Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κίνδυνος ιώσεων.Νωρίς για...κοινωνικές εκδηλώσεις;;

Recommended Posts

Κορίτσια, έχω προβληματιστεί με ένα θέμα και θα ήθελα τη γνώμη σας. Το άλλο Σάββατο παντρεύεται η αδερφή του άντρα μου σε πόλη απόστασης 5 ωρών από Θεσσαλονίκη και ήθελα πολύ να πάω. Το μωρό μας θα είναι 2 μηνών παρά μια βδομάδα. Η παιδίατρος είπε πως δεν την απασχολεί η απόσταση, αλλά ο κίνδυνος ιώσεων από παιδιά κυρίως και μου είπε να μην πάμε (θηλάζω αποκλειστικά και δεν μπορώ π.χ. να το αφήσω για μια μέρα στη μαμά μου, αφήστε που δεν μπορώ ακόμα!). Δεν σκοπεύω να κάτσω με τις ώρες (π.χ. 1-2 ώρες το πολύ στη δεξίωση , που θα είναι και σε ανοιχτό χώρο), ούτε καν να μπω μέσα στην Εκκλησία. Στο προαύλιο θα είμαστε. Και αν το πλησιάζουν παιδάκια κτλ. θα τους εξηγώ πως είναι μικρούλη ακόμα και του χρόνου που θα μεγαλώσει θα παίζουν μαζί. Ξέρω ότι θα έρθουν για να το δουν αρκετά άτομα μιας και οι άνθρωποι είναι μακριά και δεν το έχουν δει καθόλου, αλλά δε θα το σηκώνω από το port bebe και ανά πάσα στιγμή νιώσω άβολα, το παίρνω και πάμε στο ξενοδοχείο. Πάντως, λέω να κατέβουμε, θα είναι και οι γονείς μου μαζί, οπότε αν χρειαστώ βοήθεια, θα την έχω. Τα πεθερικά μου θέλουν πάρα πολύ να τον κατεβάσουμε. Αφήστε που βρήκα το μοναδικό φόρεμα που μου κόβει 10 κιλά τουλάχιστον!!!

Σοβαρά τώρα, τί λέτε;; Λέτε να κινδυνεύσει το μωράκι μου;;Εσείς τολμήσατε κανένα ταξίδι ή κοινωνική εκδήλωση;;Μήπως να το ξεχάσω και να κάτσω στ΄αυγά μου;;

Ξέχασα να σας πω πως είναι ήδη 5 κιλά και υγιέστατο!Χθες μου άρχισε και κάτι "ααάνγκου!!!άαανγκου!!!". Είναι το γνωστό ανγκού;;;;αααχχχ...

Vd4Sp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα εχω κι εγω ενα μωρακι 2 μηνων. εγω το βγαζω απο 40 ημερων σε καφετεριες, βεβαια ανοιχτες.. το κακο τωρα με εσενα ειναι οτι ενταξει, εσυ θα λες να μην το πιανουν, αλλα θα το κανουν.. ασε τα φτου,φτου μην το ματαξιω.. παντως αν το παρεις αποφαση, να εχεις στο μωρο κουνουπιερα, ετσι ωστε να αποφυγεις τα πολλα πολλα!!ελπιζω να βοηθησα..

Να πας και να περασεις καλα. Θα γινεις λιγο κακια αλλα θα πιασει και το μωρακι σου δεν θα κινδυνευσεις απο τιποτα.. Τι εννοω..

Πλησιαζει θεια περιχαρη που θα δει το μωρο.. "ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ" λες δυνατα και αυστηρα.. αυτη θα το πει σε ολους και καλα φοβασαι μην σου φανε το μωρο και δεν θα πλησιαζει κανεις..

Γιατι μικροβια δεν εχουν μονο τα μωρα αλλα και οι μεγαλοι..

Ενταξει αν δεν θες να εισαι αγενης (εμενα δεν με νοιαζει) δεν χρειαζεται να γινεις.. Απλα θα φροντισεις να μην πιανει κανεις το μωρο, και να μην σκιβει κανεις πανω του απο απο αποσταση λιγοτερη του μετρου..

Και γω τον εβγαζα απο πολυ μικρο και μαλιστα Γεναρη μηνα και ποτε δεν αρρωστησε.. Αλλα δεν αφηνα κανεναν να τον πιανει.

Εγω εγινα παλι κακια πριν κανα δυο βδομαδες σε εναν γαμο.. Εχει ερθει η ξαδελφη μου (δεν μπορουσε να μην ερθει αυτος που παντρευοταν ηταν αλλος ξαδελφος αλλα εμενε 20 χρονια στο σπιτι μαζι με την οικογενεια της, εχουν μεγαλωσει μαζι σαν αδελφια) με βρεφακι 2 μηνων το οποιο μολις εχει βγει 2 βδομαδες απο χειρουργειο ανοιχτης καρδιας (μονο στην εκκλησια ηρθε η κοπελα).

Καθετε παραμερα και ολοι παμε να δουμε το μωρο.. Εγω λεω απο πριν στη μανα μου μην τυχον και παει πολυ κοντα και φυσικα να κρατησουν μακρυα το Χαρη, μην παει και πιανει το μωρο με τα βρωμοχερα του.. Οι περισσοτεροι εχουν το τακτ και βλεπουν το μωρακι απο αποσταση και φυσικα δεν το πιανουν..

Και παει μια βρωμερη γρια (η θεια η Λεμονια) 800 μαιων να δει τι λετε ρε παιδια?

τις τομες απο την εγχειρηση.. Ελεος δηλαδη.. πως να κρατηθω και γω η βρωμοστομη? Της λεω.. "καλα ρε θειά, τοσες που....ες εχεις πιασει στη ζωη σου δεν το λυπασαι το καημενο να το κολλησεις και τιποτα? "

Καγκελο οι παρευρισκομενοι, αφαντη η παλιογρια μετα.. (στη δεξιωση δεν ηρθαν.. γιατι αραγες?? :lol:)

Μα ειναι δυνατον ρε παιδια? Δεν της εφτανε που πηγε και το επιανε το μωρο ηθελε να δει και τις τομες και το ξεγυμνωνε το παιδι..

Η ξαδελφη μου γελαγε για καμια ωρα μετα.. της λεει η μανα μου (η οποια με εχει συνηθιζει..) "που να δεις τι ελεγε στον κοσμο οταν ηταν ο Χαρης μωρο"

O5Lop2.png

kIP3p2.png

μπραβο!!καλα της ειπες της μπαμπογριας. μα καλα δεν καταλαβαινουν τιποτα? ερχονται συνεχεια στο μωρο(2 μηνων) και πιανουν το χερακι της, εντωμεταξυ η μικρη βαζει τα βαζει στο στομα. ξερεις ποσες φορες εχω γινει κακια?

Διαφημίσεις

Βαλε την κουνουπιερα οπως λενε τα κοριτσια, δεν τους αφηνει να ορμηξουν στο μωρο αλλα παλεψε το να γινεις κακια αν χρειαστει....αν και δεν ειναι ευκολο...........εγω που μαι γνωστη στριγγλα στο οικογενειακο μου περιβαλλον με τους ξενους δεν μπορω να αγριομιλησω ευκολα.......και ξερεις απο χαλαρε αντεδρασεις δεν καταλαβαινουν.......ουτε καν θα σε ακουνε που θα διαμαρτυρεσαι......

Ναι σαι επισης προετοιμασμενη να σου σπασουν τα νευρα με πολλες παρατηρησεις και συμβουλες......

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

και εγω θα σου ελεγα να πας και οι 2 οι κορες μου βρεθηκαν σε γαμους 3 μηνων.η πρωτη ημουν κουμπαρα αρα δεν υπηρχε περιθωριο να λειπω και εγινε ιανουαριο.η δευτερη σε γαμο του ξαδελφου μου,σαν σημερα πριν ενα χρονο και παλι δεν μπορουσα να λειψω ασε που οι δικοι μου ησαν καλεσμενοι και δεν ειχα που να τα αφησω.τελικα ουτε τιποτα επαθαν και εγω ημουν πιο ηρεμη που τα ειχα μαζι μου

dora πραγματικα σε θαυμαζω:lol::lol:.μακαρι να ειχα και εγω το σθενος να αντιμετωπιζα ετσι της καταστασεις,δυστηχως ειμαι πιο υποχωρετικη απο οτι πρεπει:|

Πολλά παιδιά, πολλές σκοτούρες. Κανένα παιδί, καμιά χαρά.

Κικέρων

Γεωργια 03/10/06 Στελλα 04/03/08

Dora εισαι απαιχτη λεμε,παρε κοριτσακι μου το παιδακι σου κ πηγαινε,σε ανοιχτο χωρο δεν κολλας τιποτα,τους κλειστους χωρους να φοβασαι,κ μην αφηνεις κανενα να το περνει αγκαλια.Επειδη κ εγω ειχα χειρουργησει την κορη μου λεχουδι,δεν αφηνα κανεναν να την ακουμπαει,ηταν κ χειμωνας,περιττο να σας πω οτι ειχα γινει κακια με ολους,αλλα δεν με ενδιεφερε γιατι το παιδι μου δεν αρρωστησε ποτε,πρωτη φορα αρρωστησε 14μηνων

Εμεις κυκλοφορισαμε απο 10 ημερων (πιο πριν δεν μπορουσα να βγω εγω) αλλα δεν ειχαμε θεμα πιασιματων. Μια ιδεα ειναι να παρεις ενα μαρσσιπο ή sling οποτε το μωρο θα ειναι κολημενο απανω σου. Δεν θα φαινεται το φορεμα ομως...

κορίτσια, είστε άπαιχτες!Λοιπόν, όλες οι ιδέες καλές!!Κουνουπιέρα μου έφερε σήμερα μια φίλη και αύριο θα πάρω ring sling!!!Ό,τι μπορέσω θα κάνω!!!Και σκέφτηκα να τους λέω Π.χ. αααχχχ...καλέ για να το δούμε το μωρό..."ε, ναι το φέραμε, αν και η παιδίατρος μας το απαγόρευσε για να μην κολλήσει τίποτα. Δεν είναι όλοι προσεκτικοί, δυστυχώς" ή κάτι τέτοιο. Anyway, θα ...αυτοσχεδιάσω!!!Σας ευχαριστώ και την άλλη βδομάδα θα σας πω τα νέα από το γάμο!!Να χαίρεστε τα ζουζούνια σας!!!!!!

Vd4Sp3.png

Διαφημίσεις