Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κυβακια και απασχοληση μωρων..

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!Ποια η γνωμη σας για τα κυβακια?Εχω δει σε καποιες ιστοσελιδες χρωματιστα ξυλινα κυβακια και γραφουν οτι ειναι για μωρα απο 1 ετους..Αρεσουν στα μωρα τετοιου ειδους παιχνιδια?Μαθαινουν κατι απο αυτα?

Διαφημίσεις

Εμενα η κορη μου, δεν τα επαιξε ποτε... Ουτε τα λουτρινα ουτε τα ξυλινα. Δε ξερεω γιατι τα προτεινουν τοσο πολυ... Ισως αλλα παιδια να τα αξιοποιουν περισσοτερο...

GwASp3.png

Ο γιος μου είναι 13 μηνών του αρέσει παρά πολύ να στοιβάζει πράγματα δεν των ικανοποιούν παιχνίδια στάσιμα με απλά μουσική

Του αρέσει να τοποθετεί τα πάντα το ένα πάνω στο άλλο πρόσεξα αυτήν του την προτίμηση και του πήρα για αρχή τουβλάκια

Η χαρά του μεγάλη όλη μέρα στήνει και σκορπά άντε πάλι τα στήνει κάνει πύργους ( ότι νάνε πύργους μην παρεξηγηθώ κιόλας )

προχτές πήγα σε ένα φιλικό σπίτι και είχαν ξύλινα που το παιδάκι τους δε τα παίζει καθόλου

Ο δικός μου τρελάθηκε δεν πρόσεχε τίποτα άλλο

σκέφτομαι να του τα αγοράσω αλλά είναι ιδιαιτέρα ακριβά

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ

.....

Ο γιος μου είναι 13 μηνών του αρέσει παρά πολύ να στοιβάζει πράγματα δεν των ικανοποιούν παιχνίδια στάσιμα με απλά μουσική

Του αρέσει να τοποθετεί τα πάντα το ένα πάνω στο άλλο πρόσεξα αυτήν του την προτίμηση και του πήρα για αρχή τουβλάκια

Η χαρά του μεγάλη όλη μέρα στήνει και σκορπά άντε πάλι τα στήνει κάνει πύργους ( ότι νάνε πύργους μην παρεξηγηθώ κιόλας )

προχτές πήγα σε ένα φιλικό σπίτι και είχαν ξύλινα που το παιδάκι τους δε τα παίζει καθόλου

Ο δικός μου τρελάθηκε δεν πρόσεχε τίποτα άλλο

σκέφτομαι να του τα αγοράσω αλλά είναι ιδιαιτέρα ακριβά

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ

mamalefteraki, τα μικρά μας έχουν την ίδια μανία!!!! Και στον δικό μου αρέσουν πολύ τα τουβλάκια από την ηλικία των 12 μηνών, τώρα σχεδόν 24 και κάνει πύγους....όπως λέει και μετά τους διαλύει και μετά πάλι από την αρχή. Νομίζω ότι τα συγκεκριμένα παιχνίδια αναπτύσσουν τις δεξιότητες των παιδιών. Θα σου πρότεινα και ένα άλλο που του αρέσει πολυ και το είχαμε πάρει στην ηλικία τη δική σας από το elc, είναι κάτι πολύχρωμα κουβαδάκια που μπαίνει το ένα μέσα στο άλλο, έχουν επάνω αριθμούς (για αργότερα) και το κάθενα έχει και τρυπίτσες για να τα γεμίζεις αν θέλεις με νερό και να το βλέπεις να αδειάζει. Με αυτά τα κουβαδάκια έχουμε κάνει άπειρους πύργους, τα έχουμε πάρει στη μπανιέρα για να δούμε πως βγάινει το νερό, μέχρι και ''μποουλινγκ'' έχουμε παίξει (τα έχουμε στήσει σε πυραμίδα και πετάμε τη μπάλα μας) και τώρα μαθαίνουμε τα χρώματα. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα και από όσο θυμάμαι είχε 10 ευρώ. Αυτά τα ξύλινα μου αρέσουν και εμένα πολύ αλλά επειδή τώρα έχουμε γεμίσει με τουβλάκια δεν σκεφτομαι να του τα αγοράσω. Αν και αυτή η εταιρεία (νομίζω Planet toys) έχει πολύ ωραία ξύλινα παιχνίδια γενικά!!!!

xZBdp3.png

Διαφημίσεις