Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βάφτιση Κρήτη

ΠΓ

Recommended Posts

Γεια σας. Ελπίζω να μην υπάρχει ήδη το θέμα. Σκεφτόμαστε να βαφτίσουμε το κοριτσάκι μας την άνοιξη του 2009 στο Ηράκλειο. Θα ήθελα να ρωτήσω άλλα μέλη του φορουμ που είτε βάφτισαν είτε βρέθηκαν σε βάφτιση στο Ηράκλειο αν έχουν να προτείνουν κάποιο εστιατόριο - ταβέρνα για τη βάφτιση. Θα ήθελα να αποφύγω τα κέντρα γάμου που είναι για πολλά άτομα και μάλλον για έξω το σκεφτόμαστε.

Αν έχετε κάποια ιδέα ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

ναι τωρα το προσεξα...οτι εννοεις Κρητη.Εγω ειχα παει στο ''ΘΕΑ'' που ειναι στη Ρογδια,ειναι μικρο μαγαζακι και εχει οντως ωραια θεα,ηταν ομως πριν 2 χρονια

και νομιζω οτι τα φαγητα δεν με ξετρελαναν κιολας...επισης ''ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ''και ''ΒΕΡΑΝΤΑ''.κι εγω για την επομενη ανοιξη σκεφτομαι για το γιο μου!αλλα ακομα δεν εχω μπει σε αυτη τη διαδικασια του ψαξιματος...

Γεια σας. Ελπίζω να μην υπάρχει ήδη το θέμα. Σκεφτόμαστε να βαφτίσουμε το κοριτσάκι μας την άνοιξη του 2009 στο Ηράκλειο. Θα ήθελα να ρωτήσω άλλα μέλη του φορουμ που είτε βάφτισαν είτε βρέθηκαν σε βάφτιση στο Ηράκλειο αν έχουν να προτείνουν κάποιο εστιατόριο - ταβέρνα για τη βάφτιση. Θα ήθελα να αποφύγω τα κέντρα γάμου που είναι για πολλά άτομα και μάλλον για έξω το σκεφτόμαστε.

Αν έχετε κάποια ιδέα ευπρόσδεκτη.

Σας ευχαριστώ.

sto ksenodoxio nefeli stis gouves me pedotopo dipla stin thalasa poli kales times.

alios stin rogdia

Διαφημίσεις

αχ, να κάνω και εγώ μια ερώτηση για χώρο δεξίωσης προς το΄Ιστρον,Στον Άγιο Νικόλαο ή στην Κριτσά (θα ρωτήσω αν γίνεται στην Κερά και έχω ενθουσιαστεί);;;; Μου είπαν για κάποιον ""Κακλή". Το ξέρετε;;Έγώ θα ήθελα έναν ωραίο χώρο και αν δεν βρω αυτό που φαντάζομαι, τουλάχιστον να ο χώρος που θα γίνει να είναι κατά το δυνατόν παραδοσιακός!!!Να έχει χρώμα και άρωμα Κρήτης!!!

Vd4Sp3.png

την βαφτισης μας την εκανα στην ταβερνα "φεγγαρι" που ειναι στην Αγ.Ειρηνη στα Σπηλια,ειναι μετα την Κνωσσο.

απο πανω ακριβως στο λοφακι που πας με τα ποδια ειναι το εκκλησακι της Αγ.Ειρηνης.

το φαγητο ηταν πολυ ωραιο και ολοι ευχαριστηθηκαν.

υπαρχει επισης παραθαλασσιο η ταβερνα"ο Αραμπάς" που ειναι επισης πολυ ωραια εκει και εχεις και μεγαλο παιδοτοπο.

την αλλη μας βαφτιση εκει θα την κανουμε!

απεναντι ακριβως ειναι και η εκκλησια.

9a7bp2.pngIm47p2.png

απο πανω ακριβως στο λοφακι που πας με τα ποδια ειναι το εκκλησακι της Αγ.Ειρηνης.

Η αγαπημένη μου εκκλησία στην Κρήτη!!!

• 1 month later...

Γειά σας κορίτσια!!!Μόλις χτες κλείσαμε την βάφτιση του γιου μας τον Σεπτέμβριο 2010 στις 12 το μεσημέρι 5 του μήνα!

Τον είχαμε τάξει στο Εσταυρωμένο οπότε και εκεί θα γίνει το μυστήριο!!!Λόγω πένθους όμως θα θέλαμε να πάμε σε μια ταβερνούλα ήσυχη...καμιά ιδέα?Και άλλη μια ερώτηση...φωτογράφο θα κλείσουμε αυτήν την εβδομάδα...αλλά ποιόν?Αχ τα φώτα σας παρακαλώ!!!!

WqOQp2.png KyXNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μενα!Εγω βαφτισα εχθες την μικρη μου στο Δεσποτικο στις Μαλαδες(5 λεπτα απο το ηρακλειο).Πολυ ωραιο μαγαζι πετροχτιστο με περγκολα πολυ πρασινο και το υφος του μοναστιριακο με χοντρα ξυλινα τραπεζια σε σκουρο καφε που σου θυμιζαν μοναστηρι.Οσο για το φαγητο ειναι πολυ καλο και μεγαλες ποσοτητες.

Γειά σας κορίτσια!!!Μόλις χτες κλείσαμε την βάφτιση του γιου μας τον Σεπτέμβριο 2010 στις 12 το μεσημέρι 5 του μήνα!

Τον είχαμε τάξει στο Εσταυρωμένο οπότε και εκεί θα γίνει το μυστήριο!!!Λόγω πένθους όμως θα θέλαμε να πάμε σε μια ταβερνούλα ήσυχη...καμιά ιδέα?Και άλλη μια ερώτηση...φωτογράφο θα κλείσουμε αυτήν την εβδομάδα...αλλά ποιόν?Αχ τα φώτα σας παρακαλώ!!!!

εγω βαφτισα και τα 2 παιδακια μου στην αγραμπελλη και εμεινα πολυ ευχαριστημενη απο το φαγητο και το σερβις και εκτος αυτου φωτογραφο για δες εδω http://www.photonet-giakoumakis.gr/ -εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη και απο τιμη !!!!!!αν σε ενδιαφερει συσταση μεσω εμενα για καλυτερη τιμη λγω φιλιας στειλε πμ θα χαρω να βοηθησω!

b7INp3.pngE8hQp3.png

***ΜΙΧΑΛΗΣ****** ******** ΜΑΡΙΑ*******

το σήμερα είναι το σκαλοπάτι του αύριο..Κάνε σήμερα, οτι αύριο θα ονειρέυόσουν να είχες.....

ΚΥΡΙΑΚΗ μου μπορεις να μπεις στο www.agrambeli.gr και να πατησεις το δεσποτικο.Εκει εχει φωτο να δεις.Δεν ξερω αν το εχουν αλλαξει γιατι εκει ειναι χωρις την περγκολα που εχουν τωρα,παντως θα παρεις μια ιδεα.

Διαφημίσεις

Λοιπόν δεν είμαι από Κρήτη αλλά το περασμένο σ/κ πήγα σε βάπτιση στο Ηράκλειο και πέρασα ΤΕΛΕΙΑ!Το γλέντι έγινε στο κέντρο WATERCITY και ήταν πολύ ωραία!Το φαγητό δε απερίγραπτο!Σίγουρα έχω γυρίσει με κανά 2 κιλά παραπάνω...Η τιμή ήταν γύρω στα 20 ευρώ το άτομο και σίγουρα η πιο ωραία βάπτιση που έχω πάει (εκτός από της κόρης μου).

Α και ξέχασα να σας πω για τον στολισμό της εκκλησίας και του κέντρου!Απλά ΥΠΕΡΟΧΟΣ!Όταν μπήκα στην εκκλησία έμεινα με το στόμα ανοιχτό!Η ωραιότερη κολυμπήθρα που έχω δει...Και στα τραπέζια στο κέντρο είχαν ίδιο στολισμό αλλά αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι κάποιοι καλεσμένοι έκαναν σαν λυσσασμένοι για τον στολισμό του κέντρου και στη μέση του γλεντιού έπαιρναν τον στολισμό,τον έβαζαν στο αυτοκίνητο και ξαναγύρναγαν μέσα.

Πάντως τέτοιο ανθοστολισμό δεν έχω δει πουθενά στην Αθήνα!Μπράβο στην Κρήτη!

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες σας για τις ιδέες σας!!!Με βοηθάτε πάρα πολύ!!!

eleniza μου μπήκα και είδα φώτο!!!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!Πολύ ωραία ατμόσφαιρα!!!Πόσο πάει το άτομο εκεί?

DREAMCATCHER από Αρχάνες είμαι!!!!!Σύμπτωση ε?χιχιχιχι!!Είναι καταπληκτικά στην Άμπελο απλά δεν θέλω να ταλαιπωρήσω τον κόσμο να πηγαίνει πάλι Αρχάνες πρώτον και δεύτερον για λίγο δεν θα μας πάρει στα άτομα σαν χώρο πάντα....

WqOQp2.png KyXNp2.png

• 2 weeks later...