Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ψαθα

maspir

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα

η θάλασσα είναι πολύ καθαρή στην Ψάθα.Εχουμε εξοχικό στο Αλεποχώρι και πάμε πολλά χρόνια τώρα. Μην επιχειρήσετε να πάτε όμως Κυριακή, εκτός αν πάτε πολύ νωρίς το πρωι. Γίνεται πανικός απο τον κόσμο. η παραλία είναι πολύ μεγάλη. Τον Σεπτέμβριο η θάλασσα δεν παίζεται με ΤΙΠΟΤΑ! εκείνη την εποχή είναι οι καλύτερες διακοπές μου. ενοικιαζόμενα στην Ψάθα δεν ξέρω αν έχει μπορείτε όμως να πάτε μια βολτούλα είτε καθημερινή είτε Σάββατο πρωί και να κοιτάξετε. Αν υπάρχει αυτοκίνητο ίσως θα βόλευε να βρείτε ενοικιαζόμενα και στο Αλεποχώρι, είναι 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.Εγώ θα πάω τέλος Ιουλίου και δεν ξέρω αν βρω κάτι για να σας προτείνω.

θα το έχετε δει φαντάζομαι αλλά το βάζω.

http://www.vilia.org/portal/psatha

ελπίζω να βρείτε κάτι που να σας καλύπτει, θα περάσετε πολύ όμορφα. Ότι χρειαστείτε στην διάθεσή σας.

Ααααααχχχχχ....... ΨΑΘΑ !!!!!

Τί μου θυμήσατε τώρα;;; Τί τέλεια παραλία...τί τέλεια θάλασσα! ;

Έχω να πάω πολλά χρόνια αλλά τώρα που θα κατέβουμε Αθήνα στάνταρ θα πάμε να πλατσουρίσει η μπεμπούλα στα νερά που κολυμπούσε κ η μαμάκα της! ;)

Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι να είχε ενοικιαζόμενα δωμάτια αλλά τόσα χρόνια που έχω να πάω σίγουρα θα έχουν αλλάξει πολλά! Θα συμφωνήσω με τη Λίτσα πως μπορείς να μείνεις Αλεποχώρι, είναι πολύ κοντά!

Επίσης πολύ ωραία για διακοπές είναι στο Πόρτο Γερμενό. Ό,τι πρέπει για τα παιδάκια ο πεζόδρομος κ η πλατεία στο βάθος! (Δεν ξέρω αν έχεις πάει)

Αααααχ... τα νιάτα μου! :)

Ως ασχετη που ειμαι να ρωτησω κατι ακομα;

Πως βολευει να πάμε; Μια φορα δοκιμάσαμε πριν 3 χρονια με τον συζυγο και ψιλομπερδευτηκαμε και καναμε 2 ωρες να φτασουμε. Ποσες ωρες είναι κανονικα; Μια γενικη κατευθυνση θελω, οχι οδηγιες GPS.

Ευχαριστω...

Διαφημίσεις

1 επιλογή : Πάμε απο εθνική Αθηνών - Κορίνθου και βγαίνεις απο την 2η -αν θυμάμαι καλά έξοδο. Θα το διασταυρώσω αυτό. Απο εκεί πας για Μέγαρα, αλλά δεν σε βάζει μέσα στην πόλη. Ακολουθείς τις ταμπέλες για Αλεποχώρι. (σχεδόν πάντα οι ταμπέλες δείχνουν δεξιά)

Απο Μέγαρα είναι περίπου μισή ώρα. Στα μέσα της διαδρομής και πρίν αρχίσουν οι στροφές - για Αλεποχώρι- θα δεις στο δεξί σου χέρι μία ταμπέλα που λέει Ανω Αλεποχώρι. Αν πας απο εκεί κάνεις την διαδρομή μέσα στο βουνό σε πολυ καλό δρόμο και γλυτώνεις τις στροφές. αλλιως συνεχίζεις τον κεντρικό δρόμο που φτάνει στο χωριό του Αλεποχωρίου. Μόλις φτάσεις στο χωριό αναγκαστικά πρέπει να κάνεις ή δεξιά ή αριστερα. Κάνεις δεξιά και πάς όπως πάει ο δρόμος παραλιακά, ακολουθώντας την αριστερή φορά του δρόμου στο σημείο που ξεκινάει το βουνο. Εφτασες!

φωτο απο τον δρόμο στο Ανω Αλεποχώρι

http://www.alepoxori.gr/photos/alepoxori/image7.jpg

χαρτης :

http://www.alepoxori.gr/alepoxoriMap.htm

η 2 επιλογή είναι απο Βίλλια αλλά δεν ξέρω να σου πω τον δρόμο :(

Από Πειραιά που φεύγουμε εμείς, κάνουμε περίπου μία ώρα και όταν γυρίζουμε βράδυ χωρίς κίνηση μπορεί να κάνουμε τρία τέταρτα χωρίς να τρέχουμε υπερβολικά.

Διαφημίσεις

Πέρυσι που ήμουν έγκυος φάγαμε την ψάθα με το κουτάλι καθότι διακοπες δεν κάναμε και ήταν η πιο κοντινή καθαρή παραλία που μπορούσαμε να βρουμε. Ειναι καθαρή, κρύα και βαθια. Και η παραλία μεγάλη και όταν σουρουπώνει τέλεια. Πολλοι ανάβουν φωτιές και κάθονται και ροματζάρουν....

s-age.pngs-age.png