Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θέμα Βάπτισης:Νεράιδες

κατια

Recommended Posts

Η αληθεια ειναι οτι δεν μου εχει τυχει κατι παρομοιο.Αλλα αν φοβαμαι οτι θα μου τα χαλασουν τοτε δεν πρεπει να τα φτιαξω καθολου,ετσι δεν ειναι?Ας τα φτιαξω εγω να παρω και τις αναμνηστικες φωτο μου κ μετα ας κανουν οτι θελουν!!!Τι να πω???!!!

Μην ανησυχείς,μετά το μυστήριο ξεσαλώνουν,την ώρα που αρχίζουν να μοιράζουν τις μπομπονιέρες.Προλαβαίνεις να βγάλεις και φωτογραφίες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 459
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου φαίνεται ότι δεν έχεις πάει σε βάφτιση με καλεσμένους που "ξηλώνουν" όλη την διακόσμηση,χωρίς καν να ρωτήσουν...νομίζεις ότι θα σου αφήσουν όρθια τα σοκολατόδεντρα??Μέχρι και την κανέλα θα πάρουν, για να την βάλουν στο φαγητό...Το έχω δει σε γάμο!!

χαχαχαχα :lol: μα σοβαρομιλάς τώρα ???? Πάντως εμένα την περασμένη φορά είχα γυάλες με άμμο και κεριά και δεν μου πήραν ούτε μια έδινα εγώ όπου ήθελα!!!

[/url]

Πριν μια βδομάδα ήρθε η κοπέλλα για τα κεραστικά στο σπίτι να μου δείξει μερικά τυλίγματα που έκανε για τα κεραστικά μας να διαλέξω και όπως κουβεντιάζαμε η κουβέντα ήρθε στην διακόσμηση και με ρώτησε τι θα βαλω και της είπα για τα δεντράκια της έδειξα μόνο αυτό με τα σοκολατάκια που είχα εκεί και μιλάμε ήταν και άστητο απλά την μπάλα της εδειξα και ενθουσιάστηκε :lol: Χθες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι πήρε τα ίδια σοκολατάκια και να έρθει μια μέρα να της δείξω πως γίνεται για να κάνει και αυτή για την βάφτιση του γιου της !!! Ηθελε να δει και αυτά με τα λουλόυδακια αλλά δεν τα είχα εκει ήταν στην αποθήκη. Μου λέει αν κρίνω από αυτό θα είναι τέλεια αυτά με τα λουλούδια :lol: Αντε να στήσω μερικά να σας βάλω φωτο να μου πείτε σχόλια. Αλήθεια πως θα βάλω τις φώτο ???

[/url]

χαχαχαχα :lol: μα σοβαρομιλάς τώρα ???? Πάντως εμένα την περασμένη φορά είχα γυάλες με άμμο και κεριά και δεν μου πήραν ούτε μια έδινα εγώ όπου ήθελα!!!

Μιλάω πολύ σοβαρά!Οι δικοί σου καλεσμένοι μάλλον είναι πιο ήρεμοι.Πού να δεις να τραβάνε κορδέλες από τα δέντρα,μπαλόνια από τα σκαλιά, λουλούδια από τα μπουκέτα,με αποκορύφωμα τις κανέλες,που ήταν μεγάλες όσο ένα μπαστούνι και τις κουβαλούσαν πέρα δώθε.Α,πα πα...

Μιλάω πολύ σοβαρά!Οι δικοί σου καλεσμένοι μάλλον είναι πιο ήρεμοι.Πού να δεις να τραβάνε κορδέλες από τα δέντρα,μπαλόνια από τα σκαλιά, λουλούδια από τα μπουκέτα,με αποκορύφωμα τις κανέλες,που ήταν μεγάλες όσο ένα μπαστούνι και τις κουβαλούσαν πέρα δώθε.Α,πα πα...

:lol: :lol: :lol: Πολύ γέλιο εεεε......χαχαχαχα Μα αυτοί δεν ντρέπονται καθόλου καλέ μου Αυτό είναι μεγάλη αγένια !!! Ευτυχώς οι δικοί μου είναι πιο ευγενικοί και ντρέπονται και λιγάκι :oops:

Σήμερα θα πάω να πάρω γλαστράκια για τα δεντράκια με τα σοκολατάκια. Βασικά όλα τα άλλα γλαστράκια είναι σε off white περλέ αλλά αυτά με τα σοκολατάκια δεν πάνε σε αυτά τα γλαστράκια και θα πάω να πάρω σε καφε με μπέζ που είναι και το περιτύλιγμα τους :wink: Jumbo έχει δεν θυμάμαι αν έχω δει :? Ισως να πάω στο γειτονικό μου ανθοπωλείο και ας ελπίσουμε ότι δεν θα με σφάξουν :mad: Επειδή τις θέλω να έχουν βάθος γιατί αυτά με τα σοκολατάκια βαρούν πιο πολύ και πρέπει να έχει βάθος το γλαστράκι για να μπουν πετρούλλες μέσα και να είναι βαρετό και να μην πέφτει :wink:

[/url]

Διαφημίσεις

Πριν μια βδομάδα ήρθε η κοπέλλα για τα κεραστικά στο σπίτι να μου δείξει μερικά τυλίγματα που έκανε για τα κεραστικά μας να διαλέξω και όπως κουβεντιάζαμε η κουβέντα ήρθε στην διακόσμηση και με ρώτησε τι θα βαλω και της είπα για τα δεντράκια της έδειξα μόνο αυτό με τα σοκολατάκια που είχα εκεί και μιλάμε ήταν και άστητο απλά την μπάλα της εδειξα και ενθουσιάστηκε :lol: Χθες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι πήρε τα ίδια σοκολατάκια και να έρθει μια μέρα να της δείξω πως γίνεται για να κάνει και αυτή για την βάφτιση του γιου της !!! Ηθελε να δει και αυτά με τα λουλόυδακια αλλά δεν τα είχα εκει ήταν στην αποθήκη. Μου λέει αν κρίνω από αυτό θα είναι τέλεια αυτά με τα λουλούδια :lol: Αντε να στήσω μερικά να σας βάλω φωτο να μου πείτε σχόλια. Αλήθεια πως θα βάλω τις φώτο ???

Koullam χρονια πολλα και να σου ζησει η κορουλα σου!!!!!Περιμενω με αγωνια τις φωτο σου,οσο για το πως θα τις ανεβασεις εγω χρησιμοποιησα το imageshack θα περασεις απο την φωτογραφικη σου τις φωτο που θελεις και καπου αριστερα εχει links για forum θα δεις.Θα κανεις copy paste αν θυμαμαι καλα για καθε φωτογραφια.

Καλημέρα σας Χρονια Πολλά.

Ευχαριστώ πολύ Σταμ81

Πολύ ωραίο το δεντράκι που έβαλες νομίζω το είχα βάλει και εγώ σε κάποιο παλαιότερο μου πόστ.

Βαφτίσαμε και εμείς την Νεραιδούλα μας !!! Ολά ήταν τέλεια. Εχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από όλα και ειδικά για το decoration του κέντρου !!! :lol: Από την μέρα της βάφτισης βρήκα και δεύτερη δουλειά. Μου το είχε πει και μια κοπέλλα από εδώ μέσα ότι έτσι θα γινόταν και δεν την πίστεψα :eek: Ειλικρινά ήταν όλα υπέροχα όλος ο κόσμος περνούσε 2 και 3 φορές και μας το έλεγε ο άντρας μου κατενθουσιάστηκε με την διακόσμηση γιατί δεν τα είχε δει πριν :lol: Τον άφησα τελευταία ώρα να τα δει μαζί με τους άλλους γιατί έκανε και babysitting τα παιδιά :lol: Μου ζητούσαν κάρτα του διακοσμητή και όταν τους έλεγα ότι εγώ τα έκανα έμεναν άφωνοι και με ξαναρωτούσαν για να σιγουρευτούν ότι άκουσαν καλά !!!:lol: Μέχρι και ο φωτογράφος μου το έλεγε ότι ήταν τέλεια και ότι είναι από τις καλύτερες διακοσμήσεις που είδε !

Κουράτηκα κορίτσια πολύ να τα κάνω αλλά η ικανοποίηση μου ήταν το κάτι άλλο χαλάλι είπα άξιζε και με το παραπάνω τον κόπο :wink:

Η κοπέλα που είχε το κέντρο μου έλεγε ότι ο κόσμος της έλεγε ότι είναι υπέροχη η αίθουσα της και αυτή τους έλεγε ότι δεν είναι αυτή που τη διακόσμησε.

Μου είπαν 2 κοπέλες που θα βαφτίσουν τα κοριτσάκια τους να πάω να τους κάνω την διακόσμηση :lol: Αλλά δεν νομίζω να το κάνω αν και μαρέσει πολύ να ασχοληθώ με τέτοια δεν θέλω φοβάμαι μην παρεξηγηθώ μετά δεν ξέρω τί λέτε εσείς ??

Φωτογραφίες δυστυχώς δεν έχω με την φωτογραφική μου περιμένω τον φωτογράφο να μου τις ετοιμάσει και να σας τις βάλω θα σας τις βάλω όλες μην ανησυχείτε. Μου είπε ότι έβγαλε πολλά από την διακόσμηση για αυτό δεν έβγαλα τίποτα εγώ όταν πήγα σπίτι έβγαλα κάποιες τα δεντράκια και τα κεραστικά και τα δωράκια αλλά στο κέντρο δεν είχα πάρει την δική μου :-( Ετρεχα και την ξέχασα. Βασίστηκα στον φωτογράφο του είπα να τα βγάλει όλαααα ....... και το καλό που του θέλω είναι να το έκανε :lol:

Είμαι πολύ χαρούμενη που πήγαν όλα τέλεια και η μικρούλα μου πολύ λίγο έκλαψε αλλά και λυπημένη που τέλειωσε η βάφτιση μας γιατί μάρεσε τόσο πολύ που ασχολούμουν και σκεφτόμουν πως θα τα έκανα όλα :-(

[/url]

Διαφημίσεις

Μου φαίνεται ότι δεν έχεις πάει σε βάφτιση με καλεσμένους που "ξηλώνουν" όλη την διακόσμηση,χωρίς καν να ρωτήσουν...νομίζεις ότι θα σου αφήσουν όρθια τα σοκολατόδεντρα??Μέχρι και την κανέλα θα πάρουν, για να την βάλουν στο φαγητό...Το έχω δει σε γάμο!!

σε γαμο φιλησ μου πηραν την ανθοστηλη απο τα σκαλια:shock::shock::shock::shock:.τι γαιδουρια.........

Να είναι καλοφώτιστη η νερα'ι'δούλα σου και πάντα γερή!Είμαι σίγουρη ότι έκανες φανταστική δουλειά.Περιμένουμε φώτο να πάρουμε ιδέες.Μπράβο και πάλι μπράβο!!!!

Διαφημίσεις

Τις καλυτερες ευχες και απο εμενα!!!Καλη Χριστιανη και παντα να ειναι χαρουμενη και ευτυχισμενη!!!!Εχω σκασει απο αγωνια για τις φωτογραφιες.Εχω αρχισει και παιρνω καποια υλικα μονο το μπιστολι με την κολλα δεν εχω βρει ακομα και επισης δεν εχω αποφασισει τι ειδους λουλουδακια να βαλω.Ειδα ενα που γινεται με γκοφρε χαρτι και το αποτελεσμα ηταν πανεμορφο αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω.Εκεινο βεβαια που μου εχει κατσει ειναι αυτο με τα σοκολατακια.Εχω παθει ζημια!!!!!

Οσον αφορα για αυτο που ρωτησες πιστευω οτι αξιζει να το σκεφτεις γιατι μην ξεχνας οτι αν αρχισεις να φτιαχνεις και για αλλες βαφτισεις θα αποκτησεις περισσοτερη εμπειρια και δεν θα χρειαζεσαι πολυ χρονο για να φτιαξεις αυτα που θελεις.Σιγουρα πρεπει να δεις και αν αξιζει χρηματικα να το κανεις δηλαδη υπολογιζοντας ποσα θα ξοδευεις και το ποσα χρηματα θα ζητας.Αν δεν εχεις λιγο ελευθερο χρονο πιστευω οτι αξιζει να κανεις μια προσπαθεια ετσι κι αλλιως δεν υπογραφεις κανενα συμβολαιο.Ανελαβε μια δυο βαφτισεις δες πως θα παει και αναλογα πορευεσαι!!!:wink:

Υπέροχα όλα όσα έκανες!!Να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου με το ωραίο όνομα!Τα δεντράκια σου είναι απίθανα και απορώ που δεν σου τα πήραν όλα.Τα λουλούδια που έβαλες επάνω από πού τα αγόρασες??Και επίσης,πού βρήκες αυτό το τέλειο στυλό με την νεράιδα?

Υπέροχα όλα όσα έκανες!!Να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου με το ωραίο όνομα!Τα δεντράκια σου είναι απίθανα και απορώ που δεν σου τα πήραν όλα.Τα λουλούδια που έβαλες επάνω από πού τα αγόρασες??Και επίσης,πού βρήκες αυτό το τέλειο στυλό με την νεράιδα?

Σε ευχαριστώ cristina112

το υπέροχο στυλό με την νεράιδα είναι από Jumbo ναι όπως το ακούσατε από το Jumbo !!!!Αρεσε σε όλους και όταν τους έλεγα απο Jumbo δεν με πίστευαν :lol: :lol:

Τα λουλούδια που έβαλα πάνω στα δεντράκια είναι από ένα κατάστημα στην γειτονιά μου που πουλά από όλα τα είδη σπιτιού! Τα έχω δει και σε ανθοπωλείο όμως :wink:

Τα δεντράκια δεν τα πήραν γιατί μάλλον ντραπηκαν και είχα πει ότι θα τα δανείσω σε μια φίλη που θα βαφτίσει την κορούλα της οπόταν τα γλίτωσα :wink: Οι πρώτες φωτογραφίες που έβαλα τις έβγαλα εγώ σπίτι όταν βρήκα χρόνο δεν ξέρω κατά πόσο φαίνονται και καλά :lol: Αλλά οι επόμενες στο 2 πόστ είναι του φωτογράφου που μου τις έφερε σήμερα για να διαλέξω :lol:

[/url]

Τις καλυτερες ευχες και απο εμενα!!!Καλη Χριστιανη και παντα να ειναι χαρουμενη και ευτυχισμενη!!!!Εχω σκασει απο αγωνια για τις φωτογραφιες.Εχω αρχισει και παιρνω καποια υλικα μονο το μπιστολι με την κολλα δεν εχω βρει ακομα και επισης δεν εχω αποφασισει τι ειδους λουλουδακια να βαλω.Ειδα ενα που γινεται με γκοφρε χαρτι και το αποτελεσμα ηταν πανεμορφο αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω.Εκεινο βεβαια που μου εχει κατσει ειναι αυτο με τα σοκολατακια.Εχω παθει ζημια!!!!!

Σε ευχαριστώ Σταμ81 δες τις φώτο που έβαλα ίσως σαρέσει κάτι και πάρεις καμιά ιδέα :wink:

[/url]

Οσον αφορα για αυτο που ρωτησες πιστευω οτι αξιζει να το σκεφτεις γιατι μην ξεχνας οτι αν αρχισεις να φτιαχνεις και για αλλες βαφτισεις θα αποκτησεις περισσοτερη εμπειρια και δεν θα χρειαζεσαι πολυ χρονο για να φτιαξεις αυτα που θελεις.Σιγουρα πρεπει να δεις και αν αξιζει χρηματικα να το κανεις δηλαδη υπολογιζοντας ποσα θα ξοδευεις και το ποσα χρηματα θα ζητας.Αν δεν εχεις λιγο ελευθερο χρονο πιστευω οτι αξιζει να κανεις μια προσπαθεια ετσι κι αλλιως δεν υπογραφεις κανενα συμβολαιο.Ανελαβε μια δυο βαφτισεις δες πως θα παει και αναλογα πορευεσαι!!!:wink:

θα το σκεφτώ πάντως είμαι και τελειομανής και δεν ξέρω κατά πόσο θα μένω ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα ίσως να δοκιμάσω 1-2 και βλέπω οπως το πες και εσύ δεν υπογράφω και κανένα συμβόλαιο.

[/url]

φαίνεται τίποτα ??? Νομίζω έβαλα αρκετές δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι αν θέλετε κάτι άλλο μου λέτε

Τα λογια ειναι περιττα!!!Εισαι καταπληκτικη αλλα βεβαια εχω τις ερωτησεις μου κι εγω καθοτι με καιει το θεμα οπως καταλαβαινεις.Αρχικα τα ποτηρακια τα παιδικα τα χρησιμοποιησες σαν παιδικες μπομπονιερες?Επισης ηθελα να σε ρωτησω την διαμετρο της γλαστρας και την διαμετρο της μπαλας που χρησιμοποιησες και σε ρωταω γιατι σκεφτομαι οτι αυτο που θα βαλω για τα σοκολατακια πρεπει να ειναι μικροτερα απο αυτα που βαζεις τα υπολοιπα γιατι τα σοκολατακια εχουν περισσοτερο ογκο και θα γινει δυσαναλογο.Σωστα?Οι κορδελες ειναι υφασματινες και απο που τις πηρες?για το υφασμα που εχεις βαλει στα τραπεζια αυτο που ειναι σαν διχτυ καπως πως λεγεται?Στα γλαστρακια μεσα στη βαση τι εβαλες για βαρος?Τελος,τα λουλουδακια δεν θυμαμαι αν ειπες ειναι φυσικα η ψευτικα?Αυτα!!!Συγγνωμη για το κατεβατο αλλα θελω να τα ετοιμασω σιγα-σιγα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...