Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βρογχιολιτιδα και μωρα..Ποσο επικινδυνη ειναι?

Recommended Posts

Γυρίσαμε χθες από το νοσοκομείο με τον 3.5 μηνών μπέμπη όπου νοσηλευτήκαμε για τρία εικοσιτετράωρα. Στις 31/12 ξεκίνησε να βήχει, και επειδή η μεγαλύτερη κόρη μου είχε μόλις αρχίσει να ξεπερνάει μια ίωση με βήχα και υψηλό πυρετό τον πήγα αμέσως το πρωί να τον δει παιδίατρος. Μου είπε πως δεν έβλεπε λόγο να δώσει κάτι και να το αντιμετωπίζαμε με ορό γιατί υπήρχε (πίσω) μυξούλα. Αν όμως έβλεπα να μπαίνει μέσα ο λαιμός ή κάτω από τα πλευρά και γενικά να χειροτέρευε, να τον ξανάφερνα την ίδια μέρα. Δεν είδα κάτι τέτοιο, μόνο συνέχισε να βήχει αλλά δεν έκανε και πυρετό, και λέω θα περάσει. Τελικά στις 4/1 χειροτέρευσε και το βράδυ μας κράτησαν αμέσως στο νοσοκομείο. είχε κορεσμό 96%, καλή κλινική εικόνα αλλά πολλά ακροαστικά. Επίσης όταν έβηχε ζοριζόταν πολύ πλέον και έκανε και κάποια δεύτερα άπνοια. Ξεκινήσαμε ορό για ενυδάτωση, μάσκες aerolin νοσοκομειακές, και κορτιζόνη λόγω της μικρής ηλικίας του και επειδή έδειξε θετικός στον ιό RSV που είναι μεν εποχιακός και συνηθισμένος, αλλά σε αυτές τις ηλικίες θέλει πολύ στενή παρακολούθηση και επιθετική αντιμετώπιση.

Δείτε εδώ ενα καλό άρθρο σχετικά: http://www.paidiatros.gr/index.php?cid=9&id=245&st=2

Τώρα θα κάνουμε για 15 μέρες μάσκες τριών διαφορετικών σκευασμάτων στο σπίτι, στην αρχή 4 φορές τη μέρα, μετά 2 φορές και στο τέλος μία ώστε να κοπούν πολύ σταδιακά.

Λέγκω να δείτε οπωσδήποτε τα ακροαστικά του! είναι πολύ μικρούλης! Ο ιός ο δικός μας παρουσιάζει 4η-5η μέρα επιδείνωση..

Mόνο τα ακροαστικά είχε δηλάδη ως σύμπτωμα??

Εύχομαι γρήγορα περαστικά!!

Yugup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 169
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακριβώς! ο βήχας του όμως ήταν βαρύς σαν αντρικός και στο τέλος έβγαζε και κραυγούλες.. Αυτό την ημέρα της επιδείνωσης βέβαια γιατί προηγουμένως ήταν βήχας κανονικός. Κατά τα άλλα έτρωγε συχνά, κοιμότανε, η μύτη του ήταν ανοιχτή, πυρετό δεν είχε...

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Καλημέρα, τελικά όπως μου είπατε και σεις πήγα και ακουσανε την μικρούλα και μας κάνανε κατευθείαν εισαγωγη για οξεία βρογχιολιτιδα.

Έμεινε οχτω μέρες, με οξυγόνο απ'την αρχή, αναρροφήσεις δυο φορές την ημερα (αυτό ήταν το πιο ζόρικο, τραβάγανε τις εκκρίσεις απ'τους πνευμονές με ένα σωληνάκι που βάζανε απ'τη μυτούλα), ορό απ'τη δεύτερη μέρα γιατί δεν μπορούσε να φάει πνιγότανε και απο ένα σημείο και μετά ούτε οι γιατροί θέλανε να τρώει γιατι πίεζε το στομαχάκι και της δυσκολευε ακόμα περισσότερο την αναπνοή, και τέλος μασκούλα.

Στα συμπτώματα εμάς ηταν ο βήχα, πνιγόταν και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα απ'τις βλένες, ένα ελαφρύ χρου χρου που άκουγα, κυανωση (το δερματάκι κυρίως γύρω απ'΄το στομα ήταν μπλε) και τα πλευράκια μπαίνανε μέσα.

Βγήκαμε χθες με οδηγίες πλεύσεις, είναι αρκετά καλύτερα, ξεκίνησε να θηλάζει πάλι, έχει πολύ βήχα και πνίγεται ακόμα αλλά έχει βελτιωθεί αισθητα. Στόχος είναι να μην ξανακολήσει και κυρίως μέχρι να γίνει δύο τριων μηνών το βρεφάκι μου.

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

Άντε βρε κορίτσι περαστικά σας κι αγύριστα. Μπαίνω και παρακολουθώ το καφέ τόσες μέρες για να μάθω νέα σας αλλά δεν προκάνω να σας πω δυο κουβεντούλες.

Σιδερένια κι άλλο κακό να μη σας βρει.

Αχου βρε κορίτσια περαστηκά στα παιδάκια σας.Εμένα η κόρη μου γεννήθηκε τον Ιούλιο και 30 ημερών έπαθε την πρώτη της βροχιολίτιδα.Ευτυχώς τη γλιτώσαμε με εισπνοές και απειρους,άπειρους όμως ορούς. γιατί το πήρα αμέσως χαμπάρι και ξέροντας απο το γιο μου,δε χρειάστηκε εισαγωγή.Ο γιατρός μου είπε οτι είμουνα τυχερή και οτι βοήθησε ο θηλασμός.Ηταν και Αυγουστος και είμασταν σε νησί με Ιατρικό κέντρο.

Εγινε και ένα περιστατικό και απο τότε 10 10 πέρνω όρους κ ανταλλακτικά

Ενα βράδυ της έκανα τόσους ορούς που το πρωί είχαν τελειώσει τα ανταλλακτικά.εστειλα τον πεθερό μου να πάει να πάρει αλλά στο μεταξυ το παιδί πνιγότανε κ έγινε μπλέ.Εγω προκειμένου να μου πνιγει......συγνώμη που θα το πω αλλά πνιγόταν στην κυριολεξία.Ο άντρας μου που είναι τόσο ψύχραιμος κέρωσε. Του ρούφηξα τις μύξες με το στόμα.

Παναγία μου ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω πως έγινε το παιδί μου μπλέ!!!!!!!

Διαφημίσεις

Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα κανα στη περιπτωση σου! πΆΝΤΩς ΕΓΏ ΤΑ Ανταλακτικά τα πλένω και τα ξαναχρησιμοποιώ. Πολλά λεφτά για να αγοράζω συνέχεια!

Το χαμογελό σου μου φτιάχνει τη μέρα!!! Σε λατρεύω μικρέ μου πρίγκιπα!!!:P

ο μικρούλης μου καλύτερα είναι... έμαθα κιολας οτι μπορείς να αγοράσεις νεφελοποιητή και να γλιτώσεις το νοσοκομείο για λοιμώξεις του αναπνευστικού. Γύρω στα 120 Ευρώ ή κάτι παραπάνω, το γράφει γιατρός του ΙΚΑ και καλύπτει γύρω στο 80%... Φυσικά αξίζει, αν υπολογίσεις την ταλαιπωρία του μωρού, της οικογένειας, και το κόστος νοσηλείας! Αλλά κορίτσια, το έχω ξαναγράψει, οπωσδήποτε να κάνετε ιδιωτική ασφάλεια στα παιδιά σας (τουλάχιστον αν είστε κοντά σε ιδιωτική κλινική)...

g4BDp3.pngyCdLp3.png

έμαθα κιολας οτι μπορείς να αγοράσεις νεφελοποιητή και να γλιτώσης το νοσοκομείο για λοιμώξεις του αναπνευστικού.

Ειμαι ολιγον ασχετη αλλα τι ειναι ο νεφελοποιητης???:confused:

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Κορίτσια κι εμένα ο μπέμπης μου απο 10ημερών άρχισε μυξούλες, πολύ βήχα κλπ. Ταλαιπωρηθηκε κι αυτός κι εγω επαθα εναν πανικό επειδή με τον πρωτο μου γιο δεν ειχαμε δει γιατρό μεχρι που πήγε παιδικό...

Ο γιατρός που τον ειδε ειπε οτι δεν έχει θέμα με πνεύμονες, αλλά το ρουθούνισμα και οι μυξες του φυγανε μετα απο 3 εβδομάδες... είμασταν συνέχεια με ορό και ατέλειωτους θηλασμούς.

Τώρα πάλι άρχισε μυξούλες και πραγματικά τρέμω... με ενα ακόμα παιδάκι στο σπίτι που πάει παιδικό και με ξαδερφακια που τα λατρεύω και πηγαινοέρχονται φοβάμαι πολύ...

Διάβασα και την περιπέτεια με την Λέγκω και την μικρή της- ευχομαι να μην ξαναχρειαστεί τπτ η μικρούλα-και όλο αυτό σκέφτομαι...

Βεβαια δεν μπορώ να κανω και πολλά ούτε θέλω να γινω υστερική-με τον πρώτο μου ήμουνα πολύ κουλ και όλο έξω και βόλτες σε σπίτια κλπ- τωρα το εχω δει αλλιώς το θέμα...:confused:

WDWSp2.png

TAlMp2.png

Διαφημίσεις

Kanela Τα μεγαλα μας εχουν ακριβως ιδια ημερομηνια γεννησης.Κι εμεις ηρθαμε απο την κλινικη αυτη τη φορα με μυξες που γινανε πρασινες και κρατησαν 10 μερες περιπου.

Τωρα ακουμε ποτε ποτε ενα ''ρουθουνισμα'' αλλα μυξες δεν εχει.

Κι εγω ειμαι πιο φοβισμενη αυτη τη φορα για αρρωστιες απ'οτι ημουν στην κορη μου δεν ξερω γιατι...:confused:

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Και τα 2α μας εχουν γεννηθει ιδια ημερομηνια αλλα διαφορετικο μηνα!!!!!:confused:
Xαχα, όντως Μαρία !!!!:D

Ευχομαι και τα τρίτα μας να συμπέσουν ημερολογιακά!!!:-P

Μόνο που εγω δεν κανω tandem σταματησαμε τον θηλασμό στους 18 μηνες.... και τώρα που βλέπει τον μικρό συνέχεια δεν μου έχει ζητήσει να θηλάσει ή εστω δεν έχει δείξει την παραμικρή περιέργεια...

λετε να μην θυμάται τπτ:confused:??? καλά άλλο θέμα ειναι αυτό τώρα βέβαια !

WDWSp2.png

TAlMp2.png

Ευχομαι και τα τρίτα μας να συμπέσουν ημερολογιακά!!!:-P

!

Xα χα οντως θελω πολυ στο μελλον ακομα ενα παιδακι,το πιθανοτερο ειναι οτι θα ειναι παρομοιας ηλικιας...:lol:

! που εγω δΜόνο εν κανω tandem σταματησαμε τον θηλασμό στους 18 μηνες.... και τώρα που βλέπει τον μικρό συνέχεια δεν μου έχει ζητήσει να θηλάσει ή εστω δεν έχει δείξει την παραμικρή περιέργεια...

λετε να μην θυμάται τπτ:confused:??? καλά άλλο θέμα ειναι αυτό τώρα βέβαια !

Πιθανον να θυμαται,ποτε δεν ξερεις,αν σου ζητουσε θα του εδινες?

Παντως θηλασε μια χαρα 18 μηνες,στο δευτερο σου ευχομαι και περισσοτερο να θηλασει αν θες.;)

6Qyip2.pngKvUzp2.png

Διαφημίσεις

ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ?

Απ'οτι μου είπαν στο παίδων στο εξιτήριο είναι πολύ πιθανό να κάνει εύκολα βρογχιολίτιδες.

Η μικρή είναι 1,5 μηνών πλέον και είναι απ'την κυριακη πάλι άρρωστη... την έχουμε πλακώσει σε αερολίν, ορους, υγραντήρα και απο σημερα και φλιξοταϊτ για να γλυτώσουμε τη δεύτερη εισαγωγη:rolleyes:. Πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί.

Το τρίτο κοντό μου ανθρωπάκι τσουυυυυπ βγήκε στις 8/12/2011!!!

• 2 months later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ SOS.Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ 5,5 ΜΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΡΥΩΜΑΤΑΚΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΣΠΝΟΕΣ,ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΟΣΗ AMOXIL . ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΗΣ ΤΡΕΜΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΗΣ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ 5,5 ΜΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΥΩΜΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΕ ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΑ, ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΣΠΝΟΕΣ ΜΕ ΑΕROLIN,ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ AMOXIL ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ. ΤΡΕΜΩ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ,

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ 5,5 ΜΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΥΩΜΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΕ ΒΡΟΓΧΙΟΛΙΤΙΔΑ, ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΕΙΣΠΝΟΕΣ ΜΕ ΑΕROLIN,ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ AMOXIL ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ. ΤΡΕΜΩ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΛΑΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ,
καλημερα..μην αγχωνεσαι..δυστυχωσ αυτου του τυπου οι ιωσεισ μασ πεθαναν φετοσ..εμεισ νοσηλευτηκαμε στο παιδων με βρογχιολιτιδα και ακροαστικα οταν ηταν 4.5 μηνων ,τον ιανουαριο στο παιδων για δεκα μερεσ...με την κορτιζονη,αερολιν κ.λ.π θα πανε ολα μια χαρα...ειναι ταλαιπωρια για το μωρο γιατι ειναι μικρουλη αλλα θα του περασει...αν δεισ και εχει δυσπνοια παντωσ γνωμη μου ειναι να την πασ ...η βρογχιολιτιδα ριχνει τα επιπεδα οξυγονου στο αιμα,εμεισ ενα βραδυ ολοκληρο ειμασταν με κουτακι οξυγονο στο κεφαλι γιατι ειχε πεσει ο κορεσμοσ του...ευχομαι να πανε ολα καλα ..περαστικα!!!!!!!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΠΟΙΑΝΟΥΝ ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ,ΕΝΟΗΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ.

Κι εμεις μια απο τα ιδια 4.5 μηνων ηταν η πρωτη και τωρα ειναι τριτη φορα που το περναμε... απο την δευτερη εκτος των υπολοιπων μας εωσε και μια προφυλαξη σε κοκκους... δεν εχουμε παει ακομα νοσοκομειο αλλα ειμαστε σε ετοιμοτητα οπως βεβαια κα τις προηγουμενες... πραγματι ειναι πολυ δυσκολο..

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

ΑΧ!Και εμεις τα ιδια, ....μολις μπηκε το 2012, πρωτα ο μεγαλος, κ μετα ο μικρος.....ουτε εμεις νοσηλευτηκαμε, πολυ νωρις ξεκινησαμε με εισπνοες κλπ κ ολα καλα....αντιβιωση πηρε κ ο δικος μου(τον χτυπησε κ στα αυτακια:(),αλλα μετα απο 1 εβδομαδα, ηταν μια χαρα.

Την προηγουμενη εβδομαδα, τον πηγα στο νοσοκομειο παλι, ειχε βηχα, δεν ειχε ακροαστικα, κ ειπε μονο aerolin ο γιατρος για 5 μερες.....

Αχ, να ερθει το καλοκαιρακι, μας τσακισαν αυτες οι ιωσεις:(

Ειναι δυσκολο, το ξερω, περαστικα, σε λιγες μερες θα ειναι μια χαρα το ζουζουνακι.

Και παλι περαστικα.

καλα κι εμεισ εχουμε ταλαιπωρηθει αρκετα...απ τον ιανουαριο που περασαμε τη βρογχιολιτιδα κολλησαμε και ουρολοιμωξη στο παιδων!!επαιρνε 2 μηνεσ αντιβιωση:shock:(χημειοπροφυλαξη)μεχρι να κανουμε κυστεοουρηθρογραφια για παλινδρομηση την οποια εξεταση μου ακυρωσαν 2 φορεσ απ το παιδων(τα νευρα μου)λογω απεργιασ και την καναμε 12 μαρτιου!!!!!!το παιδακι μου ευτυχωσ ειναι καλα κοψαμε και την αντιβιωση αλλα με μικροιωσουλεσ ακομα ειμαστε με αερολιν(εχει γινει προεκταση του χεριου μου πια)....:lol::lol::lol::lol:τελοσ παντων ΥΠΟΜΟΝΗ καντε...που θα παει ανοιγει ο καιροσ ,πασχα ερχεται ,θα γλυτωσουμε για φετοσ που θα παει!!!!

πολλά φάρμακα... ρε παιδιά

την ίδια στιγμή να σας εξετάσουν 2 γιατροί, άλλος θα σας δώσει φάρμακα και άλλος όχι. Γνώμη μου είναι οτι με τα ελάχιστα φάρμακα μπορούμε να βοηθήσουμε τον οργανισμό μας. Αρκετοί γιατροί φορτώνουν τα μικρά προληπτικά.

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

τον γιατρο μου τον εχω απο την κορη μου... δεν δινει αντιβιωσεις ετσι απλα...η κορη μου μια φορα μονο εχει παρει ... κι αλλες φορες που του ελεγα εγω να δωσουμε παλι μου ελεγε οχι... ομως ειναι αδυνατον να αφησει ενα βρεφος να μην μπορει να αναπνευσει και να εχει ταχυπνοιες γιατι δεν συμφωνουμε με τα φαρμακα... κι εγω ειμαι κατα... αλλα οχι να γινομαι και επικινδυνη

hI1Vp3.png

1CJdp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...