Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παιδικη χαρα - ρεμα βριλισσιων

Recommended Posts

καλημερα!!

μια γειτονισσα πριν αρκετο καιρο μου ειχε πει για ενα μεγαλο παρκο κοντα μας που ηταν πολυ ωραια!

Προχτες το θυμηθηκα και εψησα τον αντρα μου να παμε να το βρουμε. Το βρηκαμε και πηγαμε και χτες και σημερα!!

ειναι φοβερο!!

Υπαρχει ενα ρεμα (παλιο ποταμι) που διασχιζει πεντελη, μελισσια, βριλισσια και φτανει χαλανδρι. Εκει που τα Μελισσια ενωνονται με το Μελισσια (στο υψος του Σισμανογλειου) υπαρχει ενα παρκο απο τις δυο πλευρες του ρεματος που ενωνεται με γεφυρα. Ειναι φοβερο!!

καταρχην απο τη μια πλευρα εχει παιδικη χαρα για βρεφη. Με κουνιες, τραμπαλες και τσουλιθρα ασφαλειας. Εκει γινεται χαμος απο καροτσια. Απο την αλλη πλευρα εχει παιδικες χαρες για μεγαλα παιδακια. Εκτος απο κουνιες, τσουλιθρες κτλ σε ενα σημειο εχει και αναρριχηση, τουνελ κτλ κτλ. Εχει χωρο για ποδηλατα, εχει γκαζον και καθονται κατω τα παιδακια.

το καλυτερο ειναι οτι εχει και καφετερια. Και το καλυτερο απο την καφετερεια ειναι οι τιμες της. Αναψυκτικα: 2 ευρω, καφε 3 ευρω, μπυρα 2,5 και 4 , τοστ 2,5 , βαφλα με 1 μπαλα 4 ευρω. Αυτα θυμαμαι....

λοιπον απο την πεντελης το στενο που βγαζει εκει ειναι η οδος Διομηδους (στη γωνια ειναι η βονταφον) απο την πλευρα του σισμανογλειου ειναι απο οδο Σικινου...

σας βαζω και φωτό....

(αν πατησετε πανω στη φωτο ανοιγουν πιο μεγαλες)

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλέ εσείς περνάτε απίθανα!!! :D

Τέλεια η κοράκλα σου...πολύ μαγουλάκι για τσίμπιμα...

Πού την βρήκες αυτήν την παιδική χαρά βρε θηρίο??? Λες και δεν είναι στην Αθήνα... όμως δεν κατάλαβα πώς θα πάμε...

Μάγε του internet (σε σένα λέω vickytsoch), βάλε κανένα link σε χάρτη, για να καταλάβουμε πού είναι...

t6c4p3.pngXRnsp2.png

Μπράβο βρε vicky, και είναι τόσο κοντά μας και δεν την είχα πάρει είδηση, που ο καλός μου με έχει φάει να βρούμε παιδική χαρά με καφετέρια !!!:mrgreen::mrgreen:

Ευχαριστούμεεε !!!!

πράγματι τα μαγουλάκια άπαιχτα :-P:razz:

Καλέ εσείς περνάτε απίθανα!!! :D

Τέλεια η κοράκλα σου...πολύ μαγουλάκι για τσίμπιμα...

Πού την βρήκες αυτήν την παιδική χαρά βρε θηρίο??? Λες και δεν είναι στην Αθήνα... όμως δεν κατάλαβα πώς θα πάμε...

Μάγε του internet (σε σένα λέω vickytsoch), βάλε κανένα link σε χάρτη, για να καταλάβουμε πού είναι...

τι αλλο να κανω πια η ρουφιανα η μανα για εσας!!!!

σας εχω βαλει κοκκινα βελακια με το πως θα ερθετε, σαν εχω βαλει φουξ βουλες για τα γνωστα μαγαζια που πιθανον να ξερετε, εχω κανει κοκκινο το νοσοκομειο (μακρυα απο εμας..) , εχω κανει πρασινο το παρκο..

τωρα τελειωνω και τους καφεδες σας, φτιαχνω κεφτεδακια για το δρομο και περναω να σας παρω να παμε για καφε.... :-D :grin:

(Ελενη, για εσενα ναυλωσα αεροπλανο.... ερχομαι!!!)

πλακα κανω κοριτσια...

ετοιμος ο χαρτης και παρτε κανα τηλεφωνο να παμε για καφε....

xartis.jpg

Διαφημίσεις

• 7 months later...

συγχαρητηρια για τον χαρτη!!!! μπραβο και εσπαγα το κεφαλι μου να βρω πως θα ανακαλυψω αυτη την παιδικη χαρα που ειχα ακουσει οτι ειναι στο ρεμα!!!

πραγματικα πολυ βοηθεια μου εδωσες

τελειος ο χωρος απο οτι φαινεται στις φωτογραφιες σου

ευχαριστωκαι παλι;) αντε να ανοιξει ο καιρος για εξορμησεις!!!!

• 1 month later...

Χθες μου ειπαν γι αυτο το μερος, και να που βρηκα εδω πληροφοριες! Σιγουρα θα παμε, φαινεται πολυ ωραιο.