Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ?????

Recommended Posts

I MIKRI MOU EINAI 4 MINON GENIKOS OPOU PAME EPISKEPSIS VOLTES IMASTE PANTA MAZI..MEGALONI MONO ME MENA ..EXOUME EDO KAI ENA MINA POU MOLIS PAME STOUS GONIS TOU ANTRA MOU ME TO POU TOUS DEI VAZEI TA KLAMATA ARXIZEI KAI TRIVETE PANO MOU AUTO MAS SIMVENEI MONO STO SIGKEKRIMENO SPITI OPOU K NA PAME DEN EXOUME PROVLIMA...TI LETE NA TIN ENOXLEI

Διαφημίσεις

Ta παιδια απο την ηλικια της κορη σου και μετα αρχιζουν να εχουν το φοβο για τους ξενους.Ισως να μην τους βλεπει συχνα και ετσι τους φοβαται αφου φανταζομαι μολις την δουν θελουν να την παρουν αγκαλια.Με τον καιρο αυτο θα καταλαγιασει αλλα παντως αυτο συμβαινει σε ολα τα παιδια αυτης της ηλικιας.Ισως και να εχει φοβηθει κατι συγκεκριμενο στο σπιτι τους που θα δεις με τον καιρο τι ειναι.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Εμενα το κανει απο πολυ μωρο ο γιος μου με τα πεθερικα αλλα ο λογος ειναι εμφανες.. Τα παιδια εχουν ενστικτο.. καταλαβαινουν ποιος ειναι ο καλος και ποιος ο κακος ανθρωπος, ποιος τα αγαπαει και ποιος οχι..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
ax vre dora me kanes kai gelasa..spiti mou den erxonatai pote gia na ksero antidrasis..sto mpampa mou pou pao sto patriko mou den exei thema...edo pame sto geitona kai kathete me tis ores..vgenoume vradi kai den klei

Μηπως το παιδι καταλαβαινει καποια δικη σου αλλαγη συμπεριφορας και αυτο το κανει ανησυχο? Αν δηλαδη εσυ εισαι σφιγμενη, η κουμπωμενη, η απλα οχι ανετη, το μωρο το νιωθει και αντιδρα ετσι. Μπορει να γινεται υποσυνειδητα, να μην το καταλαβαινεις, μην αγχωνεσαι, και μην πιεσεις το παιδι σου να φερθει αλλιως. Μου συνεβαινε κι εμενα. Με πιεζαν να κοψω το θηλασμο... και ημουν παντα λιγομιλητη και αποτομη στης πεθερας μου, οποτε και η μικρη μου... ηταν λιγο νευρικη εκει. Τωρα ειναι λιγο καλυτερα. Ολα φυσιολογικα μην ανησυχεις! Φιλακια!!!

Εμενα το κανει απο πολυ μωρο ο γιος μου με τα πεθερικα αλλα ο λογος ειναι εμφανες.. Τα παιδια εχουν ενστικτο.. καταλαβαινουν ποιος ειναι ο καλος και ποιος ο κακος ανθρωπος, ποιος τα αγαπαει και ποιος οχι..

ακριβως και μενα το ιδιο κανει και δεν τον αφηνω να στεναχοριεται για να τους κανω το χατιρι. η συνεχεια στις 7 θανασιμες πεθερες.....:D

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

• 5 months later...