Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ

Recommended Posts

Λοιπον την Παρασκευη που μας ερχεται θα κανουμε τα δευτερα γενεθλεια του μικρου μου για πρωτη φορα στον σταθμο και το Σαββατο στο σπιτι μας για τους φιλους μας και θελω τρελη βοηθεια ειδικα για τον σταθμο μιας και δεν ξερω τι πρεπει να παρω εκτος απο πιατακια και ποτηρακια τι αλλο?

τι δωρακια να παρουμε στα παιδακια και πρεπει να τα αμπαλαρω ?

και τι μπουφε να φτιαξω στο σπιτι?δεν πιανουν τα χερια μου και πολυ στην μαγειρικη οποτε δεν ειμαι για πολλα

βοηθηστε με σας παρακαλω.....

Διαφημίσεις

Γειά σου έχεις αρκετά να κάνεις για να είναι όλα ωραία πήγαινε:-παιδικά πάρτυ- και στο πρώτο υπόμνημα που λέει''ιδεες για παιδικό μπουφέ ''έχω γράψει αρκετά.

Για τα δωράκια που λες απλά να τα βάλεις σε μια σακουλίτσα παιδική.Καταρχήν που μένεις σε μονοκατοικία ή διαμέρισμα;

(πες και θα σου πω ιδέες)........:P

a63700a23b.png 87032dd023.png

Λοιπόν στο σπίτι σας μπορείτε να κάνετε πολλά. να στολίσετε την αυλή,τα δέντρα,να βάλετε σημαιάκια αυτά που είναι για πάρτυ.Έχεις αποφασίσει τι θέμα θα ήθελες για τα γενέθλια για να είναι ωραία ταιριασμένα;π.χ. λέμε ότι του αρέσει ο''σφουγγαρουλης''βρες πιατάκια ιδια τούρτα με αυτό το θέμα ή ότι άλλο του αρέσει και θα σου πούμε..............Τώρα για τα δωράκια εμένα με αρέσει και σαπουνόφουσκες τι άλλο δεν ξερω γιατί είναι και μικρούλια..............:confused:

a63700a23b.png 87032dd023.png