Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;

Recommended Posts

Κορίτσια μου έχω μία απορία.

Σήμερα πήγα για περπάτημα με τον άντρα μου για καμιά ωρίτσα στο χαλαρό .Σε κάποια φάση ενώ περπατούσα αμέριμνη ένιωσα ένα πόνο σαν τσίμπημα έντονο κεντρικά χαμήλα της κοιλιάς μου που είχε διάρκεια για λιγότερο από δευτερόλεπτο. Ο ιδιος πονος επαναλήφθηκε 2-3 φορες μετά από 5-10 λεπτά!Τον ίδιο πόνο επίσης είχα νιώσει πριν 4 εβδομαδες 2-3 φορες το είχα πει και στον γιατρό μου προσπάθησε να καταλάβει αλλά δεν είπε τίποτα !Ο πόνος είναι κάθετος και ξεκινά από κάτω και εκτείνεται προς τα μέσα .Δεν είναι ιδιαίτερα δυνατός και δεν διαρκεί πάνω από κλάσματα δευτερολέπτου αλλά με ξαφνιάζει εκεί που βρίσκομαι χαλαρή και μου δημιουργεί άγχος! :shock:Μοιάζει σαν ένα απροσδόκητο τσίμπημα!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;

fb383e08a5.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Στελλίτσα για την απάντηση σου!Όχι όλα τα άλλα είναι πολύ καλά στην εγκυμοσύνη μου, Δόξα τω Θεώ.Να είσαι καλά και με το καλό να υποδεχτείς σε 2 μήνες περίπου το μωράκι σου!!!

fb383e08a5.png

Και εγώ είχα διάφορους πόνους στη διάρκεια της εγκυμοσύνης ο γιατρός μου είχε πει ότι είναι φυσιολογικο αρκεί ο πόνος να μην είναι έντονος ή περιοδικός , να μην συνοδεύεται από υγρά ή αίμα .Καλό είναι όμως για οτιδήποτε να ενημερώνεις και να συμβουλεύεσαι το γιατρό σου

iTLNp3.pnguQzNp3.png

If my heart can become pure and simple, like that of a child, I think there probably can be no greater happiness than this. -- Kitaro Nishida

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ και εσύ με το καλό. Μου ειχε πει ο γιατρός να πίνω depon αν πονάω. Ρώτησε τον. Πάντως όταν μπεις στον 3ο αυτά θα ειναι παρελθόν! k045.gif

Είναι πολύ ευχάριστο Στελλίτσα μου που στο β´ τρίμηνο αυτά σταματάνε !!! :cool:

fb383e08a5.png

Είναι όντως συχνά τα τσιμπήματα στο 1ο τρίμηνο. Σε λίγο θα έχεις και στη μέση και στην πλάτη. Πάντα, όμως, να τα αναφέρεις στο γιατρό σου.

UmJ2p11.png

4/12/2009: Τhe first day of the rest of my life.

aMUmp10.png

Και εγώ αισθανόμουν τα ίδια τσιμπηματάκια που αναφέρεις στο 1ο τρίμηνο, μετά όλα πέρασαν. Όταν αισθάνεσαι κάτι τέτοιο να ξαπλώνεις και να ξεκουράζεσαι. Και αν ανησυχείς να μιλάς με τον γιατρό σου. Φιλάκια, καλή συνέχεια.

aYVcp2.png

Γενικά θα πρότεινα και εγώ κάτι σαν ξεκούραση, ίσως να περιορίσεις λίγο το περπάτημα μέχρι τη 12η βδομάδα, όχι ότι τρέχει κάτι κακό αλλά αν δεν περπατήσεις μόνο καλό θα κάνει. Και από βάρος κουβαλάμε όσο αισθανόμαστε άνετα εντελώς, αυτό σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μετά την 12η και όσες έχουν προβληματα (ήμουν μέσα σε αυτές) ο γιατρός σε αφήνει συνήθως να κάνεις ότι θέλεις.

Είναι τρεις και τους λατρεύω.