TARA Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Χθες γέννησε και η συμπεθέρα μου έναν μπέμπαρο 3630 κιλά! Πήγε για εξέταση, δεν είχε συμπτώματα, είχε όμως διαστολή 1,5 και ο γιατρός την κράτησε μέσα και της έβαλε πόνους! Ταλαιπωρήθηκε αρκετά, αλλά όλα καλά στο τέλος! Να σου ζήσει συμπεθέρα μου! Περιμένω να γνωρίσω τον γαμπρό! Είναι και στα ίδια κυβικά με την Κουρνίκοβα, οπότε θα΄ναι ταιριαστό ζευγάρι!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irene77 Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Να σου ζησει ο γαμπρος Ξανθή, γερος και δυνατος.. σε περιμενουμε να μας πεις τα νεα σου. Quote *O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulaki71 Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Να σου ζησει Ξανθη ο μπεμπακος. Περιμενουμε νεα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Xanthi να σου ζήσει το μωράκι, να 'ναι πάντα ευτυχισμένο και χαρούμενο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anna_ath Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Να σου ζήσει ξανθούλα να ναι γερός κ καλότυχος κ να τον καμαρώσεις γαμπρό δίπλα στην κουρνίκοβα!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nea mamaka Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Να σου ζησει κοπέλα μου ο μπεμπης σου ........ υγιής και καλότυχος να ειναι μια ζωη ......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maira95 Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 να σας ζησει ο μπεμπουλης... Quote ''...for those about to rock we salute you...'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΑΜΒΕΤΟ Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Χanthoula μου να σου ζήσει το αγοράκι σου!!!Να χαίρεστε και τα 2 σας παιδάκια και να είστε γεροί και ευτυχισμένοι!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChristinaGRZ Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά, να είστε καλά οικογενειακώς να το χαρείτε. Ελπίζω να είσαι καλά κι εσύ μανούλα! Quote -- You came and changed the way I feel, no one could love you more Link to comment Share on other sites More sharing options...
lianakleopatra Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 ΞΑΝΘΗ να σου ζήσει ο παίδαρος!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IRINI83 Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 ξανθουλα να σου ζησει ο παιδαροσ!!!!!!!!να τον χαιρεστε και να τον καμαρωσετε οπωσ επιθειμειτε!!!!!!!!!φιλια!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kassiani Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Xanthi συγχαρητηρια και απο εδω, να σου ζησει ο καινουργιος αντρουλης και να ειναι υγιης και ευτυχισμενος Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚατερίναΒ Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Ξανθή, συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να σου ζήσει ο παίδαρος Νο2!!!!!!!!! Αντε να 40ντήσεις και εσύ να πάμε καμιά βόλτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλιά στα πατουσάκια σας!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesgk Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Να σου ζησει ο γιος!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelagia Posted June 19, 2009 Share Posted June 19, 2009 Nα σου ζησει το 2 μπεμπε Ξανθουλα, γερος και τυχερος παντα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xanthi9 Posted June 22, 2009 Share Posted June 22, 2009 Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ και εσεις οτι επιθυμειτε να ειστε παντα καλα . Λοιπον ο μικρος Γιαννακης ειναι θηριο οι νοσοκομες μου ειπαν οτι δεν μπορουσαν να τον κανουν καλα βγηκαμε σημερα και ειχαμε παρει και αλλο βαρος 130 γρ. Η μεγαλη μου ανυσηχια ηταν πως θα τον δεχτει ο Μαριος αλλα προς το παρον ολα καλα θα δειξει βεβαια και τις επομενες ημερες Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varelaki Posted June 23, 2009 Share Posted June 23, 2009 Συγχαρητήρια αγορομάνα μου εσύ!!!! Με το καλό να τακτοποιηθείτε στο σπίτι σας!! Κι εγώ σε αυτή τη φάση είμαι μόνο που έχω μια μπουμπού 3.180!! Φιλάκια!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
νατασσουλα Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 να σου ζήσει κ από εδώ το κουκλάκι σου!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sardelaki Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 να σας ζήσει ο παίδαρος....γερός και δυνατός! Quote «Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.» Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts