Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

calorin

Recommended Posts

Καλημέρα,

ειμαστε κι εμεις απο τα αδύνατα μωράκια.

Για την ακρίβεια είμαστε ακριβώς 14 μηνών και μόλις 9 κιλά (83 εκ υψος) σαν φασολάκια δηλαδή.

Πήγαμε λοιπόν στην παιδίατρο για το εμβόλιο και τον κλασικό μηνιαίο έλεγχο και ενω όλα τα βρήκε καλα (υψος, ψυχοσωματική ανάπτυξη, κλπ) με το βάρος προβληματίστηκε πολύ και μας συνεστησε να πάρουμε "θερμίδες" ενα σκεύασμα το CALORIN της NESTLE νομίζω σε σκόνη που απλά προσδίδει θερμίδες μπας και βάλουμε κανένα κιλό.

Έχετε ακούσει τίποτα γι αυτό ή σας έχει τύχει να το χρησιμοποιήσετε?

Υπάρχει άλλο παιδάκι (γιατί είμαστε πλέον ΠΑΙΔΑΚΙΑ οχι μωρα) που να το παίρνει?

Ευχαριστώ :)

db0ip3.png

Διαφημίσεις

Είναι μια σκόνη με υδατάνθρακες και το δίνουν συχνά σε μωρά αλλά και σε μεγάλους με πρόβλημα βάρους. Το βάζεις σε χυμό, σε σούπα, στο γάλα και δίνεις παραπάνω θερμίδες στο παιδί. Είναι άοσμο, άγευστο και ακίνδυνο... Δοκίμασε και βλέπεις πως πάει... Νομίζω γράφεται caloreen.

ΑΘΗΝΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΤΟ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ.ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΙΔΩΝ".

Διαφημίσεις

• 1 month later...

UUUPPP!!!

Μορώ να μάθω δοσολογία;

Γιατί το κουτί επάνω δε γράφει....ούτε η φαρμακοποιός ήξερε....πφφφ

Πόσες μεζούρες μπορεί να παίρνει την ημέρα ένα παιδί...και πόσες ένας ενήλικας;;

Ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει;;

Ευχαριστώ!!

UUUPPP!!!

Μορώ να μάθω δοσολογία;

Γιατί το κουτί επάνω δε γράφει....ούτε η φαρμακοποιός ήξερε....πφφφ

Πόσες μεζούρες μπορεί να παίρνει την ημέρα ένα παιδί...και πόσες ένας ενήλικας;;

Ξέρει κάποια κοπέλα να μου πει;;

Ευχαριστώ!!

καλημερα,εμενα μου εχει πει μεχρι 4 μεζουρες ημερησιως αλλα ρωτα τον γιατρο σου.

Κι εμείς είμαστε 12,5 μηνών και μόλις 8200 οπότε μάλλον για καλορίν μας κόβω...ειδικά αν την δει η παιδίατρος τώρα που θα πάμε και για εμβόλιο άστα σίγουρα θα φρικάρει...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...