Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ταβέρνα Αυλή στην Καλλιθέα

Recommended Posts

Θέλω την βοηθειά σας. Βαπτίζω 6/9 την μικρή μου. Για τραπέζι σκέφτομε την Αυλή στην Καλλιθέα - Τζιτζιφιές, πίσω απο το Ωνάσειο. Είναι μουσικό μεζεδοπωλείο.

Μου άρεσε ο χώρος και μας έκανε καλή τιμή.

Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για φαγητό.

Την ξέρετε ? Έχετε φάει εκει ?

as1cERD0g410000Mzc0MTJkfDIwMDIwMWxkfE15IGxpdHRsZSBmYWlyeSBpcyA2IG1vbnRocw.gif

and my little prince is 3 years

Διαφημίσεις

εγω μενω καλλιθεα και εχω ακουσει καλα λογια επισης καλη και με καλες τιμες εκει στο π.Φαληρο στην Ζησιμοπουλου ειναι και η ταβερνα αρσενης, εκανα το τραπεζι του γαμου μου με αρκετα καλες τιμες και πολυ ωραιο φαγητο και επισης ακριβως απεναντι ειναι και η ταβερνα του λαζαρου και αυτη καλη σε κουζινα μεγαλος χωρος απο τιμες δεν ξερω ομως να σου πω.

Γειά σου ikas. Και εγώ Καλλιθέα μένω. Πήγα στον Αρσένη αλλά δεν είχε ημερομηνία και στον Λάζαρο η τιμή ήταν παραπάνω. Σε ευχαριστώ για την απαντησή σου

Θέλω την βοηθειά σας. Βαπτίζω 6/9 την μικρή μου. Για τραπέζι σκέφτομε την Αυλή στην Καλλιθέα - Τζιτζιφιές, πίσω απο το Ωνάσειο. Είναι μουσικό μεζεδοπωλείο.

Μου άρεσε ο χώρος και μας έκανε καλή τιμή.

Αλλά δεν έχω πάει ποτέ για φαγητό.

Την ξέρετε ? Έχετε φάει εκει ?

Γιατί δεν πηγαίνεις κάποιο βράδυ για φαγητό,έτσι ώστε να έχεις προσωπική άποψη? εγώ πάντως αυτό θα έκανα.

glitterfy114605T710D30.gif

Διαφημίσεις

Αυτό ακριβώς έκανα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη...και σε τιμή σούπερ... Τώρα ψάχνω πώς θα διακοσμήσω την αίθουσα. Σας ευχαριστώ κορίτσια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...