Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τελικά όλα τέλεια!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Εχτές πήγαμε στον γιατρό μου για να ακούσουμε κ να δούμε το εμβρυάκι, είδαμε καρδούλα αλλά δεν ήταν τόσο ξεκάθαρα. Τρελό αγχος κ πάλι. Ο γυναικολόγος μου, μου είπε οτι μπορεί να είναι μικρότερη η ηλικία κύησης και οτι θα έβρισκε ενα καλύτερο υπέρηχο να κάνουμε πάλι κοιλιακό αύριο. Σήμερα λοιπόν πήγα σε ενα νοσοκομείο που έχει πολύ καλό υπέρηχο κ το είδα ΤΕΛΕΙΑ και άκουσα την ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΑ . Είμαι ακριβώς όσο είχα υπολογίσει 9 εβδομ. κ 1 ημέρας. Πετάω απο ευτυχία!!!!!!!!!!!!!! Να Έχετε στο νου σας λοιπόν, αν κάποια κοπέλα δεν άκουσε καρδούλα 7η-8η εβδομάδα, οτι μπορεί να φταίει ο υπέρηχος. Εύχομαι οτι καλύτερο σε ολες μας, τις μέλουσες μανούλες!:-D

dev075pr___.png

Διαφημίσεις

Σου ευχομαι τα καλύτερα καλή μου! Και αν με βοηθήσει ο Θεος γεννάμε μαζι! Και εγω σαν κ σενα είμαι!

Μια χαρούλα θα πάνε όλα;)!!!!!!!!!!. Άρα μπορούμε να τα λέμε απο εδώ. Αλήθεια απο ναυτίες πώς πας?? Εγώ εδώ κ 2, 5 εβδομάδες είμαι μόνιμα βάρκα-γυαλό. Φαγητό δεν μπορώ να φάω εκτός απο φρούτα κ σκέτα μακαρόνια,αααα ναι .. μια φορά έφαγα κ φασολάκια..

dev075pr___.png

Διαφημίσεις

με το καλο να υποδεχτεις τον μωρο σου που ειμαι σχεδον σιγουρη οτι θα ειναι αγορι.περσυ τετοιο καιρο ημουν εγκυος και εγω και γεννησα τελη μαρτιου εναν κουκλο.ειχα και εγω αναγουλες τρελες και ο γιατρος μου ειχε πει οτι ανγουλες φερνουν τα αγορακια.μην αγχωνεσαι λιγη προσοχη τωρα στην αρχη και θα δεις ποσο γρηγορα θα περασει ο καιρος.καλη λευτερια!!!