Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΕΣΤ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κοπέλα μου μέχρι και 10 μέρες είναι φυσιολογική καθυστέρηση μου είχε πει ο γιατρός. Το βλέπω λίγο δύσκολο τόσες μέρες μετά να μη δείχνει το τεστ. Περίμενε κανά δυο μερούλες και αν δεν σου έρθει κάνε εξέταση αίματος να δεις για να σιγουρευτείς. Αν έχεις άγχος και δεν μπορείς να περιμένεις κάνε την εξέταση τώρα. Θα δείξει σίγουρα είτε θετικό είτε αρνητικό αποτέλεσμα.

Καλύτερα να κάνεις μια χοριακή τώρα και αν δεν είσαι έγκυος να πάς αμέσως στο γιατρό, το έπαθε και η αδερφή μου πριν λίγες μέρες και τελικά απλά δεν είχε παράξει ωάριο τον συγκεκριμένο μήνα

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

εκτος απο την καθυστερηση εχεις και αλλα συμπτωματα? πρισμενο στηθος,νυστα,συχνοουρια..???

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

Διαφημίσεις

Δεν νομιζω οτι οι 10 μερες ειναι φυσιολογικη καθυστερηση

Η καθε γυναικα λειτουργει διαφορετικα...

Χοριακη...γρηγορα και να εχεις καλα αποτελεσματα

Αρκετα αρνητικα τεστ ειναι λαθος,μεσα στο forum υπαρχουν post αν δεν κανω λαθος

qbd8p2.png

Και εγω ειχα τρια αρνητικα τεστ και ημουν εγκυος, κανε χοριακη για σιγουρια. Εγω αυτο εκανα γιατι πιστευα οτι ημουν εγκυος και κοντευα να τρελαθω με τα τεστ.

αν δεν σου εχει ξανασυμβει καλυτερα να ρωτησεις το γυναικολογο σου σχετικα..σε πολλες γυναικες οπως και σε μενα αλλαζει ο κυκλος μια δυο φορες το χρονο κ υπαρχει καθυστερηση χωρις να υπαρχει καποιο προβλημα(εμενα ως και 20 μερες)..ειναι καθησυχαστικο παντως το πρωτο τεστ(αν δεν θες βεβαια μωρακι αμεσα..)

MkhCp3.png

Και εγω ειχα τρια αρνητικα τεστ και ημουν εγκυος, κανε χοριακη για σιγουρια. Εγω αυτο εκανα γιατι πιστευα οτι ημουν εγκυος και κοντευα να τρελαθω με τα τεστ.

Συμφωνω απολυτα,μια εξεταση β-χοριακης θα σε βγαλει απο την αγωνια...περιμενουμε νεα σου!!

Διαφημίσεις

• 4 years later...

κοριτσια καλησπερα , ειναι νεα στο φορουμ, εχω κ εγω περιπου 12 μερες καθυστεριση εκανα τεστ στις 9 κ βγεικε αρνιτικο. (με τον αντρα μου προσπαθουμε για παιδακι το τελευταιο διαστιμα) λετε να ειναι λαθος το τεστ;

κοριτσια καλησπερα , ειναι νεα στο φορουμ, εχω κ εγω περιπου 12 μερες καθυστεριση εκανα τεστ στις 9 κ βγεικε αρνιτικο. (με τον αντρα μου προσπαθουμε για παιδακι το τελευταιο διαστιμα) λετε να ειναι λαθος το τεστ;

το έχω πάθει κι εγώ. είχα πολύ σταθερό κύκλο πάντα 28 ημερών. πριν 3 χρόνια, το Σεπτέμβρη είχα καθυστέρηση 12 ημερών, φούσκωμα και αρνητικό τεστ. έκλεισα ραντεβού για υπέρηχο γιατί φοβήθηκα για γυναικολογικό πρόβλημα. ο γιατρός μου είπε ότι μετά τα καλοκαιρινά μπάνια μπορεί να εμφανιστεί διαταραχή στον κύκλο.

σου εύχομαι να είναι απλά μα διαταραχή ή να είσαι έγκυος αν το επιθυμείς.

• 2 years later...

καλησπερα στην ομαδα

θελω να πω και εγω τι μου συμβαινει.να μου δωσετε μια πρωτη αποψη..επειδη ξερετε περισσοτερο.λοιπον τον γεναρη ειχα αδιαθετησει 12 του μηνα..γυρω στις 6 μερυλες..περασν οι γονιμες συμφωνα με μια εφαρμογη που εχω στο κινητο..και εγινε επαφη 6 /2 και 10/2 λογικα ειναι μη γονιμες.εχω 9 μερες καθυστερηση..και τα συμπτωματα επισης που εχω.ειναι κατι ζαλαδε ςπου με παινουν οταν ειμαι ορθια πολυ ωρα..εχω ορεξη για φαγητο..και μια μερα ειχα κραμπα..πονακια χαμηλα στην κοιλια..αλλα δεν ξερω αν τρεχει κατι..επισης να σας πω οτι το τελτυταιο διμηνο εχω κυκλο 30 μερες.!και δεν εχω ακομα την οικονομικη δυνατοτητα..να παρω τεστ για να δω.για τωρα.αν μπορειτε να με βοηθησετε σαν πρωτη εικονα..καλος.ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων

καλησπερα στην ομαδα

θελω να πω και εγω τι μου συμβαινει.να μου δωσετε μια πρωτη αποψη..επειδη ξερετε περισσοτερο.λοιπον τον γεναρη ειχα αδιαθετησει 12 του μηνα..γυρω στις 6 μερυλες..περασν οι γονιμες συμφωνα με μια εφαρμογη που εχω στο κινητο..και εγινε επαφη 6 /2 και 10/2 λογικα ειναι μη γονιμες.εχω 9 μερες καθυστερηση..και τα συμπτωματα επισης που εχω.ειναι κατι ζαλαδε ςπου με παινουν οταν ειμαι ορθια πολυ ωρα..εχω ορεξη για φαγητο..και μια μερα ειχα κραμπα..πονακια χαμηλα στην κοιλια..αλλα δεν ξερω αν τρεχει κατι..επισης να σας πω οτι το τελτυταιο διμηνο εχω κυκλο 30 μερες.!και δεν εχω ακομα την οικονομικη δυνατοτητα..να παρω τεστ για να δω.για τωρα.αν μπορειτε να με βοηθησετε σαν πρωτη εικονα..καλος.ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων

Νandia καλό μεσημέρι..

καταρχάς καλή επιτυχία και μακάρι να έρθει το νινάκι σου, το μόνο που μπορώ να σου πω με απόλυτη σιγουριά είναι να μην βασίζεσαι σε τέτοιου είδους προγράμματα.Δεν σημαίνει οτι επειδή σου λέει την τάδε μέρα ότι είναι κιόλας.Ο οργανισμός μας δεν είναι σταθερός τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα,αλλάζει σχεδόν σε κάθε κύκλο.

Για να είσαι απόλυτα σίγουρη για τις γόνιμες μέρες σου ή πρέπει να το δεις με τον γιατρό σου ή να πάρεις τεστάκια ωορηξίας (απο το ίντερνετ) καλύτερα γιατί είναι πιο οικονομικά και να το παρακολουθήσεις έτσι.

Κάνε λίγη υπομονή ακόμα ή κάνε μια χοριακή για να έχεις σίγουρο αποτέλεσμα.Τα τέστ δεν δείχνουν πάντα το σωστό αποτέλεσμα.Καλή επιτυχία..

rhIYp3.png

Διαφημίσεις