Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Στα πρώτα μας πριγκιπισσό-γενέθλια!!!!!

Recommended Posts

Την επόμενη πέμπτη θα σβήσουμε το πρώτο μας κεράκι!!!!! :lol::lol:

Το μόνο που έχω σίγουρο είναι αυτό!!!!(γιατί την έμαθα να φυσάει-έχει ήδη σβήσει 15 κεριά!!!!-) :D:D

Κατά τα αλλά δεν εχουμε αποφασίσει τίποτα ούτε ώρα, ούτε μέρος, ούτε αν θα το κάνουμε ανήμερα γιατί πέφτει καθημερινή και θα δουλεύουν οι περισσότεροι…ούτε αν θα εχουμε φαγητό… :?:?

Αχ,αν και χαίρομαι τόσο πολύ το άγχος της σκέψης της προετοιμασίας με έχει τρελάνει!!!!! :shock::shock:

Εγώ θέλω να μην εχουμε πολύ κόσμο γιατί θα μου ζαλίσουν την εορτάζουσα!!!! :lol::lol:

Ο άντρας μου πάλι, θέλει όλο το σοι…αχ… :roll::roll:

Σκέφτομαι να κάνω το πάρτι ανήμερα και να μην καλέσω παιδάκια μόνο ενήλικες, για να εχουμε ηρεμία στο σπίτι και να περάσουμε καλά. :wink:

Το θέμα μου είναι να κάνω τραπέζι για τους καλεσμένους μου ή ένας μπουφές αρκεί;;

Και αν κάνω τραπέζι ποσά φαγητά να φτιάξω 2-3;;

Συνήθως τι γίνετε στα πάρτι γενέθλιων; Εγώ σε όσα έχω πάει ως τώρα είχαν μόνο τούρτα και πατατάκια-γαριδάκια, ξηρούς καρπούς και αναψυκτικά..

Θέλω να περάσουμε ωραία στα πρώτα γενέθλια της πριγκίπισσας μου και να μην μου βγει η ψυχή στις ετοιμασίες.

Εσείς τι εμπειρίες έχετε; Τι κάνατε στα πρώτα γενέθλια των μωρών σας;;; :?:?:?::?:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

Διαφημίσεις

Με το καλο να ερθει η ωρα....

Αρχικα πριν σου πω οτιδηποτε αλλο θα σου πω οτι διαφωνω καθετα με το να ΜΗΝ εχει παιδακια !!! Τι παιδικα γενεθλια θα ειναι αυτα καλε ?

Οσο για τα υπολοιπα... αποφασισε πρωτα τι και πως για να πουμε ιδεες...

Με το καλό ΚΑτερίνα, να την χαίρεστε την κούκλα σας!

Κι εγώ τον πάλεψα να μάθει να σβήνει το κεράκι αλλά μπαααα.....ενώ να φυσάει ξέρει μόλις βλέπει το κεράκι πάει να πιάσει την φλόγα και λέω άστο, θα φυσήξουμε εμείς... :lol:

Ήρθες και έγινες το νόημα της ζωής μου...

Με το καλο να ερθει η ωρα....

Αρχικα πριν σου πω οτιδηποτε αλλο θα σου πω οτι διαφωνω καθετα με το να ΜΗΝ εχει παιδακια !!! Τι παιδικα γενεθλια θα ειναι αυτα καλε ?

Οσο για τα υπολοιπα... αποφασισε πρωτα τι και πως για να πουμε ιδεες...

Το ότι δε θέλω παιδάκια στο πάρτι δε σημαίνει –εννοείται- ότι δεν τα αγαπάω , απλά επειδή αν καλέσω και συγγενείς με παιδάκια θα μαζευτούμε περίπου 50 άτομα και 15 παιδάκια από 2 έως 9 ετών και είμαι σίγουρη επειδή έχω πρόσφατη τη συνύπαρξη μαζί τους ( ρεβεγιόν Χριστουγέννων) ότι θα είναι απελπιστική η κατάσταση και θα καταλήξουμε να φωνάζουμε όλοι μη και μη αντί να γιορτάζουμε τα γενέθλια! :?:?

Το δίλημμα μου είναι το εξής όμως να κάνω τραπέζι σε περίπου 20 άτομα ή ο μπουφές με διάφορα καναπεδοειδή κτλ αρκεί;; :?::?:

Διαφημίσεις

Κατερινα μου εγω στην θεση σου θα καλουσα μονο παιδακια και καθολου συγγενεις...αλλωστε τα γεννεθλια ειναι του παιδιου και αυτο δικαιουται να περασει καλα. Βεβαια η τελικη αποφαση ειναι δικη σου οποτε ισως να μην μου πεφτει και λογος!Παντως για το φαι θα συμφωνησω με τις προλαλισασες.....τα καναπεδοειδη ειναι υπερ αρκετα! :D

yHVLp3.png G2Hmp3.png

Κι εμένα τα καναπεδοειδή μου φαίνονται μια χαρά, για να μην ταλαιπωρηθείς κι εσύ και δε χαρείς τίποτα από την κούραση.

Όσο για τον κόσμο, εγώ θα σου έλεγα γενικά να καλέσεις όσους αισθάνεσαι κοντά σου και κοντά στο παιδί σου, αυτούς που ξέρεις ότι θα χαρούν πραγματικά με τη χαρά σου.

Εμείς στα πρώτα του γενέθλια είχαμε περίπου 25 άτομα, όλοι ενήλικοι κι ένα κοριτσάκι στην ίδια ηλικία. Για να είμαι ειλικρινής, το παιδί δεν ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα, μάλλον ταλαιπωρήθηκε από την όλη φασαρία κι εγώ έτρεχα για τα φαγητά, για να του δώσω το γάλα του γιατί γκρίνιαζε, να προσπαθήσω να τον κοιμίσω (πράγμα αδύνατο με τη φασαρία) κτλ. Μου άρεσε που είχαμε κόσμο να γιορτάσουμε όλοι μαζί, αλλά φέτος προτίμησα να είμαστε μόνο συγγενείς (γιαγιάδες-παππούδες-θεία-θείος και 2 ξαδέρφια - είμαστε και μικρό σόι) και το ευχαριστήθηκα περισσότερο.

Είμασταν όλοι πιο χαλαροί και το παιδί το ίδιο.

Αν είχα περισσότερα παιδάκια στον περίγυρό μου, θα τα καλούσα για να παίξουν μαζί και να χαρούν εκείνα.

Ότι κι αν αποφασίσεις, να περάσετε καλά και να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!!!!

Κατερινα μου ελπιζω να μην με παρεξηγησες, δεν εννοουσα οτι δεν αγαπας τα παιδακια και δεν τα καλεις !!! Προς Θεου... απλα λεω οτι το παιδικο παρτυ θελει παιδακια !!! χαχα

Θα τραβηξετε φωτο και βιντεο και θα τα βλεπει αργοτερα και θα χαιρεται !!! Στο λεω εκ πειρας αυτο !!!

Συγγνωμη για το θαρρος, απλα λεω την δικη μου γνωμη.... :wink:

Όσο για το φαγητο, ειμαι κι εγω υπερ του μπουφε.... πιο ωραιο απο το τραπεζι... Εχεις σκεφτει τι θα γτιαξεις για τον μπουφε ?

Θα ξαναπω βεβαια οτι ειμαι υπερ της μπόμπας... σε πολλες παραλλαγες !

Διαφημίσεις

Κατερίνα , τα πρώτα γενέθλια του μωρού μας είναι μια μέρα που όλοι θέλουμε να θυμόμαστε. Εγώ τα πρώτα γενέθλια του Χαράλαμπου είχα αρχίσει να τα έχω στο μυαλό μου ακριβώς μετά από την βάπτιση όπου ξεμπέρδεψα με όλα τα σχετικά της.

Το θυμάμαι σαν να έγινε χθες, ως πρωτάρα μαμά, είχα πολλές προσδοκίες από τον εαυτό μου! Ο Χαράλαμπος έδωσε ρεσιτάλ μαζί με τους μικρούς καλεσμένους του.

Τώρα πια βέβαια παραδέχομαι πως το πάρτυ αυτό έγινε περισσότερο για εμάς τους γονείς, και τις γιαγιάδες-παππούδες παρά για το μωρό.

Ο Χαραλαμπάκος μας ότι είχε ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα...και περισσότερο τον άγχωσαν και τον τρόμαξαν οι πάρα πολλές προτάσεις αγκαλιάς από όλουςςςςς! :lol:

Πριν ακόμα έρθουν τα πρώτα παιδάκια πρόλαβε να λερώσει την φοβερή κατακόκκινη lapen σαλοπέτα του! :shock:

Ευτυχώς είχα έτοιμες 2 ακόμα αλλαξιές του γιατί περίμενα ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο! :D

Έχω να σου πω ότι τα μωρά εντυπωσιάζονται από τα χρώματα. Οπότε πλαστικά πιάτα και σερβίτσια είναι μια χαρά και πολύ εύκολα στην χρήση και φυσικά στο μάζεμα τους. Μάλλον καλύτερα να αποφύγεις τα πολλά μπαλόνια γιατί, όταν σκάνε, τα κομμάτια τους είναι πολύ επικίνδυνα για τα μωρά ,καλύτερα να προτιμήσεις μερικά φουσκωμένα με ήλιο και με τα οποία θα μπορεί να φύγει κάθε παιδάκι κρατώντας από ένα.

Όσο αφορά το φαγητό θεωρώ την πιο καλή λύση τον μπουφέ με λιχουδιές

Εγώ κανόνισα caterin , μίας και δεν ήθελα να χάσω ούτε δευτερόλεπτο από τις μοναδικές στιγμές των πρώτων γενεθλίων του!

Ο μπουφές περιείχε: διάφορα πιτάκια, σάντουιτς, κεφτεδάκια ,κρέπες , σαλάτες ζυμαρικών ,πατάτες φούρνου ,σουβλάκια με λαχανικά και κυβάκια φρούτων , και για τα πιοοοοο μεγάλα παιδιά σουβλάκια χοιρινά -κοτόπουλο.

Επίσης επειδή το πάρτυ έγινε απόγευμα , υπήρχε Γαλλικός καφές , μηχ/νη έσπερο , τσάι , και φραπεδιέρα , φυσικά με τα ανάλογα γλυκίσματα

κουλουράκια , κρουασανάκια ,κέικ!

Φρόντισε να βρεις τρόπους απασχόλησης των μικρών σας φίλων, με παιδικά τραγούδια που θα ακούγονται και διάφορα παιχνίδια και φυσικά έναν ενήλικα να τα επιβλέπει αν δεν είστε στον ίδιο χώρο!

Αυτό θεωρώ πως είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του πάρτυ ! :o:o:o

Από την εμπειρία μου από άλλα πάρτυ παιδιά ηλικίας 1-2 ετών δεν θα δώσουν προσοχή σε κάποιον κλόουν (το πολύ-πολύ να ξεσπάσουν σε γοερά κλάματα!). Θα μπορούσες ίσως να στρώσεις ένα μεγάλο κομμάτι πλαστικό στο δωμάτιο και μερικά μεγάλα χαρτόνια στο πάτωμα και να τους μοιράσεις μπογιές στα παιδιά. Θα μπορέσουν να ασχοληθούν μερικά λεπτά!!!!

Προσοχή στην τούρτα ! μην έχει ξηρούς καρπούς!

α! ακόμα φύλαξε τα αγαπημένα παιχνίδια της μικρής σου γιατί σίγουρα θα

τα διεκδικήσει από κάποιο άλλο παιδάκι και έχετε εκνευρισμούς και κλάματα.

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που αυτό που λες για τους συγγενείς αλλά και 4-5 παιδάκια τουλάχιστον πιστεύω ότι θα δώσουν άλλο χρώμα στην γιορτή της !!!Εμείς επειδή είμαστε μεγάλο και αγαπημένο σόι ήμασταν περίπου 40 μεγάλοι και καμιά 20αριά παιδάκια !!!

( Τα γενέθλια έγιναν στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού στον κήπο , 14/6)

α! και μη ξεχάσεις την πρόσκληση! εγώ την έστειλα σε ΟΛΟΥΣ και φυσικά την έφτιαξα γιατί ήθελα να την κρατήσω ενθύμιο!!!

και τέλος φρόνησε να είναι όσο πιο όμορφη γινετε!!! :D:D:D

Αυτά από εμένα ! Καλή επιτυχία ! Και βοήθεια στο φυσσημααααα!!!

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

να σου πω τι εκανα εγω στα γενεθλια εκτος απο την τουρτα βεβαια.εψησα ρολο κοτοπουλο ,μπιφτεκακια και σπανακοπιτακια,τυροπιτακια και μια σαλατα ειτε εποχης ειτε αλοιφη και ετσι προσφερα στον καθενα ενα κομματι ρολο ,μπιφτεκι,σπανακοπιτακι,τυροπιτακι σαλατουλα και μια χαρα το πιατο..ειναι ενα φαγητο που μπορουν να φανε και οι μικροι φιλοι...ειχα επισης τοστακια και πιτσακια για τα μικρα..γαριδακια ποπ κορν και αναψυκτικα.και για τους μεγαλους μπυρες κρασι η ποτο....καλη επιτυχια :D

5db512b769.pngae89dcbaef.png σας αγαπω πολυ!!!

Κατερινα μου ελπιζω να μην με παρεξηγησες, δεν εννοουσα οτι δεν αγαπας τα παιδακια και δεν τα καλεις !!! Προς Θεου... απλα λεω οτι το παιδικο παρτυ θελει παιδακια !!! χαχα

Θα τραβηξετε φωτο και βιντεο και θα τα βλεπει αργοτερα και θα χαιρεται !!! Στο λεω εκ πειρας αυτο !!!

Συγγνωμη για το θαρρος, απλα λεω την δικη μου γνωμη.... :wink:

Όσο για το φαγητο, ειμαι κι εγω υπερ του μπουφε.... πιο ωραιο απο το τραπεζι... Εχεις σκεφτει τι θα γτιαξεις για τον μπουφε ?

Θα ξαναπω βεβαια οτι ειμαι υπερ της μπόμπας... σε πολλες παραλλαγες !

Marilena μου σε καταλαβαίνω και ούτε μου πέρασε απ το μυαλό να σε παρεξηγήσω!!!! :D:D

Απλά για να μην με παρεξηγήσετε εσείς ξεκαθάρισα τη θέση μου!!!

Ακόμα πάντως δεν έχω ξεκαθαρίσει τίποτα στο μυαλό μου!!! Έχω 2-3 μέρες ακόμα ευτυχώς!!! :lol::lol:

Μάλλον στο να έχω μπουφέ καταλήγω… λιγότερες ετοιμασίες= περισσότερος χρόνος για να χαρώ και να αναπολήσω την μέρα που έφερα στον κόσμο την κόρη μου!!!! :D:D

Marilena μου για πες ιδέες για μπόμπες!!!! :?:?

Ο Χαραλαμπάκος μας ότι είχε ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα...και περισσότερο τον άγχωσαν και τον τρόμαξαν οι πάρα πολλές προτάσεις αγκαλιάς από όλουςςςςς!

Πριν ακόμα έρθουν τα πρώτα παιδάκια πρόλαβε να λερώσει την φοβερή κατακόκκινη lapen σαλοπέτα του!

Ευτυχώς είχα έτοιμες 2 ακόμα αλλαξιές του γιατί περίμενα ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο!

Αφροδίτη μου ήταν όλα υπέροχα!!! Πολύ ωραίος σχεδιασμός, συγχαρητήρια!!! :D:D

Να χαίρεσαι τον κούκλο σου!!!! Ήσουν πολύ τυχερή που ήταν καλοκαίρι….ζηλεύω!!!! Είναι πιο ωραία τα πάρτι σε εξ. χώρους!!!

Φαντασου τι εχουν δει τα ματακια μας<απο παρεξηγησεις ε ? χαχα :roll:

Όσο για τις μπόμπες μπορες να κανεις με ζαμπον - τυρι, γαλοπουλα - τυρι, σε αλλη να βαλεις βουτυρο, σε αλλη μαγιονεζα, σε αλλη μουσταρδα, σε αλλη κετσαπ, με κοτοσαλατα, με τονοσαλάτα, με σαλάμια για τους αντρες και γενικα με διαφορα.... Εχω βρει και κατι ωραια σαντουιτσακια που τα εχω γραψει εδω http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=1442&postdays=0&postorder=asc&start=15.

Τωρα εφοσον μιλαμε για 20 ατομα, μπορεις να κανεις 2 - 3 μπομπες, μερικα τυροπιττακια και μερικα λουκανοπιτακια, μια μακαρονοσαλατα και τελος!!!

Αν τωρα θες σε πιο.... φαγητο, πες να δουμε...

Αν σε παιρνει οικονομικα, εφοσον θα ειναι μονο μεγαλοι, παρηγγειλε απ' εξω να μην εχεις τρεξιματα και κουραση.... Εμεις σε αντιστοιχη φαση, παραγγειλαμε σουβλακια απο ενα εξαιρετικο ψητοπωλειο !!!

Αποφασισε τι θες και απο ιδεες.... χαχα :wink:

Διαφημίσεις

Φαντασου τι εχουν δει τα ματακια μας<απο παρεξηγησεις ε ? χαχα :roll:

Όσο για τις μπόμπες μπορες να κανεις με ζαμπον - τυρι, γαλοπουλα - τυρι, σε αλλη να βαλεις βουτυρο, σε αλλη μαγιονεζα, σε αλλη μουσταρδα, σε αλλη κετσαπ, με κοτοσαλατα, με τονοσαλάτα, με σαλάμια για τους αντρες και γενικα με διαφορα.... Εχω βρει και κατι ωραια σαντουιτσακια που τα εχω γραψει εδω http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=1442&postdays=0&postorder=asc&start=15.

Τωρα εφοσον μιλαμε για 20 ατομα, μπορεις να κανεις 2 - 3 μπομπες, μερικα τυροπιττακια και μερικα λουκανοπιτακια, μια μακαρονοσαλατα και τελος!!!

Αν τωρα θες σε πιο.... φαγητο, πες να δουμε...

Αν σε παιρνει οικονομικα, εφοσον θα ειναι μονο μεγαλοι, παρηγγειλε απ' εξω να μην εχεις τρεξιματα και κουραση.... Εμεις σε αντιστοιχη φαση, παραγγειλαμε σουβλακια απο ενα εξαιρετικο ψητοπωλειο !!!

Αποφασισε τι θες και απο ιδεες.... χαχα :wink:

Αν είναι να παραγγείλω από έξω, που το σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια μου, δεν έχω πρόβλημα γιατί έχει ο μπαμπάς μου εστιατόριο-ψησταριά και όλα θα τα πάρω χωρίς να πληρώσω!!! :D:D Αλλά θα πουν ότι δεν ετοίμασα τίποτα μόνη μου για την κόρη μου και θα εκνευριστώ!!! :?

Από ιδέες σκέφτομαι να στολίσω το σπίτι με ότι υπάρχει από Barbie πριγκίπισσα !!!!

Όλα ροζ-φουξία πριγκιπικά!!!!! :lol::lol:

Όσο για τις προσκλήσεις σκέφτομαι να στείλω με email πρόσκληση στους καλεσμένους μου!!!! Θα εκπλαγούν!!! Πάλι σε Barbie πριγκίπισσα !!!! Όταν την φτιάξω θα την βάλω στο θέμα να την δείτε να μου πείτε πως σας φαίνετε!!! :wink:

Από μουσική δεν έχω πρόβλημα ότι και να βάλω θα χορεύει η Αγγελίνα!!!!!

Σε τούρτα δεν έχω καταλήξει ακόμα , υπάρχουν τόσο ωραίες…αλλά ότι έχει να κάνει με Barbie δεν είναι τόσο παιδική… :?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τελεια !!! Brbie καναμε κι εμεις φετος το παρτακι μας και Πριγκιπισσες Ντισνευ !!!

Υπάρχουν πολυ ωραια διακοσμητικα σεχτικα .... θα το κανεις Καστρο το σπιτι !!! χαχα

Τωρα οσον αφορα το φαγητο κατα τη γνωμη μου παλι, αν ειχε ο μπαμπας μου ψησταρια... ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑ !!! χαχα Κι ας τους να λενεεεεεεεεε !!!

Κοιτα εδω, αλλα δεν ξερω αν προλαβαινεις τωρα να παραγγειλεις !!!

http://www.perfectparty.gr/list.php?cat_id=247

Νομίζω τέτοια πράγματα έχουν και τα jumbo και λέω να τα επισκεφτώ σήμερα-αύριο μην το αφήνω για τελευταία στιγμή…

Eυχαριστώ πάντως για το site. :D:D:wink:

Λέω μήπως φτιάξω και γλυκείες μπόμπες με μερέντα φέτες από μπανάνα τριμμένα μπισκότα και ξηρούς καρπούς κτλ. Ωραία η ιδέα μου ή θα τις φάω μόνη μου!!!! :lol: :lol:

• 4 weeks later...

Eγω στα πρώτα γενέθλια του μωρού μου κάλεσα τους πολύ δικούς μας ανθρώπους -γιαγιά, παππούς, θείοι, νονός και τέρμα- αν είχα τη δυνατότητα θα καλούσα παραπάνω άτομα αλλά το σπίτι μου είναι 72 τετραγωνικά και ήδη γέμισε με αυτά τα άτομα, συνολικά είχαμε 20 μεγάλους και 10 παιδάκια περίπου- αρχικά δεν ήθελα να κάνω τίποτα γιατί δούλευα και αγχωνόμουν στα διαδικασία να τα ετοιμάσω όλα μόνη μου, μετά απο συζήτηση που κάναμε με τον άντρα μου αποφασίσαμε να κάνουμε μπουφε και τα περισσότερα να τα πάρουμε απο τον φούρνο και εγώ να έχω ελάχιστες ετοιμασίες.Ο μπουφές είχε:

1)τυροπιτάκια (άλλα με φύλλο κρούστας και άλλα κουρού)

2)σπανακοπιτάκια

3)πιτσάκια

4)πεινιρλί

5)μπουρεκάκια με τυρί

6)μπουρεκάκια με ζαμπόν τυρί

7)κολοκυθοκεφτέδες και κεφτεδάκια περασμένα σε καλαμάκι απο σουβλάκι

8) σαλάτα με κοτόπουλο, μακαρόνια πένες και μαγιονέζα(σπιτική)

9)ρώσικη (έτοιμη απο το σούπερ μάρκετ)

10)2 μπόμπες η μία με ζαμπόν και η άλλη με γαλοπούλα

11)κρέπες με τυρί ζαμπόν μπέικον και μανιτάρια

12)κανελόνια γεμιστά με κιμά

Από όλα αυτά εγώ έφτιαξα μόνο την κοτοσαλάτα, τις κρέπες και τα κανελόνια. Δυστυχώς δεν ήξερα και παρήγγειλα πολλά και σχεδόν μου έμειναν αρκετά. Σίγουρα του χρόνου δεν θα έχω τόσα πολλά, πχ τις μπόμπες δεν τις άγγιξαν καθόλου, κολοκυθοκεφτέδες και κεφτεδάκια δεν τα προτίμησαν πολύ καθώς και αντί για κανελόνια σίγουρα του χρόνου θα κάνω κάτι άλλο γιατί μου πήρε πολύ χρόνο να τα γεμίσω.

Επίσης πήγα και στον φωτογράφο της γειτονιάς και έκανα εκεί τις προσκλήσεις του παιδιού .Βγήκαν αρκετά καλές αλλά αν ήξερα να χρησιμοποιώ προγράμματα του υπολογιστή σίγουρα θα είχα κάνει εγώ πολύ καλύτερες αλλά δεν πειράζει και αυτή απο τον φωτογράφο βγήκε αρκετά καλή.

Τώρα για τα παιδάκια πήρα στο καθένα ένα δωράκι απο το jumbo (πχ κούπες με την ομάδα του καθένα, μολύβια και κασετίνες, αυτοκινητάκια, αυτό το μπουκαλάκι που κάνεις σαπουνόφουσκες-όλα περίπου 1 το πολύ 1,5 ευρώ-) και τους έβαλα μέσα μπαλόνια και έφτιαξα πουγκιά από χαρτί γκοφρέ και τους έβαλα μέσα σμαρτις ,γκοφρέτες μικρές, γλειφιτζούρια-στα lidl έχει σακούλα με πολλά γλειφιτζούρια και πολύ φθηνά καθώς και σοκολάτες πολύ φθηνές-και καραμελίτσες και τα έβαλα σε παιδικές τσαντούλες τις οποίες τους τις έδωσα καθώς έφευγαν.

Όσο για τη διακόσμηση του σπιτιού δεν το παραστόλησα το σπίτι γιατί ήταν χριστούγεννα τα γενέθλια του και ήταν ήδη στολισμένο με χριστουγεννιάτικα και δεν ήθελα να το παραφορτώσω.

Επίσης στο σκλαβενίτη στα είδη πάρτυ βρήκα ποτηράκια για παιδιά με καπάκι απο πάνω για να μην χύνεται το αναψυκτικό τους, πολύ πρακτικό :wink: Όσο κατερινάκι μου για αυτό που λες ότι θα πουν ότι δεν ετοίμασες τίποτα μόνη σου έχω να σου πω ότι όσοι είναι να πουν θα πουν ότι και αν κάνεις :wink: σημασία έχει να το ευχαριστηθείς εσύ , ο αντρούλης σου και το παιδάκι σου :)

Την επόμενη πέμπτη θα σβήσουμε το πρώτο μας κεράκι!!!!! :lol::lol:

Το μόνο που έχω σίγουρο είναι αυτό!!!!(γιατί την έμαθα να φυσάει-έχει ήδη σβήσει 15 κεριά!!!!-) :D:D

Κατά τα αλλά δεν εχουμε αποφασίσει τίποτα ούτε ώρα, ούτε μέρος, ούτε αν θα το κάνουμε ανήμερα γιατί πέφτει καθημερινή και θα δουλεύουν οι περισσότεροι…ούτε αν θα εχουμε φαγητό… :?:?

Αχ,αν και χαίρομαι τόσο πολύ το άγχος της σκέψης της προετοιμασίας με έχει τρελάνει!!!!! :shock::shock:

Εγώ θέλω να μην εχουμε πολύ κόσμο γιατί θα μου ζαλίσουν την εορτάζουσα!!!! :lol::lol:

Ο άντρας μου πάλι, θέλει όλο το σοι…αχ… :roll::roll:

Σκέφτομαι να κάνω το πάρτι ανήμερα και να μην καλέσω παιδάκια μόνο ενήλικες, για να εχουμε ηρεμία στο σπίτι και να περάσουμε καλά. :wink:

Το θέμα μου είναι να κάνω τραπέζι για τους καλεσμένους μου ή ένας μπουφές αρκεί;;

Και αν κάνω τραπέζι ποσά φαγητά να φτιάξω 2-3;;

Συνήθως τι γίνετε στα πάρτι γενέθλιων; Εγώ σε όσα έχω πάει ως τώρα είχαν μόνο τούρτα και πατατάκια-γαριδάκια, ξηρούς καρπούς και αναψυκτικά..

Θέλω να περάσουμε ωραία στα πρώτα γενέθλια της πριγκίπισσας μου και να μην μου βγει η ψυχή στις ετοιμασίες.

Εσείς τι εμπειρίες έχετε; Τι κάνατε στα πρώτα γενέθλια των μωρών σας;;; :?:?:?::?:

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ....ΝΑ ΝΑΙ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ...

my baby was my reborn...

Να τα χαιρεστε τα ζουζουνια σας !!!

Παιδες ολα ειναι σχετικα... Καθε σπιτι εχει τα δικα του μωρε...

Το θεμα ειναι να περνανε καλα τα παιδακια μας !!!

ΑΧ!!!!μου θυμίσατε τα π΄ρωτα γενέθλια του Βασίλη, όπου το πιο αστείο ήταν η έκλπληξή του για τον κόσμο και τα παιδάκια που ήρθαν στο σπίτι.Δεν περπατούσε αλλά έκανε χιλιόμετρα με την περπατούρα του. Πέρσι δεν κάναμε πάρτυ αλλά για φέτος σκέφτομαι πάρτυ στον κήπο με μπαρμπεκιου

W7hT.jpg