Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σερπαφαρ κλομιφεν

Recommended Posts

κοριτσια αποα υριο ξεκιναω χαπια σερπαφαρ για σπερματε , το προβλημα ειναι οτι διαβασα τις αντενδειξεις κ μου πεταχτηκαν τα ματια εξω... τι λεει??? καρκινος μητρας , στηθους, επιληψια, ηπατικη ανεπαρκεια... αυτα με τους καρκινους μου κακοφανηκαν βρ κοριτσια...

εχει καμια γνωση περι του αντικειμενου???

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ Κ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ!!!!

Διαφημίσεις

Kalispera parent

δεν έχω κάποια εξειδικευμένη γνώση πάνω στο θέμα, απλώς τα έχω πάρει κι εγώ, και είχα διαβάσει διάφορα τότε.

Θα έλεγα, μην αγχώνεσαι τόσο με αυτές τις παρενέργειες, σε όλα τα φάρμακα άμα διαβάζεις τι γράφουν στις παρενέργειες θα έπρεπε να μην παίρνουμε τπτ. Αυτά είναι η σπάνια-της σπάνιας περίπτωση (και συνήθως τα γράφουν για να έχουν ην καβάντζα τους οι φαρμακευτικές)

Αυτό που είναι πιθανό να έχεις μόνο είναι κάποιο πρήξιμο.

Τα έχουν πάρει πολλές κοπέλες και μπορεί να βοηθήσουν πολύ.

Εγώ την 1η φορά που τα πήρα (3 την ημέρα) είχα 2 ωάρια και γονιμοποιήθηκαν και τα 2.

Απλά αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να κάνεις το μήνα αυτό τακτικά υπερήχους για να μην υπάρξει θέμα υπερδιέγερσης οωθηκών (μια γνωστή μου το έπαθε αυτό παίρνοντας μόνο μισό χάπι την ημέρα, η κοπέλα αυτή βέβαια είχε έντονα πολυκυστικές ωοθηκές)

καλή επιτυχία σου εύχομαι

Δεν καταλαβαινω για ποια χαπια λες. Παντως εγω πηρα για να μπορεσω να μεινω εγκυος τα κλομιφεν σιτρειτ. Και αυτα αυτες τις ανεπιθυμητες ενεργειες ανεφεραν μεσα. Ισως γιαυτο τα δινουν μονο για τρεις κυκλους. Εγω εμεινα εγκυος με την δευτερη προσπαθεια. Και εγω φοβηθηκα λιγο διαβαζοντας τα αλλα οταν εμεινα εγκυος τα ξεχασα ολα. Βεβαια εννοειτε οτι καθε χρονο κανω παπ ετσι?

an1cA4-0g410010MjQ1fDkyMjQwMGRhfG8gem91bXBvdXJsYWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

260964d0kehdi79a.gif

ναι αυτα τα χαπια λεω , ελπιζω να μεινω με την πρωτη (ειμαι σιγουρη!!!) κ να μην ξαναχρειαστω. τεστ παπ καθε χρονο κοριτσια οχι να το παινευτω αλλα χρονια 1 η κατηγορια. δεν ειχα ποτε το παραμικρο!!! μονο τα τελευταια τερτιπια. οποτε αυριο κανω ορμονικες κ μετα αμεσως χαπια. σερπαφαρ νια τα ιδια ειναι με τα κλομιφεν σιτρατ ετσι γαρφει κ τα 3 ονοματα!! κ οι σαλπιγγες ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!ΧΑΧΑ

Διαφημίσεις

Χτες γυρισα από τον γυναικολόγο,τελικά θα παρω clomiphene και glucophage για να ξαναπροκύψει η εγκυμοσύνη.Τον Ιανουάριο ξεκινήσαμε προσπάθειες ξανά αφού αφησαμε 4 μηνες να περασουν από την απόξεση.Δεν λέω,αν και πολυκυστικές ο κύκλος μου είναι κάθε 30-31 ημέρες σταθερός.Οι εξετάσεις μας ήταν κάτι παραπάνω από άψογες,είδικά το σπερμοδιάγραμμα του άντρα μου είναι για να γίνει δότης σε τράπεζα σπέρματος μας είπε χτες ο γιατρός,τοσο καλό.Αυτό που με βασανίζει είναι μηπως δεν τα καταφέρω με την προκληση ωορηξιας με κλομιφεν.

Αν δεν υπήρχες στην ζωή μου,εσένα ακριβώς θα ειχα επινοήσει...

Τα serpafar τα πήρα και εγώ για δύο κύκλους. Στο δεύτερο έμεινα έγκυος. Δεν είχα καμία παρενέργεια. Συμφωνώ ότι αυτά που γράφουν στις παρενέργειες είναι πολύ τραβηγμένα. Με τη λογική αυτή κανένα φάρμακο δε θα έπρεπε να παίρνουμε. Anyway, εύχομαι καλή επιτυχία και του χρόνου τέτοια εποχή να κρατάς το μωράκι σου!

ΥΓ. Το μόνο που μπορεί να προκύψει είναι πολλαπλή εγκυμοσύνη. Σε εμένα είχαν γονιμοποιηθεί τρία ωάρια. Φαντάσου αγωνία που περάσαμε για τρίδυμα....αλλά τελικά μόνο το ένα προχώρησε! Και έχουμε τώρα τη μπεμπούλα μας!

Τα serpafar τα πήρα και εγώ για δύο κύκλους. Στο δεύτερο έμεινα έγκυος. Δεν είχα καμία παρενέργεια. Συμφωνώ ότι αυτά που γράφουν στις παρενέργειες είναι πολύ τραβηγμένα. Με τη λογική αυτή κανένα φάρμακο δε θα έπρεπε να παίρνουμε. Anyway, εύχομαι καλή επιτυχία και του χρόνου τέτοια εποχή να κρατάς το μωράκι σου!

ΥΓ. Το μόνο που μπορεί να προκύψει είναι πολλαπλή εγκυμοσύνη. Σε εμένα είχαν γονιμοποιηθεί τρία ωάρια. Φαντάσου αγωνία που περάσαμε για τρίδυμα....αλλά τελικά μόνο το ένα προχώρησε! Και έχουμε τώρα τη μπεμπούλα μας!

μακαρι να πιασω κ εγω γρηγορα. η αληθεια ειναι οτι νιωθω κατι τσιμπηματα χαμηλα που κ που αλλα δεν διαρκει πολυ!!!να σου ζησει το μωρακι σου!!!

κοριτσια ερωτηση κρισεως!!! ποσες μερες πηρατε τα σερπαφαρ πριν τη σπερματε??? 5 μου ειπε καλα ειναι??η τα περνουν για κανα μηνα??

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Εχω πολύ ηπιας μορφης πολυκυστικές,έμεινα έγκυος περυσι τον 3ο μηνα προσπαθειων,παλλινδρομησε την 9η βδομαδα και μετα από 13 μηνες δεν εχω ξαναμεινει ακομη εγκυος.Τον προηγουμενο μηνα επαιρνα μισο glucophage την ημερα και ειδα περιοδο για πρωτη φορα στις 28 ημέρες,αλλά γενικα δεν ειχα στην ζωή μου και τρελες καθυστερησεις.Αρχες Σεπτεμβριου πηγα στον γυναικολόγο μου και μου ειπε να παιρνω ολοκληρο χαπι glucophage και από την 2η μεχρι 6η μερα το κλομιφεν 1 την ημέρα.Πηγα την 12η ημέρα για υπέρηχο και βρηκε ενα τελειο ωάριο ετοιμο για γονιμοποιηση,μου ειπε να μην παρω παραπανω απο ενα κλομιφεν χαπι γιατι μπορει να προκληθει υπερδιεγερση.Ηρθα σε επαφη με τον αντρα μου 12,13.14 ημερα.Απο την ωορηξια και μετα ποναω ακόμη αρκετα από την πλευρα που έγινε η ωορηξια και ευαισθησια στο στηθος εχω.Το ερωτημα μου ειναι ο πόνος να οφείλεται σε υπερδιέγερση μετά ή η υπερδιέγερση γινεται πριν την ωορηξια?Τσιμπηματακια νιωθω.Επαναλαμβανω οτι είναι πολυκυστικες απλά,ουτε μεγάλων χιλιοστων,ουτε σε φαση να παρω αντισυλληπτικα.Και να σας πω οτι με το γλουκοφαζ καταλαβαινω ωορηξια επιτελους.Οι εξετασεις του συζυγου αψογες,μονο οι πολυκυστικες.Θα γινω κι εγω μανούλα?

Αν δεν υπήρχες στην ζωή μου,εσένα ακριβώς θα ειχα επινοήσει...

Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που πήρατε τα clomiphene ή τα ciclacur 2 πράγματα: 1. κάνατε και pregnyl;2. Αν κάνατε pregnyl πόσες ώρες μετά την pregnyl ήρθατε σε επαφή;

G2Mbp3.png

--------------------------------------------------

Μy boy is 5 years old-my girl is 3 years old!

• 3 weeks later...

γεια σας...ξεκινησα και εγω τα clomiphene την Τριτη

που ηταν η δευτερη μερα του κυκλου μου

δηλαδη εχω παρει μεχρι στιγμης 3 χαπια ,απο χθες εχω εντονους πονους

στην δεξια ωοθηκη οπως οταν εχω ωορρηξια , σας εχει συμβει εσας?

ειναι δυνατον να κανω ωορρηξια τοσο νωρις ενω ακομα εχω περιοδο ή απλα

ειναι απο τα χαπια?

ticker.php?pic=xv3yzugzjjgai786

καλυτερα να αναψεις ενα κερι παρα να καταριεσαι το σκοταδι

glyκια μου, ειναι τα χαπια που προκαλουν διεγερση στις ωοθηκες γιατι θα κανεις παραπανω αυγα!!! μην στεναχωριεσαι. κ εγω ετσι τσιμπηματα τρελα ειχα. εμενα μου εδινε 2 χαπια τη μερα. αφου κ μετα τη σπερματε ειχα εντονες ενοχλησεις. εγω εκανα κ πρεγκνυλ για να σπασουν μετα τα αυγα!!!

καλη σου επιτυχια. εγω την αλλη βδομαδα θα μαθω αν εμεινα...εχω αγωνια...

αν οχι απ τον αλλο μηνα παλι σπερματε!!!!φιλια

Θα ήθελα να ρωτήσω εσάς που πήρατε τα clomiphene ή τα ciclacur 2 πράγματα: 1. κάνατε και pregnyl;2. Αν κάνατε pregnyl πόσες ώρες μετά την pregnyl ήρθατε σε επαφή;

εκανα τη πρεγκνυλ δευτερα βραδυ κ τεταρτη πρωι καναμε σπερματεγχυση.

σε 36 ωρες μεσα σκαει το αυγο!!!

Διαφημίσεις

Εχω πολύ ηπιας μορφης πολυκυστικές,έμεινα έγκυος περυσι τον 3ο μηνα προσπαθειων,παλλινδρομησε την 9η βδομαδα και μετα από 13 μηνες δεν εχω ξαναμεινει ακομη εγκυος.Τον προηγουμενο μηνα επαιρνα μισο glucophage την ημερα και ειδα περιοδο για πρωτη φορα στις 28 ημέρες,αλλά γενικα δεν ειχα στην ζωή μου και τρελες καθυστερησεις.Αρχες Σεπτεμβριου πηγα στον γυναικολόγο μου και μου ειπε να παιρνω ολοκληρο χαπι glucophage και από την 2η μεχρι 6η μερα το κλομιφεν 1 την ημέρα.Πηγα την 12η ημέρα για υπέρηχο και βρηκε ενα τελειο ωάριο ετοιμο για γονιμοποιηση,μου ειπε να μην παρω παραπανω απο ενα κλομιφεν χαπι γιατι μπορει να προκληθει υπερδιεγερση.Ηρθα σε επαφη με τον αντρα μου 12,13.14 ημερα.Απο την ωορηξια και μετα ποναω ακόμη αρκετα από την πλευρα που έγινε η ωορηξια και ευαισθησια στο στηθος εχω.Το ερωτημα μου ειναι ο πόνος να οφείλεται σε υπερδιέγερση μετά ή η υπερδιέγερση γινεται πριν την ωορηξια?Τσιμπηματακια νιωθω.Επαναλαμβανω οτι είναι πολυκυστικες απλά,ουτε μεγάλων χιλιοστων,ουτε σε φαση να παρω αντισυλληπτικα.Και να σας πω οτι με το γλουκοφαζ καταλαβαινω ωορηξια επιτελους.Οι εξετασεις του συζυγου αψογες,μονο οι πολυκυστικες.Θα γινω κι εγω μανούλα?

φυσικα και θα γινεις μανουλα!!!!!!!!!!!το συζυτας???αφου ο αντρας σου εχει μια χαρα σπερμα κ εσυ δενε χεις και κανενα τρελο προβλημα ολα θα γινουν!!! καλη πειτυχια. βλεπω πολλες ειμαστε στην αναμονη....για αποτελεσματα!!!αχ εχω αγωνια κ εγω. αν κ το σπερμα χαλιααααααααααααα

Καλή Επιτυχία σε όλες!!!!!!!!!!

parent ποια μέρα του κύκλου σου κάνατε την σπερματέγχυση??????????

Είδε οτι ήταν έτοιμο το ωοθηλάκιο για γονιμοποιήση ή προχωρήσατε βάση των ημερών???

glyκια μου, ειναι τα χαπια που προκαλουν διεγερση στις ωοθηκες γιατι θα κανεις παραπανω αυγα!!! μην στεναχωριεσαι. κ εγω ετσι τσιμπηματα τρελα ειχα. εμενα μου εδινε 2 χαπια τη μερα. αφου κ μετα τη σπερματε ειχα εντονες ενοχλησεις. εγω εκανα κ πρεγκνυλ για να σπασουν μετα τα αυγα!!!

καλη σου επιτυχια. εγω την αλλη βδομαδα θα μαθω αν εμεινα...εχω αγωνια...

αν οχι απ τον αλλο μηνα παλι σπερματε!!!!φιλια

σε ευχαριστω παρα πολυ κουκλιτσα μου ,

περιμενουμε να μας πεις τα ευχαριστα!!!!!!!!!!:D

εγω θα παω σε 2 κυκλους για σπερματεγχυνση και

η αληθεια ειναι οτι απο τωρα αγωνιω!!!!

να ρωτησω και κατι αλλο?υπαρχει περιπτωση να μην σπασουν

τα αυγα μονο με τα χαπια?πηρες και εσυ τα χαπια για καποιους μηνες πριν πας για σπερματεγχυνση?(οταν μου ειπε ο γιατρος μου να τα

παρω επειδη μου ηρθε λιγο αποτομο δεν τον ρωτησα τιποτα και μεχρι την

πεμπτη που εχω ραντεβου θα σκασω) συγγνωμη αν γινομαι κουραστικη...:oops:

σε ευχαριστω παρα πολυ κουκλιτσα μου ,

περιμενουμε να μας πεις τα ευχαριστα!!!!!!!!!!:D

εγω θα παω σε 2 κυκλους για σπερματεγχυνση και

η αληθεια ειναι οτι απο τωρα αγωνιω!!!!

να ρωτησω και κατι αλλο?υπαρχει περιπτωση να μην σπασουν

τα αυγα μονο με τα χαπια?πηρες και εσυ τα χαπια για καποιους μηνες πριν πας για σπερματεγχυνση?(οταν μου ειπε ο γιατρος μου να τα

παρω επειδη μου ηρθε λιγο αποτομο δεν τον ρωτησα τιποτα και μεχρι την

πεμπτη που εχω ραντεβου θα σκασω) συγγνωμη αν γινομαι κουραστικη...:oops:

λοιπον νομιζω λιγο τα μπερδεψες. ακου. σημερα εχω περιοδο πρωτη μερα ετσι??ετσι. απο αυριο ας πουμε ξεκινησα τα χαπια 2 τη μερα κλομιφεν για 5 ημερες.

μετα απο 5 μερες πηγα κ εβλεπε στον υπερηχο τα αυγα.

μολις ειδε οτι μεγαλωσαν (δηλαδη περιπου μετα απο 12-13 μερες μετα την περιοδο) μου εκανε την ενεση πρεγκνυλ για να σπασουν τα αυγα. με την ενεση σπανε. καποιο δεν κανουν ενεση αλλα για να ειμαστε σιγουροι την εκανα ,για να ξερουμε το ποτε ακριβως. ας πουμε εκανα δευτερα βραδυ την ενεση κ τεταρτη πρωι εγινε η εγχυση του σπερματος στον κολπο.

συνοψιζοντας. ερχεται περιοδος, παιρνεις χαπια, παρακολουθεις , ενεση κ σπερματεγχυση.

οκ??? δεν ενοχλεις καθολου οτι χρειαστεις ειμαι εδω!!!φιλια

κατι ακομα.απλα επειδη περνουμε χαπια κ κανεις πολλα ωαρια, 2,3 εγω εωχ κ το φοβο μην μου δημιουργησει κυστη...οποτε προτιμω την ενεση μηπως δεν σπασουν ολα. βεβαια μπορει κανονικα χωρις ενεση παλι να σπασουν...αλλα για σιγουρια για να ξερεςι ακριβως ποτε θα κανεις την εγχυση. πρεπει να το πετυχεις το ωαριο σε συγκεκρημενη στιγμη:)

λοιπον νομιζω λιγο τα μπερδεψες. ακου. σημερα εχω περιοδο πρωτη μερα ετσι??ετσι. απο αυριο ας πουμε ξεκινησα τα χαπια 2 τη μερα κλομιφεν για 5 ημερες.

μετα απο 5 μερες πηγα κ εβλεπε στον υπερηχο τα αυγα.

μολις ειδε οτι μεγαλωσαν (δηλαδη περιπου μετα απο 12-13 μερες μετα την περιοδο) μου εκανε την ενεση πρεγκνυλ για να σπασουν τα αυγα. με την ενεση σπανε. καποιο δεν κανουν ενεση αλλα για να ειμαστε σιγουροι την εκανα ,για να ξερουμε το ποτε ακριβως. ας πουμε εκανα δευτερα βραδυ την ενεση κ τεταρτη πρωι εγινε η εγχυση του σπερματος στον κολπο.

συνοψιζοντας. ερχεται περιοδος, παιρνεις χαπια, παρακολουθεις , ενεση κ σπερματεγχυση.

οκ??? δεν ενοχλεις καθολου οτι χρειαστεις ειμαι εδω!!!φιλια

κατι ακομα.απλα επειδη περνουμε χαπια κ κανεις πολλα ωαρια, 2,3 εγω εωχ κ το φοβο μην μου δημιουργησει κυστη...οποτε προτιμω την ενεση μηπως δεν σπασουν ολα. βεβαια μπορει κανονικα χωρις ενεση παλι να σπασουν...αλλα για σιγουρια για να ξερεςι ακριβως ποτε θα κανεις την εγχυση. πρεπει να το πετυχεις το ωαριο σε συγκεκρημενη στιγμη:)

αααααα τωρα καταλαβα, εσυ εκανες την ενεση γιατι πηγες για

σπερματεγχυνση...

εγω ειμαι ακομα στο πρωτο σταδιο, θα παρω τα clomiphene για 2 κυκλους

ακομα και σε 2-3 μηνες παω για σπερματεγχυνση, αν γινεται θα παω πριν τις γιορτες...σε μπερδεψα λιγο συγγνωμη...και εσυ πηρες χαπια για καποιους μηνες πριν πας για σπερματεγχυνση ή κατευθειαν την εκανες?

σου ξαναευχομαι να πανε ολα καλα, και να εισαι ηδη εγκυουλα...:-D

θα περιμενουμε απο εβδομαδα τα ευχαριστα!!!!!!!!!!!:wink:

σε ευχαριστω!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ).

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 2 ΕΝΕΣΙΜΑ.

ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ.

ΞΕΡΕΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΑ ΩΑΡΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ????????????

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΩΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ???????????

αααααα τωρα καταλαβα, εσυ εκανες την ενεση γιατι πηγες για

σπερματεγχυνση...

εγω ειμαι ακομα στο πρωτο σταδιο, θα παρω τα clomiphene για 2 κυκλους

ακομα και σε 2-3 μηνες παω για σπερματεγχυνση, αν γινεται θα παω πριν τις γιορτες...σε μπερδεψα λιγο συγγνωμη...και εσυ πηρες χαπια για καποιους μηνες πριν πας για σπερματεγχυνση ή κατευθειαν την εκανες?

σου ξαναευχομαι να πανε ολα καλα, και να εισαι ηδη εγκυουλα...:-D

θα περιμενουμε απο εβδομαδα τα ευχαριστα!!!!!!!!!!!:wink:

σε ευχαριστω!

εγω την εκανα κατευθειαν. πηρα χαπια κ τον ιδιο μηνα την εκανα.

αυτο το εχω ξανακουσει.δινουν χαπια για παραπανω ωαρια κ σε αφηνουν να γινει στο σπιτι μηπως πιαστεις ετσι. αλλα το οργανωμενο "εγλημα" πιστευω εχει καλυτερα αποτελεσματα. τι τζαμπα να παιρνεις τα χαπια καθε μηνα??χωρις μια ουσιαστικη πορεια???

καλυτερα να την κανεις την σπερματε. εχεις πιο πολλες πιθανοτητες νομιζω.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ (ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ).

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 2 ΕΝΕΣΙΜΑ.

ΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ.

ΞΕΡΕΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΑ ΩΑΡΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ????????????

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΩΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ???????????

με τα χαπια εγω που πηρα 5 μερες εκανα 3 ωαριαα.απ τα οποια το ενα ηταν κακης ποιοτητος.μεγαλωσε αποτομα κ το αλλο εκφυλιστηκε κατα τη διαρκεια κ στην τελικη εμεινα με 1 κ μοναχικο!!!σε αυτο βασιζω τις ελπιδες μου!!!

Να συστηθω: ειμαι 38.5 χρονων, εχω ηδη ενα παιδακι 5 χρονων που απεκτησα χωρις ιατρικη βοηθεια,αλλα εδω και 3 χρονια προσπαθω για το 2ο! Η γυν/λογος μου συστησε αγωγη ως εξης: κλομιφαινη 2 χαπια απο 5η ως 9η ημ κυκλου, cyclacur για 5η ως 25 ημ, κι ενεση pregnyl μετα απο παρακολουθηση κυκλου, οταν θα υπαρχει τουλαχιστον ενα ωριμο ωαριο και ικανοποιητικο παχος ενδομητριου. Η επαφη ή για αλλες η σπερματεγχυνση, γινεται σε 36 ωρες μετα την ενεση! Ερι σε καλυψα;

Βοηθηστε τους γιατρους να βοηθησουν οπου υπαρχει αναγκη. Γιατροι της καρδιας, 2103317288. Γιατροι του κοσμου,2103213150Στελνουμε φαρμακα,ειδη πρωτης αναγκης και κουβερτες,στελνουμε αγαπη...

Ενα μηλο την ημερα...