Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ίση μεταχείριση παιδιών ????

Recommended Posts

Είχα μία συζήτηση με μία φίλη μου για το θέμα των σχολείων και πραγματικά θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα που με προβλημάτισε.... σήμερα στέλνει την κόρη της σε ιδιωτικό δημοτικό σχολείο και τον γιό της σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό. Αυτό που θέλει όμως είναι να συνεχίσει την κόρη της στο ιδιωτικό και να αλλάξει τον μικρό σε δημόσιο σχολείο, για να μην έχει ένα επιπλέον κόστος όταν θα έρθει η ώρα του δημοτικού, να συνηθίσει δηλαδή σε κάποιο νηπιαγωγείο δημόσιο και στην συνέχεια στον δημόσιο δημοτικό σχολείο... Αυτό που αναρωτιέμαι΄είναι αν αυτό συνάδει με μία ισότητα στην συμπεριφορά των γονέων απέναντι στα παιδιά, μία ίση μεταχείριση κλπ ή .....είναι απλώς στο μυαλό μου και τα παιδιά δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα αν ένα παιδί πάει στο ιδιωτικό σχολείο και το άλλο στο δημόσιο??

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς?

Διαφημίσεις

Εγω δεν θα το εκανα αυτο στα παιδια μου.Δεν ξερω αν τα ιδια θα ειχαν καποιο προβλημα αλλα εγω δεν θα αισθανομουν καλα με κατι τετοιο.Αν δεν μπορεις οικονομικα να στειλεις και τα δυο σε ιδιωτικο καλυτερα να μη στειλεις κανενα,αυτη ειναι η γνωμη μου.

z1QBp3.png UKB8p3.png

.Αν δεν μπορεις οικονομικα να στειλεις και τα δυο σε ιδιωτικο καλυτερα να μη στειλεις κανενα,αυτη ειναι η γνωμη μου.

και η δικιά επίσης...

επίσης δεν μου άρεσε η έκφραση για να συνηθίσει, δηλ. τι είναι το δημόσιο σχολείο...? κάτεργα ?

rQGhp3.png

Καλημέρα.

Μήπως είδε ότι το ιδιωτικό τελικά δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από το δημόσιο και απλώς δε θέλει να αλλάξει σχολείο στην κόρη γιατί έχει συνηθίσει εκεί;

Εγω δεν θα το εκανα αυτο στα παιδια μου.Δεν ξερω αν τα ιδια θα ειχαν καποιο προβλημα αλλα εγω δεν θα αισθανομουν καλα με κατι τετοιο.Αν δεν μπορεις οικονομικα να στειλεις και τα δυο σε ιδιωτικο καλυτερα να μη στειλεις κανενα,αυτη ειναι η γνωμη μου.

και η δικιά επίσης...

επίσης δεν μου άρεσε η έκφραση για να συνηθίσει, δηλ. τι είναι το δημόσιο σχολείο...? κάτεργα ?

συμφωνώ απόλυτα με τα κορίτσια παραπάνω

στα παιδιά θέλω να προσφέρω εξίσου

όταν δεν μπορώ κάτι να το προσφέρω και στα δύο τότε θα το "στερηθούν" και τα δύο. Δίκαια πράγματα

Η ζωή μου όλη .....

Διαφημίσεις

• 3 weeks later...

Και εγώ την μικρή μου τελικά την ξεκίνησα παιδικό σταθμό σε δημοτική επιχείρηση σε αντίθεση με τη μεγάλη μου που πήγε σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό! Δεν νομίζω ότι είναι κακό εφόσον οι δύο χώροι αξιολογούνται το ίδιο από τον γονέα. Και εννοώ ότι μπορεί αφενός το ιδιωτικό δημοτικό της παραπάνω κοπέλας να μην πληρεί τις προσδοκίες της ενώ από την άλλη μεριά από το δημόσιο δημοτικό σχολείο να είναι πλήρως ευχαριστημένη.

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson