Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ

Recommended Posts

Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα! Με λένε Κατερίνα και εδώ και 8 εβδομάδες, "κάτι" όμορφο μεγαλώνει στην κοιλίτσα μου. Την περασμένη εβδομάδα έκανα υπέρηχο και ο γιατρός μου μου είπε ότι το έμβρυο είναι χαμηλά στην μήτρα κόντα στον τράχηλο, διαβεβαιώνοντας με ότι αυτό δεν είναι σοβάρο πρόβλημα. Μου τόνισε βέβαια ότι απαγορεύεται η ορθοστασία και τα βάρη.

Παρόλο που ήταν καθησυχαστικός ο γιατρός, εγώ φοβάμαι πάρα πολύ. Διάβαζα και κάποια άρθρα στο διαδίκτυο και οι φόβοι μου έγιναν μεγαλύτεροι.

Θα ήθελα πολύ τις συμβουλές σας, ή αν γνωρίζετε κάτι σχετικό.

Σας ευχαριστώ πολύ,

Κατερίνα

Διαφημίσεις

καλημερα κατερινα μου!!!με το καλο σου ευχομαι!!!ολα θα πανε τελεια!

λοιπον....εμενα βεβαια ειναι λιγο ιδιαιτερη περιπτωση....ειχα διδυμα....το ενα ηταν πολυ χαμηλα.κι εμενα ο γιατρος με διαβεβαιωσε οτι δεν ηταν προβλημα..ολα τα εμβρυα δεν ''κολλανε'' ψηλα στην μητρα...... .3 1/2 μηνων παθαινω αποκολληση.Με χαπια και κλινηρης 15 ημερες τελικα το ξεπερασα. σημερα εχω 2 κουκλους 9 μηνων!!

εγω αυτο που θα σου πω ειναι , οχι βαρη!!(εγω εκανα υπερβολικες δουλειες!!) και πολυ ξεκουραση!!!ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΝΟ!!!!

μην ανησυχεις παντως......σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!και μην αγχωνεσαι απο τωρα!!ειναι νωρις!!φιλια :D:D:D:D

Κ η δικια μου η γυναικα κυοφορει διδυμα κ πριν 1 βδομαδα επαθε αποκολληση.Το ενα σπορακι ειναι καλα εμφυτεμενο πανω κ το αλλο μετακινηθηκε κοντα στον τραχηλο.Φοβουμενος ο γιατρος την εκανε περιδεση κ της ειπε ΞΑΠΛΑ....

Κι εγώ είχα χαμηλά τα έμβρυα (ένα κάθε φορά, όχι δίδυμα σαν τα κορίτσια πιο πάνω) και μάλιστα ο τράχηλός μου ήταν και με διαστολή από τον 7ο μήνα. Να ακούς αυτά που σου λέει ο γιατρός σου, να τα τηρείς κατά γράμμα χωρίς "μαγκιές" ούτε για μια φορά, και προπάντων μην ανεβαίνεις σκάλες. Δημιουργούν τρομερό πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Μου ανεβάσατε το ηθικό! Τώρα για τις σκάλες....δυστυχώς στην εργασία μου χαλάει πάρα πολύ συχνά τον ανσανσέρ, με αποτέλεσμα να ανεβαίνω στον 5ο όροφο που εργάζομαι με τις σκάλες. Είπα στο αφεντικό μου ότι ο γιατρός μου είπε να αποφεύγω τις σκάλες... και η απάντησή του ήταν... τι να κάνω βρε Κατερίνα? μήπως εγώ το χαλάω?

Διαφημίσεις

• 3 years later...

καλησπερα. μετα απο 3 χρονια αγωνιας και αγχους και παρα πολλες εξετασεις, ειμαι εγκυος! εκανα τεστ και βγηκε θετικο και στη συνεχεια εκανα β χωριακη η οποια βγηκε 6250. πηγαμε πριν μια βδομαδα για υπερηχο και το μονο που μας ειπε ο γιατρος ηταν οτι το εμβρυο εχει πιαστει χαμηλα στη μητρα και ειναι δυσκολο να κρατηθει. ειμαι στο κρεββατι μια βδομαδα τωρα και πινω utrogestan 3 φορες την ημερα. αυριο θα ξαναπαω παλι, αλλα εχω πολυ αγχος..ειμαι μια χαρα απο συμπτωματα και δεν εχω ουτε κοιλοπονο ουτε αιμα...φοβαμαι ομως οτι δε θα βρει τιποτα στον υπερηχο...:-(

• 4 years later...

Γεια σε ολες σας! Ειμαι στην 22 εβδομαδα και μολις ενημερώθηκα στο β' επιπέδου οτι ειναι χαμηλά το μωρο! Περα απο ξάπλα και ξεκουραση να φοβαμαι και κατι αλλο.. απο εμπειρίες σας!?!?! 😊😘😘😘