Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Το προβλημα μου ειναι το εξης:Ενω ημουν και εγω μια δυσκοιλια εγκυος και ετρωγα οτι υπαρχει για την καταπολεμηση της (δημητριακα 2 ακτινιδια την ημερα πολλα φρουτα κ.τ.λ.)και μπορω να πω οτι καταφερα να ερθω σε μια ισορροπια ξαφνικα την περασμενη τεταρτη αρχισα να εχω διαρροια!!!την παρασκευη και το σαββατο πηρα κατι φαρμακα που μου ειπε ο γιατρος.Την κυριακη και την δευτερα γυρισε σε δυσκοιλια παλι και αρχισα τον αγωνα κατα της δυσκοιλιοτητας!!!!Ομως Σημερα ξαναεχω διαρροια!!!!!!!!!!!!Το απογευμα θα μιλησω με τον γιατρο μου!!!!Θα ηθελα απλα να ξερω μηπως καποια κοπελα περασε τα ιδια γιατι εχω πεθανει στο αγχος

Διαφημίσεις

περνάω μια τέτοια φάση τώρα αλλά δεν νομίζω οτι είναι κάτι κακό απλά ενοχλητικό.

Θα περάσει.Φάρμακα πάντως δεν θα πάρω.

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Καλα θα κανεις και εγω που πηρα δεν ειδα καμια βελτιωση!!!!Απλα τωρα τρωω γιαουρτια μπανανες και τετοια!Εσενα ποσο καιρο κραταει?

Διαφημίσεις

Περίπου 4 μέρες αλλά το είχα ξαναπάθει πρίν λίγο καιρό όταν είχα φάει 2-3 μέρες κεράσια.Και μπορεί να είναι και απο αυτό γιατί κάποιες τροφές σε συνδιασμό με το σίδηρο που παίρνουμε κάνουν διάρροιες.

Γιαννής 1/7/2006 + Νικόλας 20/10/2009

Και εγώ πέρασα ανάλογη φάση! Τώρα έχει ισορροπήσει η κατάσταση..Πηγαίνω 2 φορές την ημέρα από εκεί που πήγαινα μια μετά βίας και προσπάθειας (διατροφικής).Στην αρχή ανησύχησα αλλά στο γιατρό μου δεν το είπα..Κάθε φορά που πηγαίνω στο γιατρό λες και παθαίνω μπλακ αουτ και ξεχνάω όσα θέλω να ρωτήσω!

Και γω το εχω παθει ηδη 2 φορες.. μια πριν κανα μηνα περιπου και μια τωρα, εδω και 2 μερες.. Αλλα αν θυμαμαι καλα τοπαθαινα και στην πρωτη εγκυμοσυνη.. δεν νομιζω οτι ειναι κατι ανησυχητικο. Μην παιρνετε φαρμακα με το παραμικρο.. κατα πολεμιστε με το με διατροφη

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Αχ! βρε κοριτσια σημερα ειμαι λιγο καλυτερα!Και εγω ειμαι κατα των φαρμακων ομως επειδη βρισκομαι ξαπλωμενη εδω και 2 μηνες λογω συσπασεων εχω σοκαριστει γενικα και πλεον ανησυχω με το παραμικρο που μου συμβαινει!!!!Δεν ξερω πια τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι!Παντως για την διαρροια νομιζω οτι το γνησιο Αγελαδινο γιαουρτι κανει θαυματα!

Διαφημίσεις