Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σουτιεν MEDELA και LOVABLE

Recommended Posts

κοριτσια ξερει καμια που μπορω να βρω στην ΑΘΗΝΑ η(και) στο ΑΓΡΙΝΙΟ σουτιεν εγκυμοσυνης LOVABLE και σουτιεν θηλασμου ΜΕDELA ??? ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ! θα με βοηθουσατε πολυ αν ξερετε σε ποιο καταστημα μπορω να τα βρω!

ευχαριστω πολυ!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Διαφημίσεις

κοριτσια ξερει καμια που μπορω να βρω στην ΑΘΗΝΑ η(και) στο ΑΓΡΙΝΙΟ σουτιεν εγκυμοσυνης LOVABLE και σουτιεν θηλασμου ΜΕDELA ??? ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ! θα με βοηθουσατε πολυ αν ξερετε σε ποιο καταστημα μπορω να τα βρω!

ευχαριστω πολυ!

δεν ξερει καμια??????????

μηπως ξερετε το αθλητικο σουτιεν shock absorber που μπορω να τo βρω?

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Χωρις μπανελες ειναι τα σουτιεν.Εγω φορουσα τα κανονικα λιγο πιο μεγαλα μεγεθος και προς το τελος εβαλα θυλασμου σουτιεν οχι καποια συγκεκριμενη μαρκα

Διαφημίσεις

Eυχαριστω κοριτσακια !

εγω αν και στην αρχη της εγκυμοσυνης το στηθος μου φουκωσε πολυ και ποναει ,εχω και μεγαλο νουμερο 85 D-E και θελω να φοραω στο σπιτι ενα μαλακο και ανετο γιατι αλλιως φοβαμαι μην ,,πεσουν ,,απο τωρα και απλα σουτιεν με ενοχλουν αφανταστα . αυτα που εγραψα ειναι πολυ καλα μαλακα μονο που δεν μπορω να τα βρω σε καταστημα.

τα βρηκα βεβαια στα ηλεκτρονικα καταστηματα αλλα χωρις να τα δοκιμασω δεν τα παιρνω ,εδω στο καταστημα δοκιμαζω τουλαχιστων 6,7 για να βρω 1 να μου κανει! πηρα καποια της Τριουμφ αλλα δεν μου πολυαρεσουν ,δεν ειναι και πολυ ανετα για το σπιτι.

http://www.carriwell.com

αυτα εδω τα εχεις δει? εγω αυτα φοραω στο σπιτι και ειναι απιστευτα.... μαλακα χωρις καν κουμπωμα! και με ειδικη στηριξη λεει... εγω δεν εχω και κανενα φοβερο νουμερο αλλα δε μπορω να κοιμηθω χωρις αυτα γαιτι με ενοχλει πολυ το στηθος μου... εγω στη κερκυρα τα παρηγγειλα τηλεφωνικα απο την ιδια την εταιρεια στη πατρα αλλα εσυ που εισαι σε μεγαλουπολη σιγουρα θα τα βρεις να τα δοκιμασεις... αυτοι εδω τα φερνουν ελλαδα www.miraclesmaternity.eu τα συνιστω ανεπιφυλακτα!

α ειδα που ρωταγες και για τα shock absorber, τα εχω δει στη www.laredoute.gr αυτο εδω ας πουμε http://www.laredoute.gr/product-SHOCK-ABSORBER-Το-σουτιέν-χωρίς-ενίσχυση.aspx?productID=37021237&documentID=384909&topLevel=53 ειναι καλα ομως για εγκυμοσυνη? δεν τα εχω δει απο κοντα...

WLFfp2.png XI11p2.png

http://www.carriwell.com

αυτα εδω τα εχεις δει? εγω αυτα φοραω στο σπιτι και ειναι απιστευτα.... μαλακα χωρις καν κουμπωμα! και με ειδικη στηριξη λεει... εγω δεν εχω και κανενα φοβερο νουμερο αλλα δε μπορω να κοιμηθω χωρις αυτα γαιτι με ενοχλει πολυ το στηθος μου... εγω στη κερκυρα τα παρηγγειλα τηλεφωνικα απο την ιδια την εταιρεια στη πατρα αλλα εσυ που εισαι σε μεγαλουπολη σιγουρα θα τα βρεις να τα δοκιμασεις... αυτοι εδω τα φερνουν ελλαδα www.miraclesmaternity.eu τα συνιστω ανεπιφυλακτα!

α ειδα που ρωταγες και για τα shock absorber, τα εχω δει στη www.laredoute.gr αυτο εδω ας πουμε http://www.laredoute.gr/product-SHOCK-ABSORBER-Το-σουτιέν-χωρίς-ενίσχυση.aspx?productID=37021237&documentID=384909&topLevel=53 ειναι καλα ομως για εγκυμοσυνη? δεν τα εχω δει απο κοντα...

Σε ευχαριστω παρα πολυ με εσωσες !

ΝΑΙ, σαν αυτα θελω χωρις κουμπωμα !

μπηκα στην ιστοσελιδα που εδωσες στην επικοινωνια ομως λεει διευθυνση Θεσσαλονικης δεν βρηκα της Πατρας που λες.

μπορεις παρακαλω να μου στειλεις με π.μ. το τηλ.της εταιριας στην Πατρα και ποια σουτιεν πηρες . (δεν μενω πια Αθηνα φυγαμε και ειμαι κοντα στην Πατρα τωρα και με βολευει !)

ΟΣΟ για τα shock absorber μου ειπε μια κοπελα οτι ειναι φανταστικα και αυτα! μαλακα κρατανε πολυ καλα το στηθος και με υφασμα που ,,αναπνεει,,. (δεν ξερω αν εχουν κουμπωμα ομως ) μου ειπε πως τα πηρε στο HONDO (εγω παντως εκει δεν τα βρηκα)

σε ευχαριστω και παλι!

Διαφημίσεις

εγω στη κερκυρα τα παρηγγειλα τηλεφωνικα απο την ιδια την εταιρεια στη πατρα

βρε κοριτσια κατα λαθος εγραψα πατρα..... απο θεσ/νικη μου τα εστειλαν με αντικαταβολη επειδη κερκυρα δεν υπαρχει κανεις που να τα πουλαει......

WLFfp2.png XI11p2.png