Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΖΑΧΑΡΩΤΑ...KABAΛETO..ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

marianna123

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ (ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ)ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΕ ΓΥΑΛΕΣ ΖΑΧΑΡΩΤΑ, ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΚΛΠ. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΟΣΤΙΜΑ?ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΒΑΛΕΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΩ..ΚΟΡΙΤΣΙΑ SOS!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ - ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΡΟΖ, ΛΙΛΑ, ΛΑΧΑΝΙ, ΦΟΥΞΙΑ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν έχει δεί στο evendi.gr τα θέματα με τις νεράιδες...ρίξε μια ματιά θα πάρεις πολλές ιδέες.Στο καβαλέτο μου αρέσει να γράψεις πάνω στον μουσαμά το όνομα της νεοφώτιστης καλλιγραφικά κολλώντας πούλιες μεγάλες στα χρώματα της βάφτισης(τις πουλάνε με το κιλό,φθηνές είναι) Και πάνω σε μία γωνίτσα του πίνακα λοξά και λίγο έξω απ 'αυτόν ένα στέμμα????Η΄θα μπορούσες να στηρίξεις κάπου ένα μαγικό ραβδάκι με πον πον και κορδελίτσες (εχει ωραία στο JYMBO και φθηνά)Θα μπορούσες και ένα ζευγάρι νεραιδοφτερά να χρησιμοποιήσεις στο ντεκόρ του τραπεζιού...το ψάχνω αυτό ακόμη!!!Ασχετο...πόσο κόστισε το καβαλέτο και από που το προμηθευτηκες αν επιτρέπεται???Ακόμη και στέμματα με χαρτόνι(και πάτο) φουξ,ροζ ή οτι άλλο προτιμάς και γκλίτερ ή χρυσόσκονη στο τελείωμα του στέμματος θα μπορούσαν να φυλοξενήσουν πολύ όμορφα τα ζαχαρωτά...αν πάρεις τα γνωστα αφρώδη πρεπει να τοποθετήσεις τελευταία στιγμή γιατί ξεραινονται με τον αέρα(δες π.χΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΖΑΧΑΡΩΔΗ...έχει διάφορα χρώματα και αυτή και άλλες εταιρίες))Εμένα μ' αρέσουν και οι μπεζέδες για γλυκό δίπλα στις ευχές(για μεγάλους ίσως πιο πολύ ταιριιάζουν)που βγαίνουν σε ότι χρώμα θές(15 ευρώ τα 80κομ μου έιπαν στη θεσνικη)Στο τραπέζι κολλά και κάνα φαναράκι μεγαλούτσικο πχ το λευκό του ΙΚΕΑστα 2.50 στολισμένο με κορδελίτες ή κανα λουλουδάκι στη λαβή...στο μυαλό μου περνάνε διάφορα γιατί πρόσφατα μεταμορφώσαμε σε πριγκηπικό νεραιδοδωμάτιο το δωμάτιο της μεγάλης μου....μήπως να πετούσε και καμιά πεταλούδα από το τραπέζι των ευχών???Καλή τύχη.........αν σκεφτώ κάτι άλλο ξαναγράφω...πειτε και οι υπόλοιπες βρε

SOFTZ

Αν κατάλαβα εννοείς το καβαλέτο που από τη μία είναι μαυροπίνακας και από την άλλη γυαλιστερό???πολύ καλό είναι,θα το χρησιμοποιήσετε και στο μέλλον...το χω αυτό αλλά η κόρη μου με τις φίλες της το χουν βάψει όπου εχε ξύλο και φαίνεται χάλια...πάντως το χάρηκαν!!!!

SOFTZ