Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πνιγεται οταν πινει με μπιμπερο

nataly09

Recommended Posts

ο μπεμπησ μου ειναι 31 ημερων την τελευταια εβδομαδα ενω πινει γαλα πνιγεται παντα στην πρωτη γουλια απο λαιμαργια ισωσ δε ξερω μετα το πινουμε οκ το γαλα.εχω αγχωθει πολυ με το θεμα του φαγητου και καθε φορα που ειναι να φαει τρεμω και με πιανουν τα κλαματα μη συμβει οταν ειμαι μονη μου αλλαξα και πιπιλεσ αλλα τα ιδια.αν μπορειτε βοηθηστεμε εχω παθει ψυχολογικο. καθεται ημικαθιστοσ ορθιο κεφαλι και πλεον δε του γεμιζω ολη την πιπιλα και την βγαζω καθε λιγο για να μη πνιγει αυτο ειναι σωστο;στο μαιευτηριο μου χαν πει ναγεμιζει η πιπλα ετσι το εκανα αλλα τωραεχω φοβηθει πολυ τι να κανω ειμαι και μονη μου

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

μηπως να δοκιμαζες καουτσουκ? εμενα η μικρη μου επινε μεχρι 3 μηνων με καουτσουκ και μετα τα αλλαξαμε... οταν της δωσαμε την σιλικονη το επινε πιο γρηγορα... μηπως επειδη ειναι πολυ μαλακο δεν βγαζει με τοση πιεση το γαλα? βηχαλακι εκανε κι εμας οταν την σηκωναμε καμια φορα γιατι της ερχοταν γουλιτσα

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Αχ nataly σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Κι εμάς έτσι έκανε η μπέμπα και κάθε φορά τρόμαζα πάρα πολύ.... :( Όποτε ήταν να την ταίσω και ιδίως οταν ήμου μόνη, με έτρωγε το άγχος... τελικά λύση δεν βρήκα μέχρι που μετά το δεύτερο μήνα το σταμάτησε! Πάντως κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να υπάρχουν ειδικές θηλές για τα νεογέννητα.

Εμένα να σκεφτείς όσο και αν έχω προσπαθήσει νατην ταίσω με θηλές 4+ δεν πίνει με τίποτα!!!! Είναι δυνατόν και τώρα και πρίν ένα ολόκληρο χρόνο να θέλει να πίνει με τις 0+???:roll:

Το μωράκι σου μάλλον πνίγεται γιατί είναι λαίμαργο. Αν δοκίμαζες να το ταϊσεις λίγο πριν αρχίσει να πεινάει πολύ, βελτιωνόταν η κατάσταση? Αν δεν είναι εκνευρισμένο από το κλάμα και από την πείνα να τρώει πιο ήσυχα και ήπια. Εγώ αυτό κάνω με τον δικό μου που είναι λαιμαργούλης και έχει πιάσει το κόλπο.

• 1 χρόνο μετά...

Λογια πνιγεται επειδη η ροη ειναι μεγαλυτερη απ'οτι πρεπει.

Οσο πιο ΠΟΛΥ σφιξεις το μπιμπερο τοσο πιο μικρη γινεται η ροη.

Και φυσικα για νεογεννητο ειναι το 0.

...Τι να πρωτοπω...

Πως να περιγραψω την αγαπη μου για σενα...

Μονο λογια αγαπης και στοργης πλημμυριζουν την ψυχη μου καθε φορα που...με κοιτας...μου γελας...με παιρνεις αγκαλια......

Διαφημίσεις

Αν και έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που πνιγόταν το εν λόγω παιδάκι....

Εγώ χρησιμοποιώ ακόμα τις θηλές για νεογέννητο (παρόλο που είναι 5 μηνών) και ακόμα χαζοπνίγεταιι!

Αυτές τις μέρες πήρα τις νέες θηλές medela calma και τις έχει καταευχαριστηθεί.

Μιλάω πάντα για μητρικό γάλα έτσι...

• 5 εβδομάδες μετά...
Αν και έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που πνιγόταν το εν λόγω παιδάκι....

Εγώ χρησιμοποιώ ακόμα τις θηλές για νεογέννητο (παρόλο που είναι 5 μηνών) και ακόμα χαζοπνίγεταιι!

Αυτές τις μέρες πήρα τις νέες θηλές medela calma και τις έχει καταευχαριστηθεί.

Μιλάω πάντα για μητρικό γάλα έτσι...

:lol::lol::lol:

Εμ ολο και καποια νεα μαμα θα εχει αυτη την απορια...οποτε απανταμε και λιγο πιο γενικα.

Κι εμενα 5 μηνων ειναι το νινακι μου και ακομα εχω καποιες που ειναι για νεογεννητα και αλλες για 2 μηνων...και ΝΑΙ ...και το δικο μου πνιγεται καμια φορα, ειδικα αν το γαλα ειναι κ λιγο πιο ζεστο (τωρα το πινουμε δροσερουλι λογω ζεστης). Παντως οι θηλες ακομα και των 3ων ή 4ων μηνων εχουν πολυ μεγαλη τρυπα..που να πιει απο κει???!!!

...Τι να πρωτοπω...

Πως να περιγραψω την αγαπη μου για σενα...

Μονο λογια αγαπης και στοργης πλημμυριζουν την ψυχη μου καθε φορα που...με κοιτας...μου γελας...με παιρνεις αγκαλια......

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...