Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Θεσ/νίκη Υλικά για μπομπονιέρες

dimitra1978

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Το eshopgamou.gr εχει εδρα τη Θεσσαλονίκη.εγω χτες παρελαβα τα μαρτυρικα και η αποδειξη γραφει Γραβιας 28 Θεσσαλονίκη.που ειναι αυτη δεν ξερω γιατι ειμαι απο Ηρακλειο.παντως εχει μεγαλη ποικιλια και καλες τιμες.μπες στη σελιδα του, δεν εχεις να χασεις κατι.....

Διαφημίσεις

APO TO ESHOPGAMOU πηρα και εγω τουλακια για παραγεμισμα και κουφετα.

εμεις τα παραλαβαμε απο εκει γραβιας με ολγας πανω πανω απο τον σουφλερη αλλα τα παραγγελνεις απο το τηλ.. ή απο το ιντερνετ.μπορουν να στα παραδωσουν και σπιιτι ομως.

οι τιμες στα κουφετα παντως ητανε οι καλυτερες που ειχα βρει.

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

APO TO ESHOPGAMOU πηρα και εγω τουλακια για παραγεμισμα και κουφετα.

εμεις τα παραλαβαμε απο εκει γραβιας με ολγας πανω πανω απο τον σουφλερη αλλα τα παραγγελνεις απο το τηλ.. ή απο το ιντερνετ.μπορουν να στα παραδωσουν και σπιιτι ομως.

οι τιμες στα κουφετα παντως ητανε οι καλυτερες που ειχα βρει.

Α! ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΡΔΛΕΣ ΚΤΛ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΦΡΑΓΚΩΝ ΠΗΡΑ ΑΠ ΟΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΑΑΝ ΘΕΣ ΝΒΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ειναι παραλληλη με την φραγκων...

διευθυνση δεν θυμαμαι αλλα θα σου εξηγησω...

λοιπον!

ειναι παραλληλη της τσιμισκι ακριβως πισω απο τα παλια σουτζουκαδικα..απεναντι απο τα λαδαδικα θυμασαι???μμμμμμμμμμμμμμ τελοσπαντως εκτος θεματος!

εκει εαν ρωτησεις για καποιο καταστημα με υλικα συσκευασιας τροφιμων θα σου πουνε και εγω ετσι το βρηκα.μια γυναικα ειαι μεσα.

απο εκει πηρα ρολο (εει διαφορα χρωματα) με ενα υλικο σαν υφασμα να το πω,χαρτι να το πω πολυ ομορφο αποτελεσμα βγηκε παντως και πιο προτωτυπο.εκανε 9.5ε το ρολο και εβγαζε περιπου 140κομματια (30χ30 τετραγωνα)

Διαφημίσεις

εγω όλα τα υλικά για τις μπομπονιέρες και τον στολισμό τα πήρα απο το COVERPACK. Είναι στον δρόμο της Θέρμης πριν τα κοιμητήρια της Αναστάσεως , στο δεξί σου χέρι. Έχει τέλεια πράγματα, πολύ μεγάλη ποικιλία και ο επάνω όροφος ειναι διαμορφωμένος ετσι ώστε να σου δίνει πολλές προτάσεις διακόσμησης. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι χρειάζεται επαγγελματικό ΑΦΜ. Εγω χρησιμοποίησα του πατέρα μου που ειναι ελευθερος επαγγελματίας και τα πήρα όλα απο εκεί

Διαφημίσεις

Το επαγγελματικό ΑΦΜ πρέπει να είναι σχετικό ή οποιοδήποτε επάγγελμα?

οχι, μπορείς να δώσεις οποιοδήποτε ΑΦΜ . Εμένα, για να καταλάβεις, ο πατέρας μου εχει μεσιτικό γραφείο, καμία σχέση δηλαδή