Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 9,5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΘΗΛΑΖΑ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΒΓΑΛΕ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΓΙΖΕΙ. ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ???

Διαφημίσεις

Θα κρατας ενα μασητικο παιχνιδι και οταν σε δαγκωνει θα της το βαζεις στο στομα να καταλαβαινει τι να δαγκωσει και τι οχι.Εμενα ξεκινησε να βγαζει δοντακια απο τις αρχες του 6ου,με ειχε δαγκωσει καμποσες φορες στην αρχη,ειδικα στον υπνο της,ο πονος ηταν αφορητος,την εβγαζα απο το στηθος και της ελεγα ''οχι αγαπη μου η μαμα ποναει,δεν την δαγκωνουμε'',τωρα εχει 5 δοντακια και οταν την πονανε σταματαει να θηλαζει και βαζει τα χερακια της στο στομα της οποτε καταλαβαινω οτι ποναει και της δινω ενα απο τα παιχνιδια της να μασησει.

Τα μωρα καταλαβαινουν και εκπαιδευονται,θα το κοψει θα δεις,υπομονη καμποσες μερες,θα ειναι κριμα να σταματησεις το θηλασμο εξαιτιας των δοντιων,εφοσων δεν το θελεις.Κανε μια δοκιμη την επομενη φορα με καποιο παιχνιδακι και θα δεις,το μωρο σου ειναι αρκετα μεγαλο και θα καταλαβει.

Καλη συνεχεια!!!

6Qyip2.pngKvUzp2.png

ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ, ΔΛΔ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΗΣ Ε? ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΕ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΛΗ ΜΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ.

οχι κοριτσι μου δεν εχει σχεση η ποσοτητα γαλακτος με το οτι σε δαγκωνει!!πρεπει να της δωσεις να καταλαβει οτι πονας και κανε ο,τι σου ειπε και η Μαρια Χ. και εγω στον 9ο που εβγαλε τα πρωτα δοντακια με ειχε τρελανει στα δαγκωματα, γρηγορα το σταματησε, την εβγαζα απο το στηθος, της εδινα κατι να μασησει και της προσφερα στηθος αργοτερα...τωρα πια εχει 5 δοντακια κοντευει να χρονισει και ολα πανε μια χαρα!!προς θεου μην ουρλιαξεις η αναφωνησεις γιατι τα μικρουλια το παιρνουν για παιχνιδι και δε σταματανε!!καλη συνεχεια σου ευχομαι και ολα θα πανε καλα!οσο για το γαλα σου μην ανησυχεις, αν το θελετε και οι δυο το μελλον ειναι μακρυ!!!!!!!!!!!

εξαλλου τα μικρουλια ξερουν πως να θηλασουν για να βγει το γαλατακι τους!!δεν ειναι απο τη θηλη μονο...ξερουν αυτα πολυ καλα μην ανησυχεις..απλα την πονανε τα δοντακια εκεινη την ωρα..

Διαφημίσεις

Οχι βρε κοριτσι μου........και πολυ αργησε να σε δαγκωσει........με τα πρωτα δοντακια το περναμε ολες αυτο, ειναι φυσιολογικο...το παιδι δεν καταλαβαινει οτι σε ποναει......

Οι λυσεις ειναι οι εξης...

Οταν σε δαγκωνει το σταματας και του λες πολυ σοβαρα και αυστηρα οτι δεν πρεπει να σε δαγκωνει γιατι πονας......μαλιστα ειναι πολυ αποτελεσματικο να το βγαζεις απο το στηθος για λιγο....δεν εχει γαλα οταν δαγκωνουμε, θα λες........

Μπορεις επισης να του δινεις ενα μασητικο και να λες οτι αυτο δαγκωνουμε, οχι τη μαμα.....

Σε καμμια περιπτωση δεν θα γελας και θα κανεις φωνες που θα το διασκεδαζουν (τσιριδες) γιατι τοτε το παιρνει ως παιχνιδι.....

Θα χρειστει να το κανεις μερικες φορες μεχρι να το εμπεδωσει......μπορει να σε δαγκωσει δοκιμαστικα για μερικες φορες, αλλα θα το κοψει δια παντος.......

Μιας και ειναι μεγαλο το μωρο θα καταλαβει πιο ευκολα απο τα δικα μας (εμεις το περασαμε στους 6 μηνες)

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth