κρατάνε και τα έχω δοκιμάσει τα τελευταία 10 χρόνια είναι της Καλογήρου. ΄Ομως επειδή πλεον κοστίζουν μια περιουσία (ξεκινούν από 350 ? και συνεχίζουν ....) και έχω πια και παιδάκι έχω σταματήσει να ψωνίζω από τότε που γέννησα.

Τους έχω δοκιμάσει και τους 2 στον δευτερο μήνα πέταμα το παπουτσι..

Εμένα πάλι έχω παπούτσια από τον Μπουρνάζο που μου έχουν κρατήσει πάνω από δεκαετία και του Χαραλά φέτος θα είναι η τέταρτη συνεχής χρονιά που τα φοράω σχεδόν κάθε μέρα και δεν έχουν πάθει τίποτα. Βέβαια όταν έρθει ο καιρός της αποθήκευσης υπάρχει ολόκληρη διαδικασία. Βάφονται , φρεσκαρίζονται , επιδιορθώνονται αν έχουν ζημιές, και μπαίνουν στα καλαπόδια τους , μετά στις υφασμάτινες θήκες τους και τέλος το κάθε ζευγάρι στο κουτί του. Πάντως με αυτή τη διαδικασία έχω κρατήσει μπότες χαμηλές που μου αγόρασε δώρο η μαμά μου στα 18 και τώρα έκλεισα αισίως τα 36

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
Εμένα πάλι έχω παπούτσια από τον Μπουρνάζο που μου έχουν κρατήσει πάνω από δεκαετία και του Χαραλά φέτος θα είναι η τέταρτη συνεχής χρονιά που τα φοράω σχεδόν κάθε μέρα και δεν έχουν πάθει τίποτα. Βέβαια όταν έρθει ο καιρός της αποθήκευσης υπάρχει ολόκληρη διαδικασία. Βάφονται , φρεσκαρίζονται , επιδιορθώνονται αν έχουν ζημιές, και μπαίνουν στα καλαπόδια τους , μετά στις υφασμάτινες θήκες τους και τέλος το κάθε ζευγάρι στο κουτί του. Πάντως με αυτή τη διαδικασία έχω κρατήσει μπότες χαμηλές που μου αγόρασε δώρο η μαμά μου στα 18 και τώρα έκλεισα αισίως τα 36

Μράβο!Εγώ απλά τα καθαρίζω από κάτω και τα βάζω στην παπουτσοθήκη ή τα κουτιά..Πήρα πριν 2 χρόνια μπότες από τον Σαγιάκο και σε ένα χρόνο έπρεπε να αλλάξω το τακούνι,το είχα στραβοπατήσει.Φέτος καθάρισα όλες τις μπότες, τις γέμισα με σακούλες του σούπερ μάρκετ για να μην χάνουν την φόρμα τους αλλά τι να το κάνω?Έπρεπε να το είχα κάνει από την αρχή...