Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αναζήτηση Σταθμου στο Χαλάνδρι κ Ψυχικό

Recommended Posts

Καλησπέρα, νέο μέλος και εγώ. Πρέπει μέχρι τέλος Ιουλίου να αποφασίσω που θα ξράψω την κόρη μου. Το Σεπτέμβριο θα είναι 4 ετών. Εχετε να μου συστήσετε κάποιο σταθμό? Γνωρίζει κανείς τα χαρούμενα πρωινά?

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Ξέρω ότι πολύ καλός σταθμός είναι ο owly στο Ν. Ψυχικό (όρια Χαλανδρίου).

Είναι σε ήσυχο μέρος, η υπεύθυνη είναι πολύ καλή με τα παιδιά, τα ξέρει όλα προσωπικά και όσοι γνωστοί μου έχουνε πάει εκεί είναι πολύ ευχαριστημένοι.

Επίσης, πηγαίνουν και κολυμβητήριο και νομίζω ότι έχουνε και Αγγλίδα για τα αγγλικά.

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Καλημέρα! σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τον έχω δεί και όντως είναι πολύ καλός. Και εγώ έχω πολλούς γνωστούς που τα πάνε εκεί. Τον βρίσκω όμως λίγο ακριβό δεδομένου ότι υπάρχει έξτρα χρεώση για τα παιδιά που παραμένουν μετά τις 14.00. Και αν έχεις ένα παιδί κάτι γπίνεται.... Με τα δύο παιδιά και τις ώρες που δουλέω χρειάζομαι οποσδήποτε και μία γυναίκα μέχρι τις 7 που γυρίζω. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση.

Όταν έψαχνα για την κόρη μου ένας σταθμός που είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση ήταν η Νηπιακή Αγωγή στην γωνία Καποδιστρίου και Κηφησίας. Πήγαινε δες το αν θες, ξέρω ότι είναι λίγο ακριβός αλλά το κλίμα φαινόταν πάρα πολύ καλό και η διευθύντρια πολύ συμπαθητική, είχε και ώρες για μετά τις 4 το απόγευμα, οπότε μπορεί να σε βολεύει. Στο Χαλάνδρι επίσης το μέλος dora αλλά και πολλοί άλλοι έστελναν τα παδιά τους στην Χιόνατη και ήταν ευχαριστιμένοι. Αν θες στείλε πμ στην dora για περισσότερες λεπτομέρειες. Για τον Owly Και εγώ έχω ακούσει καλά λόγια.

στη νηπιακή αγωγή δεν υπάρχουν θέσεις. είναι κλεισμένες από το μάρτιο. Πήγα και τον είδα, μου άρεσε και είμαι σε λίστα αλλά η Διευθύντρια σχεδόν μου το απέρριψε. Και στη χιονάτη πήγα αλλά εκεί δεν τη στέλνω... Οποια ενδιαφέρεται για το λόγο μπορώ να της στείλω μήνυμα.

Διαφημίσεις

Κριμα για την Νηπιακή..Το "έλα να παίξουμε " το έχεις δει;;; Δεν ξέρω όμως αν έχει για μετά τις 4, και το φαγητό το πας εσύ. Αλλά θεωρώ ότι από άποψη κλίματος είναι το καλύτερο. Για Χιονάτη δεν έχω ιδία πείρα...Εγώ δεν θα σου πρότεινα πάντως την Βίλλα Αιμιλία στο Ψυχικό..

θα δώ... το ελα να παίξουμε θέλει οπωσδήποτε να έχεις γυναίκα σπίτι αφού οι ώρες και οι ημέρες λειτουργίες του κάθε άλλο παρά παιδικού σταθμού είναι. Για αυτό λέγεται και εργαστήρι και όχι παιδικός σταθμός. όντως είνια πολύ καλός αλλά μία εργαζόμενη μητέτα χωρίς άλλη βοήθεια στο σπίτι δεν την εξυπηρετεί. Ευχαριστώ πάντως για όλη την ςπικοινωνία και καθοδήγηση. Πραγματικά αυτές οι μέρες είναι εφιαλτικές μέχρι να αποφασίσω το καλύτερο για το παιδί μου και για μέμα

• 2 months later...

Καλημέρα

Για την Βίλλα Αιμιλία γνώμη έχω από μια διευρευνητική επίσκεψη που έκανα αλλά και από κάποιες συζητήσεις με μαμάδες της περιοχής. Ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός είναι από τους πιο παλιούς (ο παλαιότερος νομίζω) της περιοχής. Και μόνο από τα χρόνια που λειτουργεί, και μόνο από το γεγονός ότι πάρα πολλά παιδιά της περιοχής έχουν "περάσει" από εκεί έχει μια φήμη. Καλή ή κακή το κρίνει ο καθένας ανάλογα με τα πιστεύω του και τις εμπειρίες του. Γενικά από τον περίγυρο έγώ σχημάτισα την γνώμη ότι είναι ένας αυστηρός παιδικός σταθμός. Τα παιδιά μαθαίνουν το πρόγραμμα και δεν παρεκλίνουν από αυτό. Οι δασκάλες οι περισσότερες είναι σταθερές, αλλά και πάλι από αυτά που έχω ακούσει αμφισβητώ λίγο τις παιδαγωγικές τους μεθόδους. Δεν αναφέρω αυτά που άκουσα γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Ο κάθε γονιός φιλτράρει και αποφασίζει. Από την δική μου την επίσκεψη κατέληξα στο γεγονός ότι σαν κτιριακές εγκαταστάσεις είναι παλιές. Επίσης την στιγμή που είχα πάει τρώγανε τα παιδάκια και δεν μου άρεσε ότι τρώγαναε στην τάξη και όχι σε τραπεζαρία. Τρώγανε μακαρόνια με κιμά και ο κιμάς μου μύρισε από την αυλή!!!!. Τέλος η διευθύντρια του δεν μου έκανε καθόλου καλή εντύπωση αλλά και αυτό πάλι τονίζω ότι είναι υποκειμενικό!!!

Δεν θυμάμαι το όνομα ενός μέλους από εδώ που μου είχε πει τα καλύτερα για τον συγκεκριμένο παιδικό, γιαυτό και τονίζω τόσο πολύ την υποκειμενικότητα της γνώμης μου. Πηγαίνετε να τον επισκεφτείτε, ρωτείστε και μην μένετε μόνο στο όνομα και την ιστορία του.

Για το Μπωντέν δεν έχω να πω πολλά πράγματα, απλά άκουσα ότι έχει "πέσει" πάρα πολύ τα τελευταία 5 χρόνια . Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε ούτε το κτίριο, ούτε τα σχολικά του ούτε το "δήθεν" που θέλει να περάσει και γιαυτό δεν το επισκέφθηκα ποτέ.

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Καλημέρα! Μένω Πολύδροσο και ψαχνω και γω παιδικό για τον δικό μου. Γιατί απερριψες τη χιονάτη? Βρήκες κάποιο καλό στην πριοχή?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Νατάσα

• 2 months later...

Καλημέρα & καλή χρονιά .

Ψάχνω παιδικό για την μικρή μας 3,5 ετών στο Χαλάνδρι, Πάτημα, Βριλλήσια. Πέραν του Τομπογκαν που "σαρώνει" στις απαντήσεις υπάρχει κάτι άλλο αξιόλογο?

Επισκεφτήκαμε μόνο τον μικρό παράδεισο ο οποίος μας φάνηκε λίγο παρηκμασμένος αλλά είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε το θέμα ... μπορεί (αλίμονο) να αλλάξουμε άποψη συγκρινοντας και άλλους.