Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εξωσωματικη και τεστ εγκυμοσυνης

Recommended Posts

καλημερα.

αν και διαβαζω συχνα τη σελιδα, εντουτοις ειναι η πρωτη φορα που γραφω.

εχω κανει την πρωτη εξωσωματικη πριν απο 1 βδομαδα. Απο το κεντρο μου ειπαν να περιμενω 12 μερες και να κανω εξεταση αιματος. Ευκολο να στο λενε, πολυ δυσκολο να περιμενεις, ιδιως οταν προσπαθεις καιρο και ξερεις οτι η εξωσωματικη ειναι ο μονος τροπος να αποκτησεις παιδακι. Τελος παντων, μην αντεχοντας χθες εκανα ενα τεστ φαρμακειου (αυτο που λενε οτι δειχνει 5 μερες μετα την συλληψη) το οποιο ηταν αρνητικο. Επανελαβα σημερα το πρωι και παλι το ιδιο αποτελεσμα.

Μηπως γνωριζει καποια κοπελα αν ηταν νωρις για αυτο το τεστ η οντως αν ηταν θετικο θα εδειχνε;

Διαφημίσεις

Μαρία μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα!! Μην αγχώνεσαι καθόλου με τα τεστ φαρμακείου. Το μήνα που έμεινα έγκυος είχα κάνει 3 τεστ και είχα και καθυστέρηση!! Όλα ήταν αρνητικά! Έκανα χοριακή, ήταν θετική και μετά από τρεις μέρες έκανα ένα φαρμακείου που είχε περισσεψει κι έδειξε θετικο. Δηλαδή με 10 μέρες καθυστέρηση!!!! Ξέρω ότι είναι ψυχοφθόρο, αλλά κάνε λίγη υπομονή και όλα θα πάνε καλά!!!

Μαρία μου καλημέρα! Σε καταλαβαίνω απόλυτα και ξέρω τι ακριβώς νιώθεις. Έκανα την τρίτη μου εξωσωματική και σήμερα θα πάω για το τεστ αίματος για να δω τι έγινε τελικά. Απ'ότι ξέρω, από την εμπειρία μου φυσικά, ξέρω ότι τα τεστ του φαρμακείου δεν είναι αξιόπιστα όσον αφορά την εξωσωματική γιατί γεμίζουμε το σώμα μας με ορμόνες. Εγώ σε συμβουλεύω να περιμένεις για την ανάλυση αίματος την οποία θα επαναλάβεις και μετά από 2 μέρες για να δεις αν διπλασιάζονται οι μονάδες σου... και τότε μόνο θα είναι πιο σίγουρο. εγώ στην δεύτερη προσπάθεια τα κατάφερα αλλά μετά απέβαλα...τώρα περιμένω αλλά από το πρωί έχω τρομερό άγχος... πονάει η κοιλιά και η μέση μου αρκετά και έχω τρομοκρατηθεί... σου εύχομαι να πάνε όλα καλά αλλά πρέπει να περιμένεις... ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση... η υπομονή είναι η μέγιστη αρετή... σου μιλάει μια παθούσα...

as1cxD90g410010Nzc3NzFsfDk4ODcwNDg3bGRqfFdlIGhhdmUgYmVlbiBtYXJyaWVkIGZvcg.gif

Μαρία και Antri συμπάσχω μαζί σας απόλυτα καθώς έκανα κι εγώ πριν μια εβδομάδα την 2η εξωσωματική μου. Είμαι κι εγώ πάρα πολύ αγχωμένη γιατί την άλλη Δευτέρα πρέπει να πάω για την χοριακή και τρέμω για το αποτέλεσμα.Αntri κι εγώ έχω πόνους στην κοιλιά, τη μέση και το στήθος αλλά πάλι με το γιατρό μου που μίλησα δεν μου είπε ότι σημαίνει απαραιτήτως κάτι κακό γιατί και μια πιθανή εγκυμοσύνη έχει τα ίδια συμπτώματα, οπότε μην απογοητεύεσαι προκαταβολικά .Μου συνέστησε να πάρω μαγνήσιο που σταματάει τις συσπάσεις της μήτρας. Καλά αποτελέσματα σε όλες μας εύχομαι και ελπίζω την επόμενη φορά που θα τα ξαναπούμε να έχουμε καλά νέα όλες!Στο μεταξύ οπλιστείτε με υπομονή!

genuine σε ευχαριστω παρα πολυ. με το καλο να δεχτειτε το μωρακι σας και να σας γεμισει ευτυχια. θα ηθελα πολυ να ειναι τα πραγματα οπως και στη δικη σου περιπτωση..

Διαφημίσεις

Μαρία μου καλημέρα! Σε καταλαβαίνω απόλυτα και ξέρω τι ακριβώς νιώθεις. Έκανα την τρίτη μου εξωσωματική και σήμερα θα πάω για το τεστ αίματος για να δω τι έγινε τελικά. Απ'ότι ξέρω, από την εμπειρία μου φυσικά, ξέρω ότι τα τεστ του φαρμακείου δεν είναι αξιόπιστα όσον αφορά την εξωσωματική γιατί γεμίζουμε το σώμα μας με ορμόνες. Εγώ σε συμβουλεύω να περιμένεις για την ανάλυση αίματος την οποία θα επαναλάβεις και μετά από 2 μέρες για να δεις αν διπλασιάζονται οι μονάδες σου... και τότε μόνο θα είναι πιο σίγουρο. εγώ στην δεύτερη προσπάθεια τα κατάφερα αλλά μετά απέβαλα...τώρα περιμένω αλλά από το πρωί έχω τρομερό άγχος... πονάει η κοιλιά και η μέση μου αρκετά και έχω τρομοκρατηθεί... σου εύχομαι να πάνε όλα καλά αλλά πρέπει να περιμένεις... ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση... η υπομονή είναι η μέγιστη αρετή... σου μιλάει μια παθούσα...

antri μου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα καλυτερα αποτελεσματα.

το οτι εχεις αυτα τα συμπτωματα μαλλον λεει κατι. θα περιμενω τα νεα σου το συντομοτερο.

Μαρία και Antri συμπάσχω μαζί σας απόλυτα καθώς έκανα κι εγώ πριν μια εβδομάδα την 2η εξωσωματική μου. Είμαι κι εγώ πάρα πολύ αγχωμένη γιατί την άλλη Δευτέρα πρέπει να πάω για την χοριακή και τρέμω για το αποτέλεσμα.Αntri κι εγώ έχω πόνους στην κοιλιά, τη μέση και το στήθος αλλά πάλι με το γιατρό μου που μίλησα δεν μου είπε ότι σημαίνει απαραιτήτως κάτι κακό γιατί και μια πιθανή εγκυμοσύνη έχει τα ίδια συμπτώματα, οπότε μην απογοητεύεσαι προκαταβολικά .Μου συνέστησε να πάρω μαγνήσιο που σταματάει τις συσπάσεις της μήτρας. Καλά αποτελέσματα σε όλες μας εύχομαι και ελπίζω την επόμενη φορά που θα τα ξαναπούμε να έχουμε καλά νέα όλες!Στο μεταξύ οπλιστείτε με υπομονή!

stavrianni και εγω πριν απο μια εβδομαδα την εκανα.

συγκεκριμενα στις 28/7 και μου ειπαν η εξεταση αιματος να γινει στις 10/8 που ειναι Δευτερα. εμενα ειναι η πρωτη μου εξωσωματικη αλλα ειμαι και εγω παρα παρα πολυ αγχωμενη. το τεστ του φαρμακειου το εκανα γιατι ενω ειχα μεχρι και πριν απο 2 μερες τσιμπηματα και πονακια χαμηλα,πρηξιμο στο στηθος και την κοιλια, αυτα τωρα εχουν σταματησει εντελως. αυτο νομιζω δεν ειναι καλο και οχι αυτα που εχετε εσεις.

Μαρία μου τα τσιμπήματα και οι πόνοι έρχονται και φεύγουν, χωρίς αυτό να σημαίνει αναγκαστικά κάτι. υπήρχε μέρα που δεν πονούσα καθόλου, υπήρχαν όμως και φορές που δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου. είχαν πρηστεί πάρα πολύ. σήμερα όμως πονάει η μέση μου αρκετά. κι αυτό με παραξένεψε... μέχρι τις 6 όμως θα έχουν βγει τα αποτελέσματα και θα ξέρω τουλάχιστον που βαδίζω. stavrianni μου σου εύχομαι ολόψυχα να πετύχει και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο. η εξωσωματική όσο απλή και να φαίνεται ότι είναι, είναι μια ψυχοφθόρα κατάσταση και μόνο κάποια που την πέρασε μπορεί να σε καταλάβει απόλυτα... σας εύχομαι καλα αποτελέσματα όπως και για μένα φυσικά... μέχρι τις 6 θα αντέξω, θα τα καταφέρω...

σας ευχομαι το καλυτερο, να τελειωνεται κ να απολαυσετε το μωρακι σας. περιμενω εγκυμοσυνες κοπελιες μου!!!

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ!!!!

Διαφημίσεις

ακόμα Μαρία μου. μου είπαν να τηλεφωνήσω στις 6 και κρατιέμαι με αγωνία. οι πόνοι έρχονται και φεύγουν λες και θα αδιαθετήσω... ό,τι και να'ναι όμως θα σας ενημερώσω. ελπίζω να είναι καλά τα νέα μου για να πάρετε κι εσείς θάρρος!!!!!!

σας ευχομαι το καλυτερο, να τελειωνεται κ να απολαυσετε το μωρακι σας. περιμενω εγκυμοσυνες κοπελιες μου!!!

η καλυτερη ευχη που εχω ακουσει.εισαι πολυ γλυκια parent

σε ευχαριστούμε parent μου... από το στόμα σου και στου θεού το αυτί... όλες για ένα σκοπό αγωνιζόμαστε, για ένα ιερό σκοπό!!!!!

κορίτσια καλή επιτυχία να έχετε, antri με όλη μου την καρδιά!!!

Καί όσο για τα τεστ μην πετάτε τα λεφτά σας άδικα, δεν δείχνουν καθαρά απο τόσο νωρίς αν και καταλαβαίνω απόλυτα αυτή την ανάγκη να καταφύγεις σε αυτά.

Αυτή η αναμονή είναι μια τρέλα.

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Διαφημίσεις

κορίτσια καλή επιτυχία να έχετε, antri με όλη μου την καρδιά!!!

Καί όσο για τα τεστ μην πετάτε τα λεφτά σας άδικα, δεν δείχνουν καθαρά απο τόσο νωρίς αν και καταλαβαίνω απόλυτα αυτή την ανάγκη να καταφύγεις σε αυτά.

Αυτή η αναμονή είναι μια τρέλα.

και η μικροβιολογος που επικοινωνησα τελικα αυτο μου ειπε, οτι κανενα τεστ δεν δειχνει τοσο νωρις.

να χαιρεσαι τις κορουλες σου zwza.

κορίτσια μου γεια σας και πάλι. συγγνώμη που θα σας στεναχωρήσω αλλά δεν τα κατάφερα ούτε και αυτή τη φορά... έχω απογοητευθεί πάρα πολύ αλλά δεν θα τα βάλω κάτω... θα ξαναπροσπαθήσω... εύχομαι για σας να πάνε όλα καλά και να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας. εδώ θα είμαι και θα σας βλέπω... καλή επιτυχία σε όλες όσες προσπαθούν!!!!!!!!!!

antri ψηλα το κεφαλι .. μαζεψε δυναμεις για την επομενη φορα !!!!!!!

χαλαρωσε και κοιτα να εισαι ευτυχισμενη με τον αντρα σου και θα ερθει και το μωρακι σιγουρα !!!!

υπομονη και επιμονη χρειαζεται !!!!!!!!!

σου ευχομαι καλη επιτυχια σε οτι κανεις απο δω και περα !!!!

Ειμαι Ερωτευμενη με την κορη μου !!!

antri δεν πειράζει, να μην στεναχωριέσαι και να θυμάσαι πως τα σχέδια της ζωής δεν συμπίπτουν πάντα με αυτά που θέλουμε. Συνέχισε να προσπαθείς,όλα θα έρθουν στην ώρα τους και όπως πρέπει.

καλημερα.

αν και διαβαζω συχνα τη σελιδα, εντουτοις ειναι η πρωτη φορα που γραφω.

εχω κανει την πρωτη εξωσωματικη πριν απο 1 βδομαδα. Απο το κεντρο μου ειπαν να περιμενω 12 μερες και να κανω εξεταση αιματος. Ευκολο να στο λενε, πολυ δυσκολο να περιμενεις, ιδιως οταν προσπαθεις καιρο και ξερεις οτι η εξωσωματικη ειναι ο μονος τροπος να αποκτησεις παιδακι. Τελος παντων, μην αντεχοντας χθες εκανα ενα τεστ φαρμακειου (αυτο που λενε οτι δειχνει 5 μερες μετα την συλληψη) το οποιο ηταν αρνητικο. Επανελαβα σημερα το πρωι και παλι το ιδιο αποτελεσμα.

Μηπως γνωριζει καποια κοπελα αν ηταν νωρις για αυτο το τεστ η οντως αν ηταν θετικο θα εδειχνε;

Γεια σου maria73,θα σου πω την δικη μου εμπειρια,εχω κανει 4 εξωσωματικες,στις 3 που ειχα μεινει εγκυος εκανα τεστ στο σπιτι 8 μερες μετα την εμβρυομεταφορα και βγηκε αρνητικο, εκανα μετα στις 12 μερες και εδειξε το θετικο αποτελεσμα,γιατι εγω θα πηγαινα για χοριακη 14 μερες μετα,5 μερες ειναι πολυ νωρις,απλως απορω που σου ειπαν να πας την 12η για χοριακη,εγω και απο τον εαυτο μου και απο αλλες κοπελλες ξερω μετα 14 μερες

ΜΑΡΚΕΛΛΑ

[sIGPIC][/sIGPIC]

κορίτσια μου γεια σας και πάλι. συγγνώμη που θα σας στεναχωρήσω αλλά δεν τα κατάφερα ούτε και αυτή τη φορά... έχω απογοητευθεί πάρα πολύ αλλά δεν θα τα βάλω κάτω... θα ξαναπροσπαθήσω... εύχομαι για σας να πάνε όλα καλά και να κρατήσετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας. εδώ θα είμαι και θα σας βλέπω... καλή επιτυχία σε όλες όσες προσπαθούν!!!!!!!!!!

γεια σου antri μου.

μπορει να μην τα καταφερες τωρα και να καθυστερησει λιγο ,αλλα θα ερθει. εσεις να ειστε γεροι και ολα θα πανε καλα.

Γεια σου maria73,θα σου πω την δικη μου εμπειρια,εχω κανει 4 εξωσωματικες,στις 3 που ειχα μεινει εγκυος εκανα τεστ στο σπιτι 8 μερες μετα την εμβρυομεταφορα και βγηκε αρνητικο, εκανα μετα στις 12 μερες και εδειξε το θετικο αποτελεσμα,γιατι εγω θα πηγαινα για χοριακη 14 μερες μετα,5 μερες ειναι πολυ νωρις,απλως απορω που σου ειπαν να πας την 12η για χοριακη,εγω και απο τον εαυτο μου και απο αλλες κοπελλες ξερω μετα 14 μερες

ναι μαρκελα, μετα απο 12 μερες μου ειπαν.ασε που δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενη απο το κεντρο.τελος παντων δεν θελω τωρα να το σκεφτομαι. εγω παντως απο χθες εχω καφε-ροζ αιμα. δεν ξερω γιατι κοριτσια, αλλα το νιωθω οτι κατι δεν παει καλα..

Μαρία μου ό,τι και να γίνει να μην απογοητευθείς... λέμε τώρα... θα κλάψεις, θα ξεσπάσεις και θα το ξεπεράσεις... σήμερα είναι μια νέα μέρα, έτσι θα πεις... εγώ άρχισα κιόλας να σκέφτομαι την επόμενη προσπάθεια... και μου έχει κολλήσει η ιδέα να έρθω στην Ελλάδα γιατί είμαι από Κύπρο. ίσως εκεί τα πράγματα να είναι πιο καλά. όλη τη νύχτα χτες έψαχνα για γιατρούς στο internet. πάντως να ξέρεις ότι το καφέ-ροζ αίμα δεν είναι κατ'ανάγκην ανησυχητικό... κάποιες κοπέλες το έχουν και σε φυσιολογική εγκυμοσύνη. σου εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και ό,τι και να γίνει να μας ενημερώσεις. όλες εδώ τον ίδιο σκοπό έχουμε... από τη μέρα που ανακάλυψα το forum νιώθω ότι μπορώ κάπου κι εγώ να μιλάω γιατί δεν με καταλαβαίνουν όσοι δεν αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα... eirinitas και virginia σας ευχαριστώ πολύ... δεν θα το βάλω κάτω... θα ξαναπροσπαθήσω...

καλησπερα antri μου.

εμενα δυστυχως το ροζ καφε εγινε κανονικοτατη περιοδος.

πηρα στο κεντρο που εκανα την εξωσωματικη και νου ειπαν οτι και παλι μπορει να μην ειναι κατι αρνητικο. αυτο που μου την εδωσε ειναι οτι τεστ επρεπε να κανω αυριο και αυτοι μου ειχαν πει δευτερα.στις βλαστοκυστες που εκανα εγω κανεις πιο νωρις,κατι τετοιο μου ειπαν.αυριο λοιπον πρωι πρωι παω και εγω..

αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι θεωρω το σημαντικοτερο να νιωθεις καλα στο κεντρο που διαλεγεις,να σου επιλυονται αποριες,ναναι τυπικοι στη δουλεια τους και να μη βιαζονται με τις κοπελες..ειναι τοσο σημαντικο αυτο που κανει εκει η καθε κοπελα.

εσυ πηγες ολες τις φορες στο ιδιο κεντρο;

τις 2 πρώτες τις έκανα στον ίδιο γιατρό και την τρίτη σε άλλο. από τον τελευταίο όμως γιατρό δεν είχα και την καλύτερη αντιμετώπιση... γι αυτό τώρα σκέφτομαι για Ελλάδα. όλοι μου λένε ότι είμαι μικρή, 27 χρονών, και ότι έπρεπε να τα είχα καταφέρει αφού υποτίθεται είμαι υγιής... άρα λοιπόν κάτι λείπει που κανείς από τους δύο γιατρούς μέχρι τώρα δεν το βρήκε... τι να πω δεν ξέρω... θα περιμένω τα νέα σου...