Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ιδιαιτερα μαθηματα Δημοτικου

Recommended Posts

Γεια σας!

Σκεφτομαι να αρχισω την αναζητηση μιας κοπελας παιδαγωγου η οποια θα αναλαβει την μελετη των μαθηματων του παιδιου μου απο Σεπτεμβρη. Ο γιος μου θα παει Β Δημοτικου. Παρακαλω οποιος γνωριζει, εχει αναλογη εμπειρια θα ηθελα να με διαφωτισει σχετικα με τα χρηματα που παιρνουν περιπου την ωρα για να εχω μια ιδεα. Ευχαριστω πολυ!

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Δεν ξερω απο ποια περιοχη εισαι παντως εγω ειμαι απο επαρχια εκανα περισυ μαθηματα στον γιο μου που θα συνεχισουμε και φετος με δασκαλα. Περισυ μου επαιρνε 8 ευρω την ωρα φανταζομαι ομως απο το λιγο που μιλησαμε και για φετος στην ιδια τιμη θα κυμανθει.

insekten-0042.gif

• 8 months later...
  • 2 years later...
Ειμαι δασκάλα με εμπειρία στα ιδιαίτερα μαθήματα! Αν ενδιαφέρεστε για ιδιαίτερα επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλ. 6974216876. Όσον αφορά στη τιμή κυμαίνεται από 8-10 ευρώ. Η τιμή βέβαια είναι διαπραγματεύσιμη και συζητήσιμη. Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

• 1 year later...
Γεια σας!

Σκεφτομαι να αρχισω την αναζητηση μιας κοπελας παιδαγωγου η οποια θα αναλαβει την μελετη των μαθηματων του παιδιου μου απο Σεπτεμβρη. Ο γιος μου θα παει Β Δημοτικου. Παρακαλω οποιος γνωριζει, εχει αναλογη εμπειρια θα ηθελα να με διαφωτισει σχετικα με τα χρηματα που παιρνουν περιπου την ωρα για να εχω μια ιδεα. Ευχαριστω πολυ!

EIMAI ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ 6947094754 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

που μενετε?εγω 5 ευρω παιρνω που ειμαι φοιτητρια

Ε, αυτό είναι απίστευτο θράσος!!!!!!! Η συγκεκριμένη απατεώνας ξαναχτυπά!!!

Η συγκεκριμένη έχει κοροϊδέψει κι εμένα προσωπικά και πολλές άλλες μαμάδες, δηλώνοντας άλλοτε δασκάλα που μοιράζει τα βιβλία του Οργανισμού και άλλοτε καθηγήτρια που δίνει οικονομικά πακέτα και αλλού ότι έχει κέντρο μελέτης με άλλους! Κι εγώ έπεσα θύμα της! Σας καλώ μόνο να διαβάσετε κάποια από τα προηγούμενα μηνύματά της! Έχω ήδη ενημερώσει από πέρυσι τους administrators!Διαβάστε, σας παρακαλώ τα κάτωθι και προσοχή ιδίως όταν εμπιστεύεστε τα παιδιά σας!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2441317&highlight=%D4%C9%CD%CF%D5%CB%C1#post2441317

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2407479&highlight=%D4%C9%CD%CF%D5%CB%C1#post2407479

Εάν δεν σας τα ανοίγει, ψάξτε τα εξής threads: "Αγορά βιβλίων Α' Δημοτικού (στα ιδιωτικά σχολεία)" με θεματοθέτρια εμένα και "Πόσα χρήματα θα διαθέτατε για ιδιαίτερα μαθήματα" με θεματοθέτρια την Kallie. Κάντε τον κόπο, σας παρακαλώ να τα διαβάσετε!

Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω αναφορά για το συγκεκριμένο άτομο ξανά στο forum.