Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ!

Recommended Posts

Απο τον 4 μήνα και μετά με πιάνουν έντονοι πονοκέφαλοι και αν δεν πάρω τίποτα (depon που επιτρέπεται) κρατάνε δύο μέρες και υποφέρω. Είχε καμια σας αυτό το πρόβλημα στην εγκυμοσύνη? Εγώ απο την εφηβεία μου έχω πονοκεφαλους αλλά νομίζω οτι τώρα είναι πιο έντονοι και συχνοί. Τα depon είναι όντως σχετικά ακίνδυνα΄?

Διαφημίσεις

Σωτηρία, εμένα ο γιατρός μου είχε πει κάποια στιγμή, όταν κρυολόγησα πως μποράσω πυρετό πάνω από 37,5- 38. Τελικά δεν χρειάστηκε. Δεν ξέρω όμως αν είναι καλό να παίρνεις καθημερινά επί μήνες. Ο γιατρός σου τι σου λέει; Οπωσδήποτε να τον ρωτήσεις!

χάθηκε δυστυχώς ένα μέρος του κειμένου...Διορθώνω:"Σωτηρία, εμένα ο γιατρός μου είχε πει κάποια στιγμή, όταν κρυολόγησα πως μπορώ να πάρω ένα ντεπόν την ημέρα, εφόσον υπάρχει λόγος, π.χ. ανεβάσω πυρετό πάνω από 3,5-38"!

Εμενα ο γιατρουλης μου ειχε πει πως το ντεπον ειναι αφοβο... κι εγω επειδη ειχα πονοδοντους :!: και δεν ηθελα να παιρνω φαρμακα, μου ελεγε.... Κοριτσι μου γλυκο, μην φοβασαι, αν ειναι δυνατον το 2007 να υποφερεις για να μην παρεις ντεπον.... Θα στο ελεγα εγω αν ειχε κινδυνο ?

Να σκεφτεις επαιρνα ντεπον ανα 4ωρο !!! για μεγαλα διαστηματα!!! Αλλα παντα.... ρωταμε τον γιατρο ΜΑΣ που ξερει την μοναδικη δικη μας εγκυμοσυνη ! :wink:

Μου είπε μεχρι 3 depon την ημέρα αλλά φαντάζομαι όχι για μεγάλο διάστημα- αυτό δεν το έχω ρωτήσει για να είμαι ειλικρινής. Ελπίζω μόνο να μειώνονται οι πονοκέφαλοι καθώς περνάει ο καιρός.

Διαφημίσεις

sotiria για να σου το λεει ο γιατρος για τα ντεπον κατι ξερει. το θεμα ειναι να κανουν τιποτα γιατι κι εγω οταν ετυχε μια 2 φορες να εχω πονοκεφαλο δεν με επιασε. εγω εγω προβλημα με ημικρανιες και με τον ηλιο το καλοκαιρι. :? ημουν πολυ τυχερη στην εγκυμοσυνη γιατι ολο το καλοκαιρι δεν με πονεσε ουτε μια φορα :D σου ευχομαι καλη συνεχεια με την εγκυμοσυνη και να ειναι η τελευταια φορα που θα πονεσει το κεφαλακι σου

Επειδη κι εγω ειχα καποιους πονοκεφαλους γυρω στον 4ο μηνα μου ειπε ο γιατρος μου πως το depon δεν πειραζει στην εγκυμοσυνη, μαλιστα μου ειπε πως οταν παιρνω depon να πινω μαζι κι εναν καφε γιατι η καφεινη σε συνδυασμο με την παρακεταμολη δρα πιο γρηγορα... :!::!::!:

Δε ξερω ομως ποσο συχνα επιτρεπεται να παιρνεις χαπι! Κανε και μια ερωτηση στο γιατρο σου καλου καλου!!!

ikfUp2.png WTMrp3.png