Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

περπατημα...κανει κακο;;;;;

Recommended Posts

ειναι μερικα πρωινα που πηγαινω στα μαγαζια για ψωνια και περπαταω αρκετα.επισης κανω αρκετες δουλειες στο σπιτι χωρις ομως να σηκωνω βαρη.κανουν κακο ολα αυτα;;;;;μεχρι τωρα δεν εχω προβλημα.η εγκυμοσυνη μου εξελισσεται ομαλα.απλα εχω μια ανεξηγητη ενεργεια.δεν μπορω να καθομαι στα ποδια μου

dev081pp___.png

Διαφημίσεις

και πολύ καλά κάνεις...άσε που το περπάτημα κάνει και καλό....το ίδιο είχα πάθει και εγώ..δεν μπορούσα με τίποτα να κάτσω στα αβγά μου...εγώ μέχρι και τη μέρα που γέννησα έκανα τα πάντα,δουλειά μέχρι 2 μέρες πριν γεννήσω με το αυτοκινητο μου, βόλτες άπειρες και γενική όλο το σπιτι...

rQGhp3.png

αχ ωραια γιατι νιωθω τυψεις μηπως ταλαιπωρω την μπουμπου μου.να ρωτησω και κατι αλλο;;;;οταν καθομαι και λιγακι γερνω μπροστα για να ειμαι κοντα στον υπολογιστη που τον εχω πανω στο τραπεζακι του σαλονιου μερικες φορες,τοτε η μπεμπα αρχιζει να κλωτσαει.κανω πισω και σταματαει.την πιεζω,την ενοχλω;;;;η ειναι καλα προστατευμενη στο σακο;;;;

dev081pp___.png

Διαφημίσεις

Οταν κουραζεσαι να σταματας για λιγο και να πινεις πολλα υγρα. Εγω περπαταγα αρκετα και στην πρωτη εγκυμοσυνη και στη δευτερη. Η διαφορα ειναι οτι τωρα σηκωνω και ενα δυχρονο μπομπιρα

wQjhp2.png f6fAp2.png

Kαι γω τώρα στη δεύτερη εγκυμοσύνη μία από τα ίδια, περπάτημα,δουλειές, οδήγηση, με μέτρο όμως και σταματώ όταν νιώθω ότι κουράστηκα γιατί ο γιατρός πάντα σου λέει να αποφεύγεις τις υπερβολές. Φύλαγε καλύτερα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά που λένε, γιατί και η καλύτερή μου φίλη το έπαιζε super woman όταν ήταν έγκυος και ότι τα καταφέρνει όλα και τελικά γέννησε στον 7ο μήνα και μάλλον της είπε ο γιατρός ότι ήταν από υπερδραστηριότητα. Είχε συσπάσεις έντονες και τελικά έσπασαν τα νερά, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα συμβεί και σε σένα, απλώς πρόσεχε όσο μπορείς.

Καλημέρα κορίτσια και με το καλό στις εγκυούλες!

Μέχρι τον 7ο μήνα ήμουν και εγώ όλο ενέργεια και βολτούλες, μέχρι που μετά από επίσκεψη στον γιατρό μπήκα σε ακινησία μέχρι να γεννήσω. Όλα χρειάζονται λοιπόν αλλά με μέτρο και σύνεση. Στο επόμενο μωράκι θα κάθομαι πιό πολύ στα "αβγά" μου για να μπορέσω να χαρώ και τους 9 μήνες!

Φιλάκια!!!!

7uEBp2.png M3GSp2.png

Και εγώ περπατάω με τον άντρα μου σχεδόν κάθε απόγευμα στην παραλία και πραγματικά το απολαμβάνω!

Ομως ξαφνικά νοιώθω να ξουράζομαι και θέλω επειγόντος να καθήσω κάπου!

Θεωρώ πώ είναι πολύ καλό το περπάτημα...αν πραγματικά το απολαμβάνεις κιόλας!!!

eNortjK1UjK2NDM0U7IGXDASyAKl94.png

καλα κανεις και κινησε αλλα προσεξε με την παροδο των μηνων να ξεκουραζεσαι περισσοτερο...εγω μεχρι τον εκτο ειχα τρελλη ενεργεια,δεν μπορουσα να κατσω λεπτο...ηλθαν οι συσπασεις οι οποιες με καθυλωσαν στο καναπε και στο κρεββατι για 40 μερες περιπου και χαπακια μεχρι που γεννησα.

Με το καλο το μωρακι σου

Διαφημίσεις

Λοιπον ετσι ημουν και εγω περπατουσα πολυ γιατι θεωρουσα οτι μου κανει καλο!!!!Στα μεσα του πεμπτου ομως μου παρουσιαστηκαν συσπασεις!!!!Τωρα ειμαι σε μερικη ακινησια και περιμενω!Να προσεχεις λοιπον,Ολα εχουν το μετρο τους.

Εγώ περπατάω τουλάχιστον 35 λεπτά κάθε μερα και ανεβαίνω πάντα τις σκάλες. Παλιά καμία σχέση ... έτρεχα, περπάταγα, γυμναζόμουνα. Αν και είμαι ακόμα στον 4ο βλέπω ότι ούτε οι αντοχές αλλά ούτε και η όρεξή μου είναι ίδιες με πριν!

ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ,ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ..ΕΓΩ ΠΧ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΛΕΚΑΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ,ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΑ...ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ-ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ειναι μερικα πρωινα που πηγαινω στα μαγαζια για ψωνια και περπαταω αρκετα.επισης κανω αρκετες δουλειες στο σπιτι χωρις ομως να σηκωνω βαρη.κανουν κακο ολα αυτα;;;;;μεχρι τωρα δεν εχω προβλημα.η εγκυμοσυνη μου εξελισσεται ομαλα.απλα εχω μια ανεξηγητη ενεργεια.δεν μπορω να καθομαι στα ποδια μου

Εχεις πολυ ενεργεια γιατι εισαι στο 2ο τριμηνο που ειναι το πιο ευχαριστο της εγκυμοσυνης.

Απο τη στιγμη που δεν εχεις καποια αντενδειξη (τραχηλου, πλακουντα κλπ που θα στο ειχε πει ο γιατρος) δεν υπαρχει κανενα προβλημα να περπατας και να δουλευεις στο γραφειο σου και να κανεις τις δουλειες σου στο σπιτι.

Μολις νιωθεις οτι κουραζεσαι ή οτι εμφανιζεται καποιο πονακι, να σταματας και να ξεκουραζεσαι.

k9Tap3.png