Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπαταρία-stop-ακτινογραφία_stop-είμαι τρελή τελικά?over!!

Recommended Posts

Το πρωί πήρε ο μικρός ένα τασάκι που είχε μέσα κάτι αυτοκόλλητα και μια μπαταρία από ένα αυτοκινητάκι! Μπροστά μου ήταν τον έβλεπα.Σε κάποια φάση γυρνάω να φτιάξω το κάλυμα του καναπέ. Κοιτάω τον μικρό και έμοιαζε σαν κάτι να έχει στο στόμα του.Του λέω κάνε αααα να δω... εκείνος με τίποτα δεν άνοιγε το στόμα του.Κοιτάω τριγύρω...λέω τι να έφαγε? Μου έρχετε φλας στο μυαλό...που είναι η μπαταρία? ΨΑχνω,ψάχνω...πουθενά η μπαταρία.Κοιτάω στο νετ.έγραφε οτι είναι επικύνδινη η μπαταρία λόγω των υγρών που έχει.Τον βουτάω και πάμε νοσοκομείο....του κάνουν ακτινογραφία....μπαταρία πουθενά! Μου είπαν οτι αποκλείεται να την έφαγε,αυτό μου το είπαν από την αρχή αλλά αφού είχα την υποψία έπρεπε να το ψάξουν.Τελικά έφυγα....ακόμα την μπαταρία δεν την έχω βρει! Τώρα αν την έβαλε κάπου μέσα στα παιχνίδια του ή έχει παραπέσει κάπου αλλού δεν ξέρω.Αλλά αν ήταν θα φαινόταν στην ακτινογραφία μου είπαν γιατί είναι κάτι μεταλικό! Μακάρι!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι τρελή τελικά δεν εξηγήται αλλιώς! __________________

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Διαφημίσεις

Μια άλλη φορά,τον είδα να κρατάει μια γόπα καπνισμένη...που την βρήκε δεν ξέρω! Τον έτρεχα πάλι νοσοκομείο γιατί ξέρω οτι απο καπνό μπορεί να πάθεις δηλητηρίαση! Του έδωσαν κάτι και έκανε εμετό αλλά δεν φάνηκε να έχει τίποτα μέσα ο εμετός!Τσάμπα το ταλαιπώρησα το παιδί και τσάμπα έφαγε ακτινοβολία σήμερα!!! Γι΄ αυτό σας λέω....δεν πάω καλά!!!!!!!!!Σας έχουν τύχει ανάλογες περιπτώσεις?

716217ybmeeuyfgz.gif

Tην βρήκα την μπαταρία!!!!!!!!!!!!! ήταν στο πόδι του τραπεζιού,αρκετά μακριά απ΄το τραπεζάκι του σαλονιού! Μάλλον την πέταξε! Ή μήπως δεν είναι αυτή τελικά και είναι καμμιά άλλη που είχε παραπέσει? Μπα!!!!!

716217ybmeeuyfgz.gif

Βρε Ελενάκι δικιο έχεις να φοβάσαι,είναι επικύνδινη η μπαταρία,

αλλά αφου η ακτινογραφία είναι καθαρή.....

Μην βασανίζεσαι!!!!:wink:

Διαφημίσεις

σημερα η μικρη μου ψιλοεφαγε ενα τσιγαρο.οσο καπνο εβλεπα στο στομα της τον εβγαλα αλλα μπορει κ να καταπιε λιγακι.λετε να παθει κατι?ωχ τρελαθηκα τωρα!!!

Oλόκληρο τσιγάρο έφαγε? Είσαι σίγουρη ?Τι ώρα έγινε? Αν έφαγε ολόκληρο τσιγάρο σε συμβουλεύω να πας νοσοκομείο!!!!

716217ybmeeuyfgz.gif

Να συμπληρώσω οτι ο γιατρός μου είπε οτι αν φας ένα τσιγάρο είναι πολύ επικίνδυνο...δεν θέλω να πω πόσο τώρα...και οι ουσίες του τσιγάρου απορροφούνται από τον βλενογόνο του στόματος πρωτού πάνε ακόμα στο στομάχι.Χριστίνα αν έφαγε λίγο εντάξυ.Αν νομίζεις όμως οτι έφαγε αρκετό μην το άφήσεις έτσι! Δεν θέλω να σε τρομοκρατήσω...αλλά αυτά που είπα μου τα είπε ο γιατρός και ακόμα χειρότερα!

716217ybmeeuyfgz.gif

Καλά έκανες και το έψαξες... Αλλά ελπίζω να μη χάσεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! έχεις φαντασία όμως....!

716217ybmeeuyfgz.gif

Διαφημίσεις

Μου αρεσει το τικερακι σου...

Αν τον ρωτησεις δεν σου απανταει? Εγω αμα εξαφανισει κατι παω βγαζω το dvd το βαζω σε μια σακουλα και του λεω "πες μου τι εκανες το ταδε γιατι θα στο πεταξω".. Πιανει παντα..:lol::lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

καλημερα helen18.οχι δεν εφαγε ολοκληρο.τη μυτη μπροστα του τσιγαρου.ειδα τον καπνο στο στομα της κ τον εβγαλα αλλα μπορει κ να καταπιε λιγακι.θα παρω την παιδιατρο.σ ευχαριστω.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ/μια κοπελα στο καφε μπεμπε το επαθε το μωρο της και καλα που της ειπανε οι αλλες και πηγε νοσοκομειο και του κανανε πλυση στομαχου.μπορει να παθει δηλητηριαση...

ναι το καταλαβα οτι ειναι επικυνδινο αλλα δεν θα ειχε συμπτωματα αν παθαινε κατι?το λεω αυτο γιατι μπορει να μην καταπιε κ καθολου κ να την τρεχω αδικα κ να την βαλω σε διαδικασια χωρις λογο κ δεν θελω!!!δεν θελω να ταλαιπωρηθει.επειδη ειμαι σιγουρη οτι ΑΝ εφαγε θα ηταν πολυ που λιγο.

Διαφημίσεις

δωσε κρυο φρεσκο γαλα στο παιδι ...

αν το δεις να εχει χασει την ορεξη του , να φαινεται ζαλισμενο κλπ τρεχα στο νοσοκομειο...

αν μιλαμε για 2-3 τριχιδια καπνου ειναι σχεδον αδιαφορη η ποσοτητα....

το κρυο γαλα βοηθαει !

καλημερα

ευχαριστω aria146.πολυ καλημερα σας.πηρα την παιδιατρο κ μου ειπε οτι μετα απο τοσες ωρες δεν τρεχει τιποτα.απισης η ποσοτητα ηταν μηδαμινη.παντως σε κλασματα μπορουν να σου την κανουν.

τις προαλλες αφησε ο μπαμπας της τα λεφτα σε χαμηλο σημειο κ εφαγε ενα 2ευρο.εγω το καταλαβα αμεσως γιατι την ειδα με την ακρη του ματιου μου αλλα δεν ηξερα τι ειχε φαει.της ελεγα συν τι τρως?δωσ το στη μαμα με ηρεμο τροπο κ αυτη μου το εβγαλε κ οταν το ειδα επαθα σοκ!!!!με την ιδεα οτι θα το καταπινε ....παναγια μου!!!εκτος οτι πηρε ολα τα αντισωματα του κοσμου εριξα κ ενα ματσ με τον συζ!!!

Xριστίνα καλημέρα! Στην αρχή έπαθα σοκ όταν είδα οτι έφαγε τσιγάρο,αλλά μετά είδα την ώρα.Γι΄αυτό σε ρώτησα τι ώρα το έφαγε.Ευτυχώς όμως μάλλον ήταν ελάχιστο!Και τώρα που είναι όλα καλά με την Χριστίνα να σας πω οτι ο γιατρός μου είπε οτι ο καπνός από ένα ολόκληρο τσιγάρο μπορεί να σκοτώσει ενήλικα! Δεν ξέρω αν ήταν υπερβολικός αλλά το γράφω για να το δούν κι άλλες μαμάδες,γιατί κάποιες δεν το ξέρουν!

716217ybmeeuyfgz.gif

Και να σας πω τι μου είπε μια νοσοκόμα χθες φεύγοντας από το νοσοκομείο....κοιτάει τον μικρό και λέει...τώρα λειτουργεί και με μπαταρία.....!

716217ybmeeuyfgz.gif

Xριστίνα καλημέρα! Στην αρχή έπαθα σοκ όταν είδα οτι έφαγε τσιγάρο,αλλά μετά είδα την ώρα.Γι΄αυτό σε ρώτησα τι ώρα το έφαγε.Ευτυχώς όμως μάλλον ήταν ελάχιστο!Και τώρα που είναι όλα καλά με την Χριστίνα να σας πω οτι ο γιατρός μου είπε οτι ο καπνός από ένα ολόκληρο τσιγάρο μπορεί να σκοτώσει ενήλικα! Δεν ξέρω αν ήταν υπερβολικός αλλά το γράφω για να το δούν κι άλλες μαμάδες,γιατί κάποιες δεν το ξέρουν!

Αληθεια ειναι..........

Και να σας πω τι μου είπε μια νοσοκόμα χθες φεύγοντας από το νοσοκομείο....κοιτάει τον μικρό και λέει...τώρα λειτουργεί και με μπαταρία.....!

:lol:

χαχαχααχαχ!!!καλο πολυ καλο!!!

helen18 καλα κανεις κ μας τα λες για να προσεχουμε αλλα κ για να ξερουμε τι πρεπει να κανουμε.

Χριστίνα τελικά καλά είναι η μικρή ε΄? Θα πέρασε και 24ωρο πια! Χθες το βράδυ πάντως που το είδα, τρόμαξα... και είδα οτι είσουν και οφλάιν!

716217ybmeeuyfgz.gif