Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ένα φόρουμ για τον Νικόλα

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μπραβο στον νικολα,που μας εδειξε ποση δυναμη και θαρρος εχει ,μετα απο την δοκιμασια που περασε!!!!γερος και δυνατος,να τον χαιρεστε!!!! 000203D4.gifγεια σου νικολα!!:P:p:pνα¨σαι παντα καλα:P

322829.png

Διαφημίσεις

Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα στον Νικολα μας και μια τεραστια αγκαλιτσα.

Μακαρι το προσωπακι του απο εδω και περα να ειναι μονιμος χαμογελαστο και ευτυχισμενο!!!!

αχ, γλυκέ μου Νικόλα...

Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου, να είναι η τελευταία σου ταλαιπωρεία!!

Ατιμούλη μου, και είσαι τόσο μα τόοοοοοσο κούκλος!!

Να το χαίρεστε το παληκαράκι σας!!

Είναι ένας άγγελος!

3d-angel-3.gif

μπραβο!!!να ενημερωνεται κ ο κοσμος,να εχουμε κ την ευκαιρια να μαθαινουμε κ νεα σας...

ελπιζω να ειστε καλα...κ μπραβο για το κουραγιο σου να ξαναζησεις την περιπετεια...

Α Ξ Ι Α....(ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΠΑΛΙ)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

• 1 month later...

Διαφημίσεις

"Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βλέπεις το παιδί σου να υποφέρει και να μην μπορείς να το βοηθήσεις.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να είσαι αυτός που πρέπει να το συνοδέψει έξω από την πόρτα του χειρουργείου, άπειρες φορές, ξανά και ξανά.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να φθάνεις στη βρύση, να την αγγίζεις και την τελευταία στιγμή....να χάνεται το νερό."

Τρομερα λογια

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Πήγα να γράψω. Δεν βρήκα λόγια!Βγήκα από το θέμα και αυτόματα ξαναμπήκα. Θα πώ μάλλον κάτι κοινότυπο, αλλά που βγαίνει από τα βάθη της ψυχής μου με όλες τις προσευχές μαζί. Να είναι γερό και δύνατο πάντα στο εξής το αγγελούδι και αυτή να ήταν η τελευταία ταλαιπωρία του!! Συγνώμη αλλά δεν έχω άλλα λόγια που να μπορούν να εκφράσουν τα όσα σκέφτομαι......

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Πραγματικά θαυμάζω ορισμένους ανθρώπους για την δύναμη που έχουν να αντιμετωπίζουν

τέτοια προβλήματα!Χίλια μπράβο για την δύναμη &το κουράγιο!

Ευχομαι ολόψυχα η μονη "δύναμη" απο τώρα και πέρα να είναι για να κυνηγάς &να προλαβαίνεις τις σκανταλίες του Νικόλα!

Να χαίρεσαι και τα τρία παιδακια σου και να τα καμαρώνεις πάντα χαμογελαστά!!!

"LIFE IS NOT MEASURED BY THE NUMBER OF BREATHS WE TAKE, BUT BY THE NUMBER OF MOMENTS THAT TAKE OUR BREATH AWAY!"

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

εμεις περασαμε ενα και μονο χειρουργειο-ασχετο με του νικολα-και μας φανηκε γολγοθας!!!

κοπελα μου χαρα στο κουραγιο σας,να ειστε παντα καλα οικογενειακως και ο νικολας να μην ξαναδει χειρουργειο στα γλυκα ματακια του..

Nικολάκη μου να σαι γερό και τυχερό και συ μανουλα χαρουμενη και παντα γελαστη.Καθε μέρα στη προσευχή μου θα χει θεση και ο Νικολας και η μαμα του γιατι ξέρω τι είναι να πονάς να πάνε ολα καλα οπώσ και θα πάνε.πολλέσ πολλέσ ευχές.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βλέπεις το παιδί σου να υποφέρει και να μην μπορείς να το βοηθήσεις.

Ομως δεν υπάρχει και τίποτα καλύτερο όταν βγαίνεις νικητής απο όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Περαστικά στον μικρό Νικόλα, ολα θα ξεχαστούν,σαν ενα κακό όνειρο.

φιλια πολλά στην Μανούλα του,δεν ξέρεις ποσο πολύ σε νιώθω.

Οταν ο ανθρωπος κάνει σχέδια η μοιρα κουνάει το κεφάλι και γελάει.........

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...