Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Είχατε τέτοια θέματα με τις κουμπαριές σας;;

livinath

Recommended Posts

Λοιπόν... Είχαμε εξελίξεις.... Πήγαμε χτες και πήραμε τα βαφτιστικά. Όλα ωραία και καλά... Στο γυρισμό λοιπόν, μου λέει ο καλός μου, αστειευόμενος φυσικά, ότι τελικά δεν μας ήρθαν οικονομικότερα αφού για να πάμε και να έρθουμε μόνο 2 φορές εδώ πληρώσαμε 40? για βενζίνη και διόδια...! Τέλος πάντων πιάνουμε την κουβέντα και άρχισε να μου λέει κάτι ακατάληπτα ότι τελικά μας προσέξανε τα παιδιά γιατί φροντίσανε να μας φέρουν σε μαγαζί οικονομικό και να μην ξοδευτούμε κοκ. Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Όχι ότι μιλάμε για το ακριβό μαγαζί (κάλυπτε όλη την γκάμα οικονομικά, για όλα τα βαλάντια δηλαδή) αλλά το μας "φροντίσανε" όταν η συμπεριφορά τους έδειχνε ότι μόνο αυτό δεν είχαν κατά νου, ε μου χτύπησε κάπως... Τον ρώτησα λοιπόν, που ακριβώς θεωρεί ότι μας φροντίσανε; Γιατί τελικά στου διαόλου τα 5 χέρια πήγαμε να πάρουμε βαφτιστικά, χωρίς μάλιστα να μου το έχει πει η αδερφή του εξ'αρχής παρά μου έλεγε ότι ήθελε να πάμε μαζί για να πάρει την άποψη μου για μπομπονιέρες (προφανώς ήθελε να με φέρει προ εκπλήξεως, σου λέει θα πάμε εκεί, θα της δείξουμε και τα βαφτιστικά, θα διαλέξουμε κάτι, δεν μπορεί...! ), με πίεζε διαρκώς να πάμε μαζί ενώ εγώ την απέφευγα επιμελώς (άλλο που έκανε τη χαζή), μέχρι και να έρθει να με πάρει από το εξοχικό ήθελε για να πάμε στην άλλη άκρη του λεκανοπεδίου προκειμένου να κάνει τη δουλειά της όπως ήθελε αυτή και δεν λογάριασε ούτε ότι είμαι έγκυος, ούτε την ταλαιπωρία μου παρά είχε και το θράσος να μου πει (όταν της είπα να πάει μόνη της κι αν δει κάτι να της αρέσει ξαναπάμε μαζί) ότι ήθελε να αποφύγει την ταλαιπωρία να πάει 2 φορές...! Την δική της την ταλαιπωρία...!! Όταν ήταν εκείνη έγκυος μας έκανε ΤΑ καψόνια και τώρα χέστηκε η κυρία...! Δεν του είχα πει τίποτα για να μην του δημιουργήσω ένταση αλλά του τα είπα όλα μαζί χτες.... Χύμα... Όπως τα γράφω ακριβώς... Που μέσα στο μαγαζί μου έκανε μούτρα επειδή είπα στην πωλήτρια για ένα βαφτιστικό ρούχο που μας έδειξε ότι ήταν ακριβότερο από αυτό που μπορούσα να διαθέσω...; Και μετά το ένα της βρώμαγε και το άλλο της ξίνιζε; Κι αν δεν ήταν ο άντρας της να του αρέσει ένα το οποίο ήταν οικονομικότερο και μέσα στα μέτρα μου και δεν την πίεζε (κόντεψε να τον φάει με το βλέμμα τον κακομοίρη! ) ποιός ξέρει τι θα μου είχε φορτωθεί να πάρω...! Μου πέταξε και την μπιχτούλα της βλέποντας ένα άλλο φόρεμα το οποίο δεν ήταν βαφτιστικό βέβαια "ε, να πάρουμε αυτό να σας έρθει και οικονομικότερα...". Ε, είπαμε...! Που μας φροντίσανε δηλαδή;; Μου άρχισε κάτι "δηλαδή τι νομίζεις; ότι η αδερφή μου φέρθηκε κουτοπόνυρα;". Ακριβώς αυτό έκανε καλέ μου, δεν το νομίζω απλά. Δυστυχώς, όπως μας έχει αποδείξει και στο παρελθόν, όταν θέλει κάτι πρέπει να γίνει όπως τα θέλει εκείνη. Και φυσικά, δική μου μ@λ@κία που δεν το έλαβα υπόψιν μου όταν της πρότεινα για την κουμπαριά, αλλά πίστευα ότι θα έχει τη στοιχιώδη νοημοσύνη να καταλάβει την αξία της σχέσης του νονού με το παιδί κι όχι την αξία του χορηγού. Κι όταν μάλιστα προκύπτει και η εγκυμοσύνη μου στην πορεία θα έπρεπε να βάλει το μυαλό της να δουλέψει και να καταλάβει (που ξέρει κιόλας, γιατί με ρώτησε) ότι οικονομικά είμαστε πιο στριμωγμένοι κι όχι να με φέρνει σε δύσκολη θέση απαιτώντας με τον τρόπο της τον-δεν-καταλαβαίνω-και-καλά να έρθει μαζί μου στην επιλογή του βαφτιστικού και να μουτρώνει σαν το κακομαθημένο γιατί δεν θέλω να ξηλωθώ...!! Δεν είμαι υποχρεωμένη να απολογούμαι σε κανέναν για τα οικονομικά μου και με την συμπεριφορά της με οδηγεί εκεί;; Για ποιό λόγο; Για να ντραπω και να πω, εντάξει θα τα σκάσω για να μην λένε;; Όχι ρε! Του κερατά! Με τίποτα!

Ξεκίνησε λοιπόν να μου λέει ότι εγώ έφταιγα γιατί τους πρότεινα την κουμπαριά κι ότι με όποιον και να κουμπαριάσεις πάλι τα ίδια θα έχεις, γιατί έτσι είναι αυτά τα πράγματα, συμβαίνουν παρεξηγήσεις κοκ. Όταν τον ρώτησα αν θα έκανε τέτοια καραγκιοζιλίκια στον κουμπάρο του όταν θα βαφτίσει το παιδί του μου απάντησε όχι βέβαια... Άρα λοιπόν δεν τα κάνουν όλοι...! Τα κάνουν κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι! Κι άλλοι άνθρωποι έχουν κουμπαριάσει κι έχουν βαφτίσει αλλά τέτοιες γυφτιές δεν κάνανε στους νονούς των παιδιών τους! Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις αλλά δεν είναι ο κανόνας! Μην τρελαθούμε! Μου είπε κιόλας ότι εγώ της είπα να πάμε μαζί για τα βαφτιστικά... Του είπα ότι βλέπει όνειρα διότι εγώ την απέφευγα κι εκείνη επέμενε και μάλιστα πολύ. Άρχισε λοιπόν να μου λέει ότι αυτά είναι μικρόψυχα (παρντόν;;;; ) κι ότι θα έπρεπε να με ενοχλούσε η συμπεριφορά της να της το πω κοκ. Θα μάθω εγώ σε 31 χρονών γυναίκα τρόπους και αγωγή;; Μα μου λέει "εκείνη, όταν της είπες τη μία ότι δεν μπορείς, την άλλη ότι έχεις ραντεβού, την παράλλη ότι δουλεύεις, νόμιζε ότι είσαι ειληκρινής και της λες αλήθεια, όχι ότι την αποφεύγεις...!". Δηλαδή επί 1 μήνα δεν έβρισκα καιρό, αυτό κατάλαβε;; Μας δουλεύει;; Και εν πάσει περιπτώσει αυτό δεν το κατάλαβε, το συμπέρασμα ότι ήθελα να πάμε μαζί για βαφτιστικά από που το έβγαλε;; "Από το ότι είχες πει ότι είχες δει κάτι ωραία βαφτιστικά στην Αιόλου...!" . Είπα ότι ΕΓΩ είδα κάτι ωραία βαφτιστικά στην Αιόλου και μάλιστα το είχα πει το χειμώνα, πριν καν γεννηθεί το παιδί, κι εκείνη κατάλαβε ότι ήθελα να πάμε μαζί;; Θα μας τρελάνει;; Επιλεκτική κατανόηση έχει... καταλαβαίνει μόνο ότι την βολεύει και την εξυπηρετεί...!!! Για να μην τα πολυγολώ, στήσαμε καυγά τρικούβερτο....! Κι αυτό φυσικά δεν ήταν τυχαίο... Είχε προηγήθει τηλέφωνο το πρωί μεταξύ των αδερφών και ποιός ξέρει τι κάθησε και του είπε το τσόκαρο... Διότι τέτοια συμπεράσματα για την συμπεριφορά της αδερφής του πως τα έβγαλε μόνος του; Μάντεψε τι κατάλαβε και τι όχι και μάλιστα χωρίς να έχει ακούσει τους διαλόγους μας στο τηλέφωνο, τίποτα;; Απλά έκανα τη βλακεία και δεν του είπα από την αρχή χαρτί και καλαμάρι τις μ@λ@κίες της να ξέρει τι γίνεται... μόνο μέσες άκρες του είχα πει αλλά η κυρία κάθισε και του είπε άλλα προφανώς και με έβγαλε τρελή...!! Του τα έχωσα όμως γιατί τα πήρα... Την ξέρει την γαϊδουρινή συμπεριφορά τους από άλλες περιπτώσεις και απέναντι μου και απεναντι του και παρόλαυτα τον έπεισε για τα απίστευτα...! Γι'αυτό τα πήρα πιο πολύ. Μας έκανε μαλλιά κουβάρια το άντε-να-μην-πω! Αλλά δεν θα το αφήσω έτσι αυτό.... Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ ξανά μαζί της... Είπα, δεν βαριέσαι, απλά θα το έχω υπόψιν μου για να μην τους ξαναεπιτρέψω τα ίδια (να μας καβαλήσουν δηλαδή). Αλλά τώρα τα έχω πάρει πολύ άσχημα...!

Sorry για το μεγάλο κείμενο αλλά από χτες το βράδυ είμαι φαινομενικά ήρεμη... Βράζω κυριολεκτικά....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 136
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πες τα κοριτσάκι μου να ξεθυμάνεις......Μην επιτρέπεις όμως σε κανέναν να σε κάνει να τσακώνεσαι με τον άντρα σου.Το έχω ζήσει και είναι πολύ άσχημο.Όχι οτι είναι πάντα στο χέρι σου, αλλά λέμε τώρα.Ηρέμησε όμως τώρα,αφού τελειώσαν τα ψώνια δεν έχετε κανέναν άλλο λόγο να τσακωθήτε (ελπίζω).Απο δώ και πέρα κοίτα να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και κάνε το καλύτερο που νομίζεις εσύ για το βαφτιστήρι σου.

elachl η βάφτιση είναι σε λιγότερο από μήνα και δυστυχώς δεν γίνεται να κάνω πίσω τώρα. Θα βγω εγώ η κακιά και θα της δώσω δικαίωμα να πει άλλα τόσα σε όλο το σόι... Ε, δεν θα επιτρέψω σε τέτοιο ............. να με πιάσει στο στόμα της ξανά...!

mama xrysa ειληκρινά δεν είχα σκοπό να τσακωθώ με τον άντρα μου... Βγήκα από τα ρούχα μου όμως όταν κατάλαβα ότι προφανώς μιλήσανε στο τηλέφωνο και γι'αυτό ήταν τόσο κατηγορηματικός ο άντρας μου. Ενώ ως τώρα μου έδειχνε με τη συμπεριφορά του ότι καταλάβαινε μέσες άκρες τι συμβαίνει, ξαφνικά γύρισε τροπάρι... Δεν γίνονται αυτά από τη μια στιγμή στην άλλη. Είναι ηλίου φαϊνότερο ότι έχει προηγηθεί κουβεντούλα...! Και δεν έλαβε καν υπόψιν της ούτε ότι θα μας κάνει να τσακωθούμε, ούτε ότι θα συγχιστώ και δεν είναι ότι καλλίτερο στην παρούσα φάση, τίποτα. Τέτοια γαϊδουριά... Είναι απίστευτη...!

Το σίγουρο είναι ότι ενώ, ξαναλέω, δεν είχα σκοπό ούτε να της πω ποτέ τίποτα ούτε να αφήσω τις κατινιές που έκανε να επηρεάσσουν την συμπεριφορά μου απεναντί τους πέρα από το να κρατήσω απλά μια πισινή για το μέλλον, πλέον μου έχει γυρίσει τόσο πολύ το μάτι που ειληκρινά, θα έρθει η ώρα που θα μετανιώσει πολύ. Νομίζω πως ήμουν πέρα του δέοντος ανεκτική απέναντι της. Όλα έχουν όρια και θα έπρεπε να το έχει λάβει υπόψιν της πριν κάτσει και πει ότι είπε στον αδερφό της, έτσι δεν είναι; Ή μήπως νόμιζε ότι υπήρχε ποτέ περίπτωση να την άφηνα έτσι τέτοια συμπεριφορά;

εγω δεν ηθελα να σε προιδεασω απλα καταλαβαινω οτι οι σχεσεις θα ειναι καπως και ποτε δεν θα ειναι ομορφες και αρμονικες και επειδη σε καταλαβαινω απολυτα διοτι το γυαλι οταν ραγισει δεν κολαει απλα σκεφτηκα οτι θα ειναι αδικο για το μωρο και γιαυτο λεω να κανεις πισω

Διαφημίσεις

Το ξέρω βρε Λενιώ μου τι εννοείς... Καταλαβαίνω γιατί το είπες και δεν έχεις άδικο. Από την άλλη πάλι είναι πια και θέμα εγωϊσμού. Δεν θέλω να της επιτρέψω να γυρίσει και να πει το οτιδήποτε εις βάρος μου ξανά. Όχι ότι κάτι θα την σταματήσει. Είναι βέβαιο ότι από δω και στο εξής θα λούζεται όλη την γαϊδουριά που επέδειξε ως τώρα απέναντι μου. Δεν πρόκειται ξανά να κάνω τα στραβά μάτια ούτε να δώσω τόπο στην οργή γιατί προφανώς κακώς το έκανα ως τώρα. Θα της τρίψω το κόμπλεξ της στη μούρη, δεν υπάρχει περίπτωση... Μόνη της το προκάλλεσε όλο αυτό και φταίω ΠΑΡΑ πολύ που της το επέτρεψα. Τις συνέπειες θα τις λουστεί όμως...

εγω πιστευω οτι εκμεταλευεται κιολας τον αντρα σου!δηλαδη τη στενη τους σχεση και σου λεει ας πω οτι θελω αδερφος μου ειναι θα με υποστηριξει...απαραδεκτο και ανεντιμο εκ μερους της να βαζει το ζευγαρι να μαλωνει.τα ιδια εκανε και το δικο μου το σουργελο η κουνιαδα μου δηλαδη αλλα ποιος τη χ@@@ζει?

Το ζήτημα είναι ότι και ο άντρας μου είναι λάθος σ'αυτό. Την κάκιστη συμπεριφορά της την έχει λουστεί πολλές φορές και όταν τον νευρίαζε καθόμουν κι εγώ η ηλίθια και του έλεγα "έλα μωρέ, αδερφή σου είναι, δεν πειράζει" και τον κάλμαρα... Στο μόνο που δεν είχα χαρίστει ήταν όταν ήταν η μάνα τους στο νοσοκομείο και κοιτάγανε όλοι πως θα λουφάρουνε να μην πάνε... μόνο την 2η φορά που μπήκε είχε πήγαινε σχεδόν κάθε μέρα κι αυτό προφανώς γιατί τους είχε βάλει χέρι για την προηγούμενη ο δικός μου... Λες και τρώω κουτόχορτο... Από δω και πέρα όμως θα την λούζεται μόνος του κι από μένα δεν θα ακούσει ποτέ κουβέντα... Αρκεί να μην αντιληφθώ ότι βάζει την οικογένεια του σε 2η μοίρα.... Κάηκε...! Αλλιώς ας τρέχει μόνος του κάθε φορά που η μανταμίτσα κάτι θα θέλει και θα του τη λέει κι από πάνω. Να νιώσει τι ωραία που είναι να σου φέρονται λες και είσαι υποτακτικός τους ένα πράγμα και λες και είσαι υποχρεωμένος όταν σου ζητάνε κάτι να τρέχεις επί τόπου για να το διορθώσεις αλλά ταυτόχρονα να μην έχεις στήριξη από τη γυναίκα σου... Να σου λέει ένα "άμα θες να πας πήγαινε" και θα σου πω εγώ πόσο θα του κακοφανεί... Αλλά του είπε η αδερφούλα του τα τέρατα της και την πίστεψε... Ε, ας τη φάει στη μάπα...

Τεσπα, δεν με νοιάζει τι κάνουν μεταξύ τους, να μην μου φορτώνονται μόνο από δω και πέρα γιατί δεν τους έχω όρεξη... Παρεπιπτώντως δε, εξέφρασαν και την επιθυμία να έρθουν το Σάββατο στο εξοχικό... Κούνια που τους κούναγε....

Κορίτσια μάλλον οι άνδρες είναι λίγο διαφορετική φύση από μας. Εγώ βαπτίζω τη μικρή μου τέλος Αυγούστου. Με τη νονά έχουμε διάφορα θέματα και κυρίως την παντελή αδιαφορία προς το παιδί. Μέχρι που έφτασε να μου την πει ότι ε καλά εγώ ίσως και να έπρεπε να έχω πάρει ένα τηλέφωνο (άκουσον, άκουσον), αλλά αφού δεν πήρα ας έπαιρνες εσύ. Για τα δε βαπτιστικά μου είχε πει να πάμε μαζί και αφού περίμενα περίμενα τίποτα. Τη ρωτάω μου λέει να πάμε. Μου το ακυρώνει 2 φορές. Τελικά πήγαμε για μισή ώρα. Επέμενε να της δείξω πιο θέλω, αλλά επειδή όπως σας είπα έχουν γίνει διάφορα, δεν ήθελα να επέμβω καθόλου, και απλά της έδειξα τη φιλοσοφία του ρούχου που μου αρέσει τουτέστιν απλό, χωρίς πολλά πολλά. Και στα μαγαζιά που μπήκαμε οι πωλήτριες της είπαν ότι αυτή πρέπει να κάνει το γούστο της ως νονά κι όχι να διαλέξω εγώ κι επίσης ότι πρέπει να βιαστεί γιατί λόγω Αύγουστου κλείνουν οι βιοτεχνίες και δεν θα μπορούν να βγάλουν την παραγγελία. Αυτά όλα πριν 10 μέρες. Ε, αφού με καταπρόσβαλε ότι εγώ δεν τηνπήρα τηλέφωνο και ότι εμένα περίμενε να πάμε και ότι εγώ της είπα ότι είναι νωρίς και όλες τις σχετικές μ@#$%^ιες, σας πληροφορώ ότι ακόμα δεν έχει πάει να κοιτάξει. Ο καλός κου βέβαια να υποστηρίζει την κατάσταση με την έννοια ότι παρόλο που βλέπει τη μαλ##$ειδή συμπεριφορά, δεν θέλει καβγάδες και είναι φίλος με τον άνδρα της και να μη χαλάσει τη σχέση. Σιγά τη σχέση. Στα γενέθλια του παιδιού μου ήρθε με 2 ώρες καθυστέρηση ακι είχε το θράσος να μου πει : άκου να σου πω η μικρή είναι πολύ βαρειά. Εγώ δεν μπορώ να τη σηκώσω θα τη σηκώσει ό .......(άνδρας της) γι' αυτο να μας γράψεις και τους δύο στην πρόσκληση σαν νονούς.

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

Δεν της έλεγες: "Να σας γράψω στα παλιά μου τα παπούτσια που έχει και πιο πολύ χώρο καλλίτερα;;"

Άει σιχτίρ...! Μια τέτοια έπρεπε να έχει για νονά η δικιά μου να την έχει κάνει άλογο...!!

Διαφημίσεις

Αυτό ξαναπέστο...!! Ρε κορίτσια, ειληκρινά, από χτες δεν μπορώ να το χωνέψω αυτό που έκανε... Και θέλει να έρθει και βίζιτα...! Να έρθει να κάνει τι;; Να δει αν σκοτώθηκα με τον αδερφό της;;

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως προτείνω να μην την αφήσεις να σε τρελάνει....φρόντισε να την τρελάνεις εσύ πρώτα...

Κάποια στιγμή που θα είστε μαζί και θα έρθει η κουβέντα στη βάφτιση, πες της:

"Κουνιαδούλα μου, μπορεί στα βαφτιστικά να το περιόρισα λίγο το οικονομικό αλλά έδωσα ρέστα στο σταυρό...να τον προσέχετε σαν τα μάτια σας γιατί μας κόστισε μια μικρή περιουσία..."

Θα την κουφάνεις, θα της πουλήσεις υποχρέωση και δε θα μπορεί ούτε καν να το διασταυρώσει!!!

Να μάθει η νεοπλουτίδου να έχει κι απαιτήσεις!!! :wink:

Μη γελάς ρε Χρύσα....! Με πήρε τηλέφωνο πριν λίγο... Την κινέζα αυτή, την κινέζα κι εγώ... Άει σιχτίρ... Όσο δεν μ'αρεσουν αυτά τα πράγματα, όσο δεν τα μπορώ.... Τόσο μου κάθονται...! Εμένα εν τω μεταξύ δεν μου είπε τίποτα για αύριο, ότι θέλουν να έρθουν... Θέλει μάλλον να μου το κάνει έκπληξη.... Αχ, δεν μπορώ... Μου έρχεται να πω στον άντρα μου να μην πατήσει κανείς το πόδι του γιατί θα του το κόψω από τον λαιμό...!

Εγώ πάντως προτείνω να μην την αφήσεις να σε τρελάνει....φρόντισε να την τρελάνεις εσύ πρώτα...

"Κουνιαδούλα μου, μπορεί στα βαφτιστικά να το περιόρισα λίγο το οικονομικό αλλά έδωσα ρέστα στο σταυρό...να τον προσέχετε σαν τα μάτια σας γιατί μας κόστισε μια μικρή περιουσία..."

Θα την κουφάνεις, θα της πουλήσεις υποχρέωση και δε θα μπορεί ούτε καν να το διασταυρώσει!!!

Και την αλήθεια να της πω δεν θα πρέπει να της κακοπέσει... 470 έκανε ο σταυρός της μικρής... Λίγα είναι; Εντάξει, έχει και με 1500 αλλά δεν ξέρω πολλούς νονούς που να σκάνε την 1500άρα για πλάκα...! Όχι αν ξέρετε, πείτε μου...!!

Ε,συγνώμη δηλαδή που θα της κακοπέσει και ο σταυρός των 470 ευρώ!Έλεος δηλαδή!Και συγνώμη που γελάω, απλά μου άρεσε η ατάκα σου.Μπορείς να πάρεις αύριο τον σύζυγο και να τον πας για φαγητό τα δυό σας σε ένα ρομαντικό εστιατόριο (σαν έκπληξη) να γλυτώσεις και τις βίζιτες!

Ε,συγνώμη δηλαδή που θα της κακοπέσει και ο σταυρός των 470 ευρώ!Έλεος δηλαδή!Και συγνώμη που γελάω, απλά μου άρεσε η ατάκα σου.Μπορείς να πάρεις αύριο τον σύζυγο και να τον πας για φαγητό τα δυό σας σε ένα ρομαντικό εστιατόριο (σαν έκπληξη) να γλυτώσεις και τις βίζιτες!

Ναι μωρέ... Δεν παρεξηγώ, μην κοιτάς που έχω πάρει σασί σήμερα... Θα μου περάσει...

Αυτό με το εστιατόριο το σκεφτόμουν κι εγώ... Δεν θέλω να έχουμε ένταση μεταξύ μας... Ειδικά τον τελευταίο καιρό είμαστε μέσα στην ηρεμία... Περιμένουμε το πρώτο μας παιδί και ειληκρινά νιώθω πολύ ευτυχισμένη και ήρεμη και να μου έρχεται το ............ να μου δημιουργεί προβλήματα εκεί που δεν έχω; Τεσπα... Θα δω πως θα το κανονίσω...!

Ναι συμφωνώ και επαυξάνω!!!Όποιος βγεί από πάνω τελικά είναι με τέτοιου είδους ανθρώπους. Θα πρεπε όντως η κουνιάδα σου να έχει νονά σαν τη δικιά μου και θά πρεπε η δικιά μου να έχει κουμπάρα μαμά σαν την κουνιάδα σου. Καλά μιλάμε για το μαλλιοτράβηγμα. Το ξεκατίνιασμα!!!! Δεν θα προλάβαιναν ούτε κιχ να πουν η μια στην άλλη και θα σκοτώνονταν χι,χι (χαιρέκακο γέλιο)!!!!!!!Καλή μου κοίτα το μωράκι σου και χ@##$ την Μαντάμ ντε Μποβουάρ από την Άνω Ραχούλα..........

an1cCw--SeR1210MTE5ZGx6fDI1ODQ5MDgwZGF8T3VyIGFuZ2VsIGlz.gif

livinanth

δεν προλαβα να σε διαβασω απο την αρχη αλλα για το χθεσινο το διαβασα.κ πραγματικα εχεις δικιο.

εγω παλι πιστευω κ το ξαναλεω οτι ο νονος πρεπει να αποφασιζει για τα βαφτιστικα ρουχα.κ καλο ειναι να μην ειναι παρων ο γονιος για να μην φερει σε δυσκολη θεση τον νονο.αυτη ειναι η δικη μου γνωμη ετσι?

η δικια μου νονα καθε βραδυ μου εστελνε φωτογραφιες στο μσν με βαφτιστικα για να διαλεξω κι εγω της ελεγα να παρει οτι νομιζει αυτη.μονο τα χρωματα της ειπα για να ειναι αρμονικα με το συνολο.τιποτα αλλο δεν ειπα κ δεν με ενδιεφερετι θα αγοραζε.οτι κ να επαιρνε θα μου αρεσε.αυτα ειναι λεπτομερειες κ τα θεωρω πεταμενα λεφτα για τον λογο οτι τα φορανε 1?2?αντε τρεις φορες(ειδικα τα κοριτσακια) κ μετα στη ντουλαπα.γιατι να δωσεις τοσα λεφτα?

επισης ο σταυρος παλι ειναι του νονου καθαρα!τι δουλεια εχω εγω με τα βαφτιστικα του νονου?τοτε δεν ειναι δωρα του νονου αλλα της μαμας αν τα διαλεγω εγω.

δεν ξερω αυτη ειναι η γνωμη μου.κ πιστευω οτι ετσι υπαρχει μια καλυτερη σχεση στη κουμπαρια.

οσο για την κουνιαδα σου πιστευω οτι εχει τον αερα γιατι ειστε κ συγγενεις.

εσυ να τιμησεις το βαφτιστηρι σου κ με το καλο να τον φωτισεις.

σε φιλω

Διάβασα από την αρχή τα μηνύματά σου. Θα σου πω ότι έχεις δίκιο και δικαίωμα σου να μην την θες κοντά σου όταν θα πας να διαλέξεις ρούχα. Μου φαίνεσαι συνετή και ειλικρινής και θα συμφωνήσω μαζί σου στη σκέψη σου για το κόστος των ρούχων!!! Σκεφτείτε πόσα ρουχαλάκια θυμόμαστε από βαπτίσεις; Εγώ προσωπικά ΚΑΝΕΝΑ!! :roll: Μου μένει μόνο η μπουμπουνιέρα και τα γενικά χρώματα της βάπτισης. Ο σταυρός που διάλεξες είναι πολύ καλός αν και πιστεύω ότι θα τον ήθελε λευκόχρυσο και θα σας γκρινιάξει στο τέλος και γι αυτόν.

Νομίζω ότι έχεις κάνει ένα βασικό λάθος.... Κρατάς την ενόχλησή σου για τον εαυτό σου και δεν την λές ούτε στον άντρα σου. Έπρεπε να μην βρίσκεις δικαιολογίες για το πότε θα πάτε και να της έλεγες ότι επειδή θα έρθουμε σε δύσκολη θέση θέλω να τα διαλέξω μόνη μου τα ρούχα ως νονά που είμαι! Νομίζω ότι θα έπρεπε επίσης από την αρχή να έχεις πει στον άντρα σου για τη στάση της. Καλό είναι να φροντίζεις να είναι και εκείνος παρών όταν γίνονται ανάλογες κουβέντες για να μην του τα μεταφέρει όπως θέλει εκείνη. Επειδή προβλέπω να γίνεστε μύλος μέχρι τη βάπτιση καλό θα είναι από δω και πέρα καμία κουβέντα μόνη σου μαζί της και τα πάντα μα τα πάντα στο σύζηγο. Δεν πρόκειται να βρεις το δίκιο σου αλλιώς. Εγώ δυστυχώς είμαι στη δική σου θέση αλλά από την αντίθετη πλευρά. Έχω μια ψωνισμένη και εγωίστρια νύφη που μας έχει κάνει όλη την οικογένεια άνω κάτω. Επειδή δεν ήθελα να βάζω λόγια στον αδερφό μου δεν έλεγα τίποτα... Το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι. Μέχρι που έγινε πια αφόρητη η κατάσταση και την είδε πια και εκείνος πως φέρεται. Από τότε, αφού του είπα πρώτα όλες τις γαιδουριές της, ότι με ενοχλεί το λέω μπροστά και δεν το μαζεύω και ποτέ κουβέντα μόνη μου μαζί της για να την παραφράσει... έχω πάντα μάρτυρες... Ας είμαι εγώ η κακιά!! Τι κατάλαβα πριν;;

Και προπαντώς ηρεμία για το μωράκι σου... Μην κάθεσε να βράζεις, βγάλτα από μέσα σου και ησύχασε...

Αργησα αλλα το ειδα.. Απορω που την αφησες να επιλεξει αυτη βαφτιστικα μετα απο τα τοσα που σου ειχε κανει.. Εγω θα πηγαινα μονο και μονο απο αντιδραση και θα επερνα μονη μου οτι ηθελα και μαλιστα απο stok.

Η κουμπαρα μου μας παντρεψε και βαφτισε και το παιδι την ιδια μερα

Απο κατω γραφω ακριβως ποσο της πηγαν ολα (οχι οτι θυμαμαι αλλα το ειχα γραψει παλιοτερα σε καποιο τοπικ)

Ρουχα 70 €

Παπουτσια 32 €

μαρτυρικα 100 €

βαλιτσα και σετακι με μπουκαλι λαδιου -σαπουνι - πετσετα παπα 65 €

λαδοπανα 60€

στεφανα 120 €

λαμπαδες 65 +100 ο στολισμος

Λαμπαδα μπεμπη μονο το παιχνιδακι πανω 47 € το κερι δεν ξερω τα τουλια τα εβαλα εγω από αυτα που μου εμειναν από τις μπομπονιερες...

Μπουκαλι για κρασι, μαξιλαρακι για τα μαρτυρικα και ενα περιεργο κλαδι για στολισμο δισκου 78 €

Αυτα ειναι περιπου 750 ευρω και δεν ξερω και ποσο εκανε ο σταυρος.. ξερω μονο οτι τον πηρε απο εναν ξαδελφο της στο Βολο, ειναι πανεμορφος και φαινετε ακριβος.. σιγουρα τον πηρε ομως σε πολυ καλη τιμη γιατι αυτος παντα της δινει κοντα στο κοστος οτι παιρνει. Οποτε υπολογιζω γυρω στα 1000 ευρω αλλα ηταν δυο μυστηρια μαζι.

Εγω οπως και αυτη το θεωρησαμε δεδομενο οτι θα παμε μαζι, εγω το ειχα ψαξει αρκετα καλα το θεμα (την πατησα με τα μαρτυρικα που κακως δεν τα εκανα μονη μου αλλα ειχα μπλοκαρει με μπομπονιερες και προσκλητηρια) και πηγαμε σε μαγαζια που ηταν ιδιαιτερα οικονομικα (βιοτεχνιες κλπ)

τα δε ρουχα ηταν καθημερινα (λινο τιρκουαζ κουστουμακι και πορτοκαλι πουκαμισο)του εκαναν και τα φορεσε ολο το καλοκαιρι το παιδι και συνεχεια, το παπουτσακι σπορτεξακι (σε πορτοκαλι και τιρκουαζ τα χρωματα οπως και τα ρουχα)που το φορεσε το παιδι την επομενη χρονια απο μαρτη μεχρι που δεν του εκανε πια και το ελιωσε. Τα διαλεξαμε μαζι εγω κυριως) αλλα 70 ευρω νομιζω οτι ειναι τσαμπα για ρουχο βαφτισης.. και ο Χαρης ηταν κουκλος.

Γενικα δεν ηθελα να την ξοδεψω.. στεφανα ηθελα κατι απλο και αυτα που μου προτεινε εκεινη ειχαν 150 ευρω ακριβοτερα απο αυτα που πηρα τελικα. Αυτο που προσπαθησα να κανω ηταν να περιορισω το κοστος στο ελαχιστο, γιατι με τιμαει ο αλλος που θελει να γινει κουμπαρος μου .. δεν χρειαζεται να του πιασω και τον κ@λο.

Επισης απο μονη της εκανε καποια εξοδα που της ειπα να αποφυγει , οπως να αγορασει δισκο (αυτο που βαζουν πανω το ποτηρι και το κρασι για το γαμο) γιατι ειχα εναν πολυ ωραιο στο σπιτι.. ηθελε να παρει και ποτηρι (50 ευρω το αναθεματισμενο) και δεν την αφησα..

Οσον αφορα το θεμα συγκρισης αναμεσα στη γεννα σου και στις αγορες σου για το δικο σου παιδι και στο τι θα παρεις για τη βαφτιση τι να πω..

Δηλαδη αργοτερα θα εχει την απαιτηση οτι παιρνεις στο παιδι σου να παιρνεις και στο δικο της επειδη το βαφτισες?

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...