Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS...SOS..........SOS...............

michel

Recommended Posts

1 ΧΙΛ.ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ Ν.ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΣΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΔΕΞΙΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΟ .http://www.villagesthimani.gr.

prin στελω την προκαταβολη,θα ηθελα να μαθω και 5 λεπτομερειες.Στο σαιτ τους δεν λενε και πολλα. Θα εχει καλη παραλια,η οχι???μονο αυτο μας ενδιαφερει.1Ο Μ ΑΠΟ την θαλασσα,λεει,ειναι.ΤΕΛΕΙΟ. αλλα τι θαλασσα θα ειναι αυτη???

κατι βαρκουλες που δειχνειι η φωτο..με ανυχησουν!!!μην ειναι λιμανακι,και χρειαστουμε το αυτοκ.καθε μερα για να παμε για μπανιο.

ΣΟΣ...Καποια που να εχει παει εκει....μηπως!!!! τα κοριτσια απο Θεσσαλονικη,που ξερουν καλα τα μερη ???....πειτε μου......

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

Διαφημίσεις

Να σου πω την αλήθεια και ΄μεις που βλέπαμε ε.δωμάτια και μπροστά είχε βαρκούλες τα αποφεύγαμε γιατί μια φορά την πατήσαμε ,για το συγκεκριμένο μέρος δεν ξέρω όμως.......

Είναι και ένα άλλο επίσης ωραίο στο Πολύχρονο villa alexandra ένα με την θάλασσα και έχει καλές τιμές δέστο και αυτό.

a63700a23b.png 87032dd023.png

εδω σε αυτο δεν μπορει κανεις να καταλαβει αν οι βαρκες ειναι μπροστα στο καταλυμα αυτο η πιο περα!!!! δηλαδη εκει που δειχνει τις βαρκες,το βλεπεις εσυ το κτηριο μεσα στο βαθος??? εγω ,οχι!!!

απο την αλλη,10 μετρα απο παραλια....αρα πρεπει να ειναι αλλου η βιλλα και δεν φαινεται!!!...ξερω και εγω...τι να πω....

σε ευχαριστω παντος!!!!

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

εγω παντως εχω παει Ν.Μαρμαρα και εχει πολυ ωραια παραλια.. με καφετεριες, ξαπλωστρες, σκια και πολλα πολλα παιδακια.. ελπιζω να βοηθησα.. εχω και φωτο αλλα δεν ξερω πως να τις βαλω.. καλα να περασετε.. και στην χαλκιδικη ειναι σιγουρο!!!!