Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

συνέχεια νυστάζω...

Recommended Posts

σωστά διαβάσατε...όποτε και να κοιμηθώ,ποτέ δεν ξυπνάω και να νιώθω "χορτάτη" από ύπνο,με ευεξία.οκ,έλεγα τους πρώτους μήνες από την κούραση θα είναι-αν και πάνω στο μήνα κοιμόμασταν όλη τη νύχτα!!τώρα γιατί??δεν είναι φυσιολογικό να κοιμάμαι στις 10,να ξυπνάω στις 6 και να νιώθω κομμάτια..συμβαίνει και σε κάποια άλλη κοπέλα αυτό ή είμαι η μοναδική του είδους??:rolleyes::rolleyes:

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ξέχασα να σας πω,ότι από ψυχολογικής απόψεως νομίζω πως είμαι καλά..είμαι χαρούμενη,επιλόχειο δεν πέρασα γενικά είμαι καλα΄και το περιβάλλον που ζω είναι άψογο..δλδ,δεν νομίζω πως τίθεται θέμα καταθλιψης..

4Z1vp3.png

Μην αγχωνεσαι...δεν εισαι η μονη.. Κ εγω μονιμως πτωμα αισθανομαι.. Αφου περιμενω ποτε θα πεσει η μικρη για υπνο (κατα τις 11 σχεδον) κ μεσα σε κανα δεκαλεπτο με εχει παρει κ εμενα.. Ξυπναω βεβαια 6.30 κ επισης το βραδυ ολο κ θα με σηκωσει μια-δυο φορες κ το μεσημερι με το που γυρναω απο τη δουλεια αυτη ξυπναει οποτε αστα να πανε.. Το εχω παρει αποφαση πια..αυτη ειναι η μοιρα της μανας...

Και εγώ νυστάζω... Βέβαια δεν κοιμάμαι τόσες ώρες... Δεν θα κοιμηθώ πριν τις 1:30 - 2:00 και θα ξυπνήσω 7:30 - 8:00.... Αλλά νυστάζω όλη μέρα!!!!!!!!!!!! Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα κατάθλιψης αλλά κούρασης και υπερφόρτωσης εγκεφάλου!!!! Ακόμη και στον ύπνο μας σκεφτόμαστε!!!

Και εγώ νυστάζω... Βέβαια δεν κοιμάμαι τόσες ώρες... Δεν θα κοιμηθώ πριν τις 1:30 - 2:00 και θα ξυπνήσω 7:30 - 8:00.... Αλλά νυστάζω όλη μέρα!!!!!!!!!!!! Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα κατάθλιψης αλλά κούρασης και υπερφόρτωσης εγκεφάλου!!!! Ακόμη και στον ύπνο μας σκεφτόμαστε!!!

σωστό αυτό!!!!

ήδη έχει πολλάααααα πράγματα μέσα!!που να ξεκουραστεί..δλδ,το σώμα μπορεί να ξεκουράζεται,αλλά όχι και το μυαλό..οπότε να 'τη η κούραση!!

4Z1vp3.png

Διαφημίσεις

Αχ , το ίδιο νιώθω κι εγώ. Δε ξέρω αν παιζει ρόλο η ηλικία (είμαι 37) εσεις είστε μικρότερες; Το έχω ψάξει με θυροειδή και σίδηρο (που παίζουν ρόλο) αλλά τίποτα. Είμαι συχέχεια εξαντλημένη, χωρίς κουράγιο και νυστάζω. Μάλλον παίζει ρόλο ότι έχω αναλάβει πολλές ευθύνες τι να πω; Ας δώσει ο Θεός κουράγιο σε όλες τις μανούλες να αντέξουμε!

από θυροειδή καλά είμαι..

από σίδηρο είμαι χαμηλα,λόγω στίγματος,αλλά πάντα έτσι ήμουν..

αχ κορίτσια μου δίνετε κουράγιο!!

4Z1vp3.png

"υπερφόρτωση εγκεφάλου" --> καλυτερα δεν θα το περιεγραφες!

πιο υπερφορτωση δεν γινεται... θα το καψω στο τελος!!! θελω να κοιμηθω λεμεεεεεεεεεεεεε....

me and my men...

Εμεις χθες βγηκαμε για κατι γεννεθλια ενος φιλου κ γυρισαμε 12μιση (δε θυμαμαι την προηγουμενη φορα που ειχαμε γυρισει τοσο αργα..) κ σημερα τα ματια μου ειναι κατακοκκινα κ τσουζουν.. Μην αναφερθω σε αυτους τους ρημαδοκυκλους...

Διαφημίσεις

Ευαγγελία μου, να σου γράψω κι εγώ λοιπόν κάτι πρωτότυπο.......ΝΥΣΤΑΖΩ!!!!! συνέχεια!!!!

Κι ο άντρας μου γκρινιάζει...ξέρετε....το βράδυ..... που ξεραίνομαι στο κρεβάτι....:oops: .....αλλά δεν αντέχω :roll:. "Όλο νυστάζεις" μου λέει..

Και κατά τη διάρκεια της ημέρας, πάλι νυστάζω. Αφού μερικές στιγμές αισθάνομαι και άσχημα όταν κάποιος μου μιλάει κι εγώ χασμουριέμαι. Σκέφτομαι ότι θα νομίζει ότι πλήττω με αυτά που μου λέει, αλλά εγώ..... απλά ΝΥΣΤΑΖΩ!!!!

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Κι εγώωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!

Φυστίκι, εσύ τι έκανες με τις εξετάσεις? έχεις τελικά χαμηλό αιματοκρίτη?

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!