Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ροζ/πορτοκαλί σημαδάκι στην πάνα

Recommended Posts

Κορίτσια, είμαι πολύ στεναχωρημένη. Για τέταρτη φορά είδα σήμερα ροζ-πορτοκαλί σημαδάκια στην πάνα του μωρού μου. Είναι αγοράκι 2,5 μηνών και πίνει μόνο μητρικό γάλα. Προσπαθούμε να συνέλθουμε από μια ίωση η οποία του έφερε πολλές μυξούλες, αλλά ευτυχώς όχι πυρετό. Τώρα έχει πολλά φλέματα και κάποιες φορές βήχει σαν να πνίγεται. Δεν ξέρω τί να κάνω. Πότε θα φύγουν να ηρεμήσει το παιδάκι μου και αυτό το σημαδάκι στην πάνα είναι λέει η γιατρός (αφού η γενική και η καλλιέργεια είναι ΟΚ)άλατα. Σας έχει συμβεί ποτέ;;Με τα φλέματα καμιά συμβουλή;;;

Vd4Sp3.png

Διαφημίσεις

εαν πηρε αντιβιωση μπορει και να εχειλιγο αιματακι στα κακξια του παρακολουθα το και εαν ξανα συμβει παντω σε μικροβιολογικο για εξεταση ακομα μπορει τα φλεγματα αυτα που καταπινει να πηγαινουν στο κοπρανα και ετσι να βγαινουν ... εμεις ειχαμε πυρετο παντως κυκλοφορει ιωση προσοχη..

ΠΡΩΤΟΝ, το καλύτερο είναι να το αναφέρεις κατευθείαν στο παιδίατρο

ΔΕΥΤΕΡΩΝ:Και εγώ αυτό είχα κάνει όταν μου έτυχε το ίδιο στην μικρή μου μόλις είχε σαραντίσει και ο παιδίατρος μου είπε ότι κάνει πάρα πολύ καλή απορρόφησης των ουσιών από τα ούρα (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ)

Η αλήθεια : Η μικρή μου είχε αρχίσει να αφυδατώνετε και αυτό στα ούρα της ήταν συμπυκνωμένοι κρύσταλλοι λόγο μικρότερης από το φυσιολογικό ποσότητας ούρων (να είναι καλά η Αγλαΐα και κάποιες μαμάδες από εδώ που μου άνοιξαν τα μάτια)

Η λύση:Πρόσθεσα 2 γεύματα το βράδυ ενώ κοιμόταν (καθώς από 35 ημερών σταμάτησε να ξυπνάει την νύχτα)και τέρμα οι κοκκινωπές πάνες

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

μπας και εφαγες εσυ κατι σε κοκκινο και το εβγαλε η μικρη στη πανα?? περνανε στο παιδι ολα οσα τρωμε οταν θυλαζουμε ...

για τον βηχα απλα υπομονη εισαι ακομα στην αρχη και πιο μεγαλα ακομα ταλαιπωρια ειναι .... μηπως αν το εβαζες το παιδι στο μπανιο και εκανες λιγο ατμους με ζεστο νερο?? καλο θα του κανει ... δεν του κανει κακο απλα ειναι καλοκαιρι!!! τι να πω ....

Διαφημίσεις

Και εμείς έχουμε πορτοκαλί σημάδια στην πάνα.

Ο παιδίατρος μου είπε πως είναι μάλλον άλατα αλλά να κάνουμε και μία καλλιέργεια ούρων.

Δεν κατάφερα να του μαζέψω ούρα αλλά εντωμεταξύ έφυγαν τα σημάδια.

Αν σε εσας συνεχίσουν ίσως θα ήταν καλό να κάνετε καλλιέργεια ούρων.

.png.png

Τί να πώ βρε κορίτσια. Το σημαδάκι αυτό το βγάζει μόνο στην πρωινή πάνα. Μέσα στη μέρα τίποτα. Τώρα περιμένω τη γενική ούρων, αλλά τις άλλες δύο φορές που κάναμε εξετάσεις δεν έδειξε κάτι, άρα ήταν άλατα. Χθες είπα ε εντάξει, σαν την άλλη φορά είναι, αλλά να που σήμερα ξαναείχε. Έχετε δίκιο. Θα τον ξυπνάω καμιά φορά μέσα στην νύχτα, γιατί αυτός ο υπναράκος μου κοιμάται 11.30-5.00 ή 6.00.

Και τα φλεματά του με τρομάζουν τόσο πολύ.. Τη μια νομίζω ότι βράχνιασε και άρα κρύωσε, την άλλη ότι θα του κόψουν την αναπνοή, ότι δεν βελτιώνεται κτλ...Και εμένα με γαργαλάει ο λαιμός μου και φοράω μάσκα! Ο μπέμπης με κοιτάει πολύ περίεργα...Δεν είμαι καθόλου ψύχραιμη!Αυτό διαπιστώνω μετά λύπης μου. Ευτυχώς ο άντρας μου με καθησυχάζει και είναι πιο ψύχραιμος. Πάντως αυτός ο βήχας από τα φλέματα μου κόβει τα πόδια. Άντε να περάσει να ηρεμήσει το αγοράκι μου. Σας ευχαριστώ πολύ.Με βοηθάει τόσο πολύ να ακούω συμβουλές και από άλλες μανούλες..

Vd4Sp3.png

magda30 είμαι σίγουρη (αλλά δεν είμαι γιατρός να στηριχθείς στην γνώμη μου) ότι είναι από αφυδάτωση και έμενα ήταν μόνο στην πρώτη πρωινή πάνα και αφού λες ότι είναι και υπναράς....!!!

Θα δεις το πρώτο βράδυ που θα του προσθέσεις γεύματα το πρωί η πάνα του θα είναι καθαρή! :)

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Τελικά η γενική ούρων ήταν πεντακάθαρη!!!Θα τον ξυπνήσω το βράδυ κάνα-δυο φορές και ελπίζω να μην ξαναέχουμε τα ίδια. Anniko, για πόσο καιρό την ξυπνούσες το βράδυ;Μόνο στις μεγάλες ζέστες ή γενικά;;Χθες π.χ. είχε φάει 23.00, 4.30, 7.30, 10.30 και επειδή αποκοιμιόταν κατευθείαν στις 10.30 έλεγξα την πάνα. Τώρα π.χ. θα προσθέσω ένα γεύμα στις 2.30. Και δύο φορές τη μέρα ανάμεσα στα γεύματα μου είπε η γιατρός να δίνω κίντερτε (για τα φλέματα, αλλά πιστεύω θα του κάνει καλό και για την αφυδάτωση). Σας ευχαριστώ πολύ όλες!

Vd4Sp3.png

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

Πάλι εδώ...Το σημαδάκι στο σημείο που ουρεί ξαναήρθε!Και ενδιάμεσα κάποιες μέρες αχνό όμως. Τί να κάνω. Τη μέρα είναι ξύπνιος σχεδόν συνέχεια και γι αυτό το βράδυ (κοιμάται 11.00-6.30) τον ξυπνάω μία φορά στις 4.00 και θηλάζει. Όλη τη μέρα όμως είναι πολύ-πολύ δραστήριος, γελάει,,"μιλάει" και τρώει...Πάνες βρέχει πάνω από 5-6 και κακάκια δις ημερησίως!Γενικές και καλλιέργειες ούρων ΟΚ!Βάρος παίρνει κανονικά (είναι 6.400Kg), θηλάζει αποκλειστικά και ικανοποιητικά και όμως...το σημαδάκι εκεί...Ετυχε σε καμιά;;;Μήπως να μεταφέρω το θέμα στον θηλασμό;;;

Vd4Sp3.png