Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κοριτσια ποια εχει maclaren techno xlr?

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια,

πριν κανενα μηνα πήραμε το techno xlr της maclaren. το προτιμήσαμε γιατί εχουμε πολυ μικρο φορτμπαγκαζ και ειναι το πιο ματζεβελο και το πιο ελαφρυ απ οτι μας ειπαν.αν υπαρχει καποια κοπελα που το εχει θελω να την ρωτησω το εξης. το παραθυρακι που εχει απο πανω για να βλεπεις το παιδι δεν εχει σκεπασμα οπως αλλα καροτσια με αποτελεσμα να τυφλωνει ο ηλιος το μωρο. εξαιτιας αυτου δεν θελω να βγαινω μερα με το παιδι. ειναι κριμα να παρω αλλο γιατι εδωσα 320 ευρω και ειναι και δωρο της μαμας μου. επισης πριν λιγες μερες αρχισαν να τριζουν οι μπροστα οι ροδες. τι να πω!μου το ειχαν προτειενει σαν καλο και βολικο καροτσι και εχω απογοητευτει. αν υπαρχει καποια κοπελα που το εχει ας μου πει αν υπαρχει καποιο αξεσουαρ για να μην μπαινει ηλιος μεσα η καποια λυση τελοσπαντων γιατι δεν ειναι λυση να βαζω απο πανω πανια! εντομεταξυ εχω και την γκρινια του αντρα μου που ηθελε αλλο και πηραμε αυτο γιατι αρεσε σε μενα...

M6bap3.png

cik1p3.png

Διαφημίσεις

Salomi γεια σου και με το καλό οι βολτούλες σας!!!! Και εγώ έχω αυτό το καρότσι αλλά εμείς το έχουμε καταευχαριστηθεί!!! Σχετικά με το παραθυράκι που αναφέρεις εμένα να σου πω την αλήθεια δεν μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα και όσο και αν σκέφτομαι εκτός από την προσωρινή λύση που είπες δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...ίσως αν άνοιγες και το φερμουάρ της κουκούλας έτσι ώστε το παραθυράκι να φύγει πάνω από το κεφάλι του παιδιού και να έρθει λίγο πιο κάτω; Βέβαια θα το κλείσει αρκετά μπροστά αλλά αν είναι μικρούλι ακόμη το μωράκι σου δεν θα ενοχληθεί αν είναι μεγαλύτερο μάλλον θα γκρινιάξει...Σχετικά με τις ρόδες επειδή και εμένα μου το είχε παρουσίασει αυτό με το τρίξιμο είχε πάρει ο μπαμπάς μου ένα σπρεί (νομίζω από μαγαζί με χρώματα αλλά μπορείς να το βρείς και σε praktiker leroy-merlin κλπ) το οποίο έχει έναι μακρύ σωληνάκι που εφαρμόζει στο στόμιο του σπρευ και είχαμε ψεκάσει τις ρόδες (θα ψεκάσεις τις ρόδες θα τις γυρίσεις λίγο και θα ξαναψεκάσεις). Εκτοτε δεν έχει χρειαστεί να ξαναψεκάσουμε γιατί δεν έχει ξαναπαρουσιάσει το πρόβλημα...Άσχετο αλλά το σπρευ αυτό κάνει και για άλλες δουλειές όπως πόρτες που τρίζουν κλπ.

xZBdp3.png

σ ευχαριστω πολυ για την απάντηση σου! ειναι μικρο το μωρουλι ακομη (2 μηνων) και ειναι τελειως ξαπλωτο το καροτσι οποτε ο ηλιος ειναι η στα ματια του η λιγο πιο κατω οταν ανοιγω το φερμουαρ. ξερω πως δεν πρεπει να το βλεπει καθολου ο ηλιος μεχρι καποια ηλικια σωστα? οταν μεγαλωσει και μπορω να το ανεβασω τοτε φανταζομαι δεν θα εχω προβλημα, οσο για αυτο με τις ροδες μολις τωρα μου ειπε ο αδερφος μου να μου φερει ενα σπρευ (σιλικονης νομιζω ειπε) για να το ψεκασω, μαλον αυτο που κανατε και σεις. αντε μωρε να μεγαλωσει λιγο να βγαινουμε πιο ανετα!λεμε αμαν να μεγαλωσουν και μετα θα νοσταλγουμε αυτες τις μερες...να χαιρεσαι το παιδακι σου!!

M6bap3.png

cik1p3.png

εγω θα σου προτεινα να παρεισ μια ομπρελιστα ( που την κατευθηνεισ οπου θελεις εσυ )και να βγαλεισ την κουκουλα για να παιρνει αερα το μωρακι σου( ειδικα τωρα με την ζεστη ). Εγω τουλαχιστον αυτο εκανα αλλα εχω το quest ( μια ομπρελα στο jumbo εχει 3 ευρω)

χαζη ερωτηση τωρα...γιατι μπαινει ομπρελα???αν βγαλω δηλαδη την ολη την κουκουλα απο πανω μπορω να βαλω ομπρελιτσα?δεν ειδα καποια υποδοχη. εσυ εχεις αλλο μοντελο βεβαια αλλα αν ξερει η φιλη elenasteraki ας μου πει.

M6bap3.png

cik1p3.png

Διαφημίσεις

To ίδιο καρότσι έχουμε κι εμείς και είμαι πολύ ευχαριστημένη!

Για τον ήλιο εκτός από ομπρελίτσα μπορείς να βάζεις ένα σεντονάκι (αυτά που είναι βαμβακερά, της αγκαλιάς νομίζω πως τα λένε) και να καλύψεις το άνοιγμα.

Εγώ του έβαζα αυτό το σεντονάκι και ομπρελίτσα, έτσι ώστε να είναι καλυμμένο από παντού! (γεννήθηκε Ιούλιο οπότε φάγαμε κι εμείς ζέστες...)

Καλές βολτίτσες!!!

tZh5p3.png

G0KVp3.png

δεν εχει θποδοχη το καροτσι απλως οι ομπρελες προσαρμοζονται σχεδον σε ολα τα καροτσια. Εξαλλου τα maclaren μην νομιζεις οτι εχουν και τεραστιες διαφορες μεταξυ τους

καλα...με το που το εγραψα συνηδητοποιησα πως λεω βλακειες αλλα επρεπε να κανω το μωρο μπανιο και δεν ξαναγραψα. σωστα, οι ομπρελες πιανουν επανω στον σκελετο, δεν θελει υποδοχη. σ ευχαριστω πολυ!

M6bap3.png

cik1p3.png

χαζη ερωτηση τωρα...γιατι μπαινει ομπρελα???αν βγαλω δηλαδη την ολη την κουκουλα απο πανω μπορω να βαλω ομπρελιτσα?δεν ειδα καποια υποδοχη. εσυ εχεις αλλο μοντελο βεβαια αλλα αν ξερει η φιλη elenasteraki ας μου πει.

Είδα ότι σου απάντησαν!!! Νομίζω ότι είναι καλή η λύση της ομπρέλας και αφού είναι τόσο φθηνή μπορείς να την πάρεις να το δοκιμάσεις. Έχεις δίκιο πάντως ότι δεν κάνει τόσο μικρό μωράκι να το βλέπει ο ήλιος...η αλήθεια είναι ότι και εμείς στην αντίστοιχη ηλικία με το μωρό σου δεν βγάιναμε μέρα αλλά αργά το απόγευμα.

xZBdp3.png

Διαφημίσεις