Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βαπτιστικά για κορίτσι

SAN

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λευκό. Θα πέφτει πολύ πιο όμορφα στο μωρό , μια και είναι μαλακό ύφασμα και όχι ταφτάς όπως φαίνεται το άλλο. Το λευκό έχει μια αρχοντιά μέσα του και είναι πολύ πιο ρομαντικό από το φουξ- λαχανί. Άρα λευκό εκτός εαν στην κούκλα σου πηγαίνει πολύ το φουξ.

CS28p2.png

to trito moy moraki tha erxotan ton Septembrio

Το λευκό είναι πανέμορφο!! Νομίζω είναι ιδανικό για βάπτιση!! Και το άλλο μου αρέσει αλλά για άλλη περίσταση...

Μια μικρή ένσταση μόνο για τα παπουτσάκια, θα προτιμούσα κάτι σε λευκό, δε συμπαθώ πολύ το ασημί...αλλά πάλι είναι θέμα γούστου...

Με το καλό, να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!

Διαφημίσεις

Τελευταια ακουσα οτι για τις βαφτισεις να προτιμουμε το λευκο σαν φορεμα . Υποθετω οτι εχει καποια σημασια στην εκκλησια

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

το λευκό είναι η γνώμη μου να διαλέξεις!

είναι απλά κορυφαίο!!!

αν θέλεις χρώμα μπορείς να τη ντύσεις με κάτι ανάλογο πριν τη βάφτιση, σα πρώτο φορεματάκι, έτσι θα χεις μισές και μισές φώτο.

22-12-06

20-08-09

I0Uqp2.png

San κι εμείς βαφτίσαμε την μικρή τον Μάη και

ενώ τα χρώματα της βάφτισης ήταν φουξ-λαχανί,

το φορεματάκι ήταν λευκό και είχε ροζ μπολερό

και μάλιστα βαμβακερό κοφτό φόρεμα σαν το δικό σας στο στυλ,

γιατί νε μεν μου αρέσουν τα μπομπονιερέ φουστανάκια οπτικά (όχι όλα)

αλλά δεν τα θεωρώ πρακτικά για τα μικρά μας.

Διαφημίσεις

Το λευκό είναι καταπληκτικό και διαχρονικό. Να το κρατήσεις να της το δώσεις προίκα, εγώ να σκεφτείς φορούσα ένα παρόμοιο λίγο πιο απλό στην βάπτιση μου και τώρα θα το φορέσει και η κόρη μου πηγαίνοντας στην εκκλησία.

Διαφημίσεις

το λευκο ειναι υπεροχο!!!!!! και σαν σχεδιο και που ειναι λευκο ειναι πιο ρομαντικο!!!!!

λευκοοοοοοοοοοοο

και εγω ενα παρομοιο ειχα παρει για το βαφτισιμι μου...

ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!

Δε το συζητω καν ΛΕΥΚΟ αν και το αλλο φορεματακι ειναι τελειο για τη βαφτιση δεν κανει, δε ξερω αν εχεις ακουσει που λενε οτι τα βαφτιστικα ρουχα πρεπει να ειναι λευκα..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...