Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δυο βαφτισεις μαζι

litsat

Recommended Posts

κοριτσια θελω τη βοηθεια σας! βαφτιζουμε με την κουνιαδα μου τα παιδια μας την ιδια μερα, το δικο μου αγορακι με θεμα η θαλασσα και τη μπουμπου με θεμα πεταλουδα. Οι μισοι συγγενεις θα ειναι κοινοι. Πως θατο στησουμε το σκηνικο στην εκλησια? εχει βρεθει καποια σε παρομοια βαφτιση?

Διαφημίσεις

δεν εχω παει ποτε σε διπλη βαφτιση αλλα τη μερα που αγορασα τα βαφτιστικα της μπουμπους μου μια πωλητρια εξηγουσε σε μια μαμα που βαφτιζε και τα δυο της παιδακια μαζι οτι στεκονται οι νονοι του ενος απο τη μια και οι νονοι του αλλου παιδιου απο την αλλη και ο καθενας εχει τα δικα του σαν να προκειται για διαφορετικη βαπτιση.....δεν ξερω κατι διαφορετικο να σου πω αλλα σιγουρα ολο και καποια μαμα θα εχει παει σε αναλογη βαφτιση περιμενε απαντησεις......

Εχώ πάει σε διπλή βάφτιση (ξαδερφάκια αγοράκια) και όλα έγιναν παράλληλα. Μαζί η κατοίχηση, ο ένας μετά τον άλλο στη κολυμπήθρα.

Αν κατάλαβα καλά εσένα σε απασχολεί ο στολισμός ... αλλά νομίζω πως τα θέματα δεν κολάνε... Οπότε μάλλον θα πρέπει να μην επεκταθείτε στο στολισμό του χώρου...

γιατι δεν διαλέγετε ένα κοινό θέμα;φαντάζομαι θα δείξει πολύ καλύτερα απο το να έχετε 2 εντελώς άσχετα θέματα και το αποτέλεσμα να μην σας ικανοποιήσει.πχ αφού η κουνιάδα σου έχει επιλέξει ως θέμα την θάλασσα εσύ γιατι δεν αλλάζεις τις πεταλούδες με γοργόνες;:wink::wink::wink:και γενικά αν θεωρείς άδικο να αλλάξεις μόνο εσύ,αλλάξτε και και οι 2 και κάντε κάτι με ζευγαράκια.πχ ο μίκη και η μίνη, η στρουμφίτα και ένα στρουμφάκι κτλ

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Διαφημίσεις

Μου αρεσει αυτο που λεει η ΤΙΤΙ...θαλασσινο και γοργόνα...ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΣΤΟ...

Αν το αποφασισεται ενημερωσε να πουμε πολλά και ομορφα...

Ματά μπορείτε να εχετε θεμα το ποδιλατάκι και για α 2 και να παιξεται με τα χρωμματα ...εεεε....;;;ωραιο;;;

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

litsat και εμείς με τη νύφη μου και τον αδερφό μου, μάλλον, θα κάνουμε μαζί την βάπτιση των παιδιών μας.

Εμεις έχουμε αγοράκι και εκείνοι κοριτσάκι.

Νομίζω(δεν είμαι σίγουρη) πως αν είναι διαφορετικού φύλου, τα παιδιά, και δεν είναι αδέρφια, δεν τα βαπτίζουν στο ίδιο νερό.

Εμείς θα κάνουμε τη μία βάπτιση πχ στις 6 και την άλλη στις 7.

Έτσι θα αλλάξουμε και τον στολισμό στο τέλος της 1ης βάπτισης.

Εκτός και άν αποφασίσουμε να κάνουμε κοινό στολισμό, οπότε θα διαλέξουμε κάτι ταιριαστό, όπως είπαν και άλλα κορίτσια!!

8a1731cd5c.png 4b3bd8119f.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...