Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βοηθεια.προβλημα με το θηλασμο

am13

Recommended Posts

κοριτσια χρειαζομαι βοηθεια.ο ζαχαρενιος μου ειναι δεκα μηνων και θηλαζουμε πρωι βραδυ και μεχρι προσφατα και μεσημερι μερικες φορες.ειμαι εγκυος τριων εβδομαδων και επιθυμω να διακοψω το θηλασμο γιατι πλεον μεχει κουρασει η πιπιλα που με κανει συνεχεια ο μικρος .εχω αλλαξει τρεις μαρκες γαλα και μεχρι στιγμης δε γινεται τιποτα.απο μπιμπερο δε γουσταρει το σπρωχνει στα κυπελακια που εβαζα το μητρικο με τη θηλη απο πανω δε πινει, απο το εκπαιδευτικο ποτηρακι που πινουμε νερο μολις το δοκιμαζει και καταλαβαινει οτι ειναι γαλα μου το σπρωχνει.τι να κανω???εντωμεταξυ τη τελευται εβδομαδα μια πρωι και μια βραδυ ετυχε και δεν επινε γαλα απο το στηθος μου.τι γινεται δε καταλαβαινω.αν επινε γαλα θα συνεχιζα ευχαριστως να θηλαζω αλλα αυτο το πραγμα δε το αντεχω αλλο.θελει να τον βαζω στο στηθος και να καθεται.ετσι αλλα με τα δοντια του με ποναει αφοριτα .τι να κανω εχω απελπιστει και δε το απολαμβανω καθολου πλεον δε θελω να του θυμωνω...

Ο ΖΑΧΑΡΕΝΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ

Διαφημίσεις

Αυτή η συμπεριφορά είναι πολύ συχνή σε παιδιά που θηλάζουν δλδ να αρνούνται να πιουν άλλο γάλα...

Ισως αν δεν έχεις πρόβλημα και συνεχίσεις 2 μηνες ακόμα να μπορέσεις να τον δοκιμάσεις φρέσκο γάλα, κατσικίσιο, 'η και αγελαδινό ίσως να το δεχθεί καλύτερα...

Δοκίμασες σε ποτήρι με καλαμάκι; Σε ποτήρι σκέτο;

WLn5p2.png

Αυτή η συμπεριφορά είναι πολύ συχνή σε παιδιά που θηλάζουν δλδ να αρνούνται να πιουν άλλο γάλα...

Ισως αν δεν έχεις πρόβλημα και συνεχίσεις 2 μηνες ακόμα να μπορέσεις να τον δοκιμάσεις φρέσκο γάλα, κατσικίσιο, 'η και αγελαδινό ίσως να το δεχθεί καλύτερα...

Δοκίμασες σε ποτήρι με καλαμάκι; Σε ποτήρι σκέτο;

θα τα δοκιμασω αν και με καλαμακι τουχα δωσει παλια νερο και δεν ηξερε πως να ρουφηξει

Ο ΖΑΧΑΡΕΝΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ