Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS!!!ΞΕΠΡΗΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ..... ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ???

Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι... είμαι στην 6 εβδομάδα και το μόνο σύμπτωμα εγκυμοσύνης που είχα ήταν πρησμένο στηθος που πονούσε.

Απο χθες όμως... δεν έχω αυτή την ενόχληση πια.... είναι μεν πρησμένο αλλά δεν με πονάει καθόλου!!!

Είναι φυσιολογικό αυτό ή κάτι δεν πάει καλά?

Τι συνέβαινε στις δικές σας εγκυμοσύνες????

Ανησυχώ λίγο....

Διαφημίσεις

Παναγιωτα δεν βρίσκω λόγο ανυσηχίας! :)

Στις εγκυμοσύνες μία πονάει η μέση, μία το στήθος, λίγο τα μουδιάσματα, καμμιά φορά υπνηλία. Άλλα συμπτώματα έρχονται και άλλα φεύγουν....

Μην ανυσηχείς!

Το ελπίζω...

απλά διάβαζα στον ιντερνετ για τα συμπώματα της παλινδρόμησης και έλεγε σε αρκετα site ότι ενδειξεις είναι η υποχώρηση συμπτωμάτων όπως το να ξεπρήζεται το στήθος, να μην έχεις πια εμετους κλπ...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΜ!!!ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΠΡΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΟΧΙ!!ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ!!ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ!!ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ!!ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ!!!! :wink:

Διαφημίσεις

Αχ σας ευχαριστώ πολύ!!!

Απλά αυτός ο "πόνος" όπως όταν περίμενα περίοδο ήταν το μόνο σύμπτωμα που είχα.... και τώρα που σταμάτησε ανησύχησα....

διάβασα και όλα αυτά πως στην πάλίνδρομη τα συμπτώματα εγκυμοσύνης υποχωρούν και ανησύχησα ....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...