Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

καφε αιμα λιγες μερες μετα αφου τελειωσε η περιοδος


Recommended Posts

γεια σε ολους.ειμαι 17 και καινουρια στο forum και αυτο γτ εχω μια τεραστοια απορια.ειχα κανονικα περιοδο και αφου τελειωσε μετα απο 11 μερες μου ηρθε καφε αιμα.στη συνεχεια εγινε κοκκινο(λιγο ομως αιμα)μετα παλι καφε ωσπου σταματησε.αυτο το ειχα για 12 μερες.με ειχε ανησυχησει πολυ.ομως αφου σταματησε μετα απο 4 μερες ηρθε παλι αυτο το καφε.η περιοδος θα επρεπε να μου εχει ερθει.ομως πουθενα κανονικο αιμα.πιθανωτητα εγκυμοσυνης δεν υπαρχει.το αγορι μου παντα εβαζε προφυλακτικο και οχι μονο αλλα τελειωνε και εξω.τι μπορει να ειναι??μηπως καποιο κρυωμα? σημειωση!!πριν 2 μηνες ειχα παρει το χαπι της επομενης μερας..μηπως δημιουργησε ανωμαλιες στην περιοδο?να ανησυχησω? σασ παρακαλω απαντηστε

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Οι βασικές παρενέργειες στο χάπι της επόμενης ημερας είναι ναυτία, εμμετός, διαταρραχές στην διάθεση και στον κύκλο. Σε μια τέτοια περίπτωση κρίνεται απαραίτητη η επίσκεψη σε γιατρό. Όπως επίσης απαραίτητη κρίνεται πρίν την λήψη, αν υπάρχει κάποιο άλλο ιατρικό πρόβλημα

οταν υπάρξει αναγκη χρήσης πανω απο 2 φορές τον χρονο , δεν συνήστατε για μέσο προληψης σε ανεπιθυμητη εγγυμοσυνη....

καλό θα ήταν να επισκευτείς τον γιατρο σου σύντομα , να σε εξετάσει αλλα και να μπορεσετε να συζητησετε διαφορα παρόμια ζητήματα που αφορουν την σεξουαλική σου υγεια!

 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα Βοumboum και καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Το ερώτημα που μας έθεσες είναι πολύ δύσκολο και οι απαντήσεις που θα πάρεις ίσως να μην ειναι σωστές. Πιθανόν κάποιο άλλος μέλος του forum να έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο αλλά επειδή καθεμία από εμάς είναι διαφορετική η διάγνωση που έγινε στη δική της περίπτωση ίσως να μην ισχύει και για σένα.

Δε μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν είμαι γιατρός και πιθανόν να σου προκαλέσω κάποιο κακό είτε τρομάζοντας σε χωρίς λόγο είτε εφησυχαζοντάς σε.

Οι παρενέργειες του χαπιού της επόμενης ημέρας από ότι έχω διαβάσει περιορίζονται στον κύκλο κατά τη διάρκεια του οποίου έγινε η λήψη του χαπιού και όχι και στους επόμενους όμως μέχρι εκεί περίοριζονται οι γνώσεις μου. Επειδή όμως το χάπι αυτό είναι ορμόνες και επειδή κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά καλό θα είναι να πάρεις τη συμβουλή ενός ειδικού και ειδικός είναι μόνο ο γιατρός.

Άρα λοιπόν είναι απαραίτητο να επισκευτείς ένα γυναικολόγο το συντομότερο δυνατό για να κάνεις έναν γυναικολογικό και ίσως και ορμονολογικό έλεγχο.

Σε κάθε περίπτωση αυτός που θα κρίνει αν έχεις πρόβλημα ή όχι είναι ο γιατρός και κανένας άλλος.

 

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Για ότι θέλεις να ρωτήσεις και ίσως να ντρέπεσαι να ρωτήσεις τους γονείς σου εμείς είμαστε εδώ - αλλά κι εσύ μη μας βαζεις δύσκολα ιατρικά ε;;;

*

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητα μέλη,σας ενημερώνουμε ότι:

δημοσιευσεις απαντήσεων που ειναι χλευαστικές ή αποδοκιμαστικές

θα μεταφερονται στο αρχείο καθώς αυτη η ενότητα είναι για την υποστήριξη των εφήβων.

Απαγορεύεται η χρήση προσβλητικών εκφράσεων, η παράθεση χυδαίου , άσεμνου ή προστατευόμενου απο νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας υλικού και οι προσωπικές επιθέσεις.Ο σχολιασμός της συμπεριφοράς των μελών, είναι αποκλειστικά θέμα της διαχείρισης και των συντονιστών του forum της ΕΕΕΓ

Link to comment
Share on other sites

πιστεύω οτι δυστυχώς!!!οσο και να θέλουμε να σε βοηθήσουμε δεν θα μπορέσουμε να σου πούμε με συγούρια τις απαντήσεις που ζητάς!!Δεν νομίζω οτι κατί το ανησυχητίκο,είναι καλοκαίρακι βέβαια μπορεί να έκανες μπάνιο στην θάλασσα και να περιμένες να αδιαθετήσεις,ισως είναι κρυοματάκι,ισώς με την μεταβολές του καιρού επιρεάζονται και η ορμόνες μας λίγακι,ισώς είχατε ποιό έντονη σύχνη επαφή,είναι και απο τα κρύα που πίνουμε λόγο ζέστης....Δεν ξέρω αν σε βοήθησα καθόλου κοπελίτσα μου...αν δεις βέβαια οτι συνεχείζεται και τον επόμενο μήνα δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλα τότε πρέπει να πας στον γιάτρο σου....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

σασ ευχαριστω για τισ συμβουλεσ σασ.απ οτι εχω καταλαβει αυτο το καφε δεν ειναι αιμα αλλα υγρα.ειμαι παρα πολυ μπερδεμενη.μηπωσ λοιπον ξερετε κατι για καφε υγρα που δε λενε με τιποτα να φυγουν? θα επισκευτω επιτελουσ γυναικολογο..ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο

Link to comment
Share on other sites

εγω σαν εφηβη ,ειχα πολυ συχνα τετοιου ειδους υγρα,αλλα σημειωσε πως ειχα και σχετικα ακανονιστο κυκλο.-αν εχει καποια σχεση αυτο με την δικη σου περιπτωση.....

πχ. η περιοδος μου καθυστερουσε και 15 μερες,και αντι να ερθει κανονικα αιμα,ερχοταν κατι σαν καφε σταγονες....ο γυναικολογος τοτε μου ειχε μιλησει για ορμονικες διαταραχες(σε μεγαλο βαθμο φυσιολογικες για την ηλικια σου)

 

εφοσον προσεχετε με το αγορι σου,και σας αξιζουν συγχαρητηρια μιας και δειχνουν πως εισαστε υπευθυνοι ανθρωποι,νομιζω δεν εχεις να φοβασαι τιποτα,απλα μια επισκεψη στο γυναικολογο,εστω και σαν τσεκ απ,θα σε εβγαζε απο την αγωνια!!!

ol4hp2.png

 

Vp1tp2.png

Link to comment
Share on other sites

geia sou boumboum...kai egw eixa periodo kai mokis teleiwse eixa kafe aima alla ligo kai telika eixa kysth sth wothikh...tha htan kalo na pas se enan gynaikologo eidiko na se dei...alla mhn anhsyxeis yparxei kai to endexomeno na krywses h na einai parenergeies apo to xapi...to mono pou sou proteinw einai na mhn agxwtheis kai na pas sto giatro kai na to lyseis to thema...to agxos katastrefei ta panta...elpizw na se vohthisa...

ttd6a24.aspx
Link to comment
Share on other sites

Και παλι γεια σας.λοιπον τα καφε ολα σταματησαν.αλλα στο γιατρο πηγα.η αληθεια ειναι πως ακομα ειμαι μπερδεμενη.μου ειπε οτι ολα φαινονται καλα εκτος το οτι εχω ωοθηκες με πολυκιστικη υφη.τι ακριβως σημαινει αυτο??ειναι σοβαρο? επεισης μια αλλη ερωτηση που 8ελω πολυ να κανω ειναι η εξης:η γραματαιας δν μου εγραψε στο βιβλιαριο.μου εδωσε μια ιατρικη γνωματευση.που 8α πρεπει να την καταθεσω.δηλαδη η επισκεψη μου στο γιατρο εχει καταχωρη8ει στο ΤΣΜΕΔΕ(η ασφαλεια μου) και φαινεται????? η εγω θα την καταθεσω και τοτε θα φανει η επισκεψη???

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

καλημερα! πολυκιστικες ωοθηκες ειχα και εγω δεν ειναι σοβαρο με αντισυλληπτικα και ολα οκ !εχεις ακμη ?τριχοφυια ?και ο κυκλος σου δεν ειναι σταθερος ?

Ειμαι η ποιο χαζομαμα του κοσμου !:-P

Link to comment
Share on other sites

Η αληθεια ειναι πως δεν ειχα τιποτα απο αυτα μεχρη τωρα με τη περιοδο.αυτο το μηνα εχω απιστευτα πολυ αγχος.λετε για αυτο να συμβαινει ολη αυτη η κα8υστερηση?:confused:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 εβδομάδες μετά...
gia thn asfaleia poios 3erei???:-(

 

γεια σου boumboum! Θα ήθελα να σου πω πως κάθε φορά που είχα έστω και μία μέρα καθυστέρηση, λόγω του άγχους μου, η περίοδός μου αργούσε πιο πολύ να έρθει. Πιστεύω πολύ πως ο ψυχολογικός παράγοντας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Τουλάχιστον σε μένα έτσι λειτουργεί. Όσο για τις πολυκυστικές ωοθήκες, το μόνο που ξέρω, επειδή αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα μια φίλη μου, είναι πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Απλά, απ' ότι μου ειχε πει, στην περίπτωση που αποφάσιζε να κάνει παιδί, θα έπρεπε να ακολουθήσει κάποια θεραπεία. Τώρα έχει δυο παιδάκια... Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω κ με το θέμα της ασφάλειας. Φαντάζομαι όμως ότι τώρα πια το έχεις λύσει. Την επόμενη φορά που θα πας στον γυναικολόγο σου, μην φύγεις αν δεν σιγουρευτείς ότι κατάλαβες απόλυτα αυτά που σου είπε. Στο κάτω-κάτω αυτή είναι η δουλειά του. :roll:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...