Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

περιοδος την ημερα του γαμου

Recommended Posts

τον Ιούλιο παντρεύομαι και όπως φαίνεται την πάτησα, μάλλον εκείνη τη μέρα θα μου έρθει περίοδος ( και η πρώτη μέρα είναι πολύ δύσκολη για μένα ) πρίν 6 μήνες υπολόγιζα πως δεν θα εχω περίοδο αυτή την μέρα, μετά είχα μια ανωμαλία με αποτέλεσμα να αλλάξει ο κύκλος μου. Σας έτυχε την ημέρα του γάμου να αδιαθετήσετε ? και πως το αντιμετωπίσατε ? θέλω συμβουλές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ωωωω, ναι...

Εχω αστατο κυκλο και δεν ειχα κατσει να το υπολογισω. Αδιαθετησα ομως 2 εβδομαδες πριν... Σουπερ, λεω, θα ειμαι μια χαρα στον γαμο!!! Ελα μου ομως που υπολογιζα χωρις τον ξενοδοχο... Την ωρα που με χτενιζε η κομμωτρια και λιγο πριν φορεσω τα σεξυ μου εσωρουχα δίαπιστωσα τους Ρσους ξανα!!! Λιγο το τρεξιμο του γαμου, λιγο η ενταση... Τελικά την εβγαλα με ταμπον, και το βραδυ οταν γυρισαμε σπιτι κατσαμε στον καναπε, ειπιαμε εσπρεσσακι και σχολιαζαμε οσα μολις ζησαμε...

Ηταν υπεροχα!!!

Διαπιστωσα την περιοδο το πρωι του γαμου...

Χαλαρά το πήρα γιατι κατάλαβα οτι ηταν ανομαλια του κυκλου λόγο αγχους πολύ δουλειάς και απιστευτης κουρασης....

Το μονο που αλαξε ηταν οτι ειχα πλουυυυσιο στηθος...

Μην ανησυχεις ...ολα θα πάνε καλα...ανωμαλια μπορει και να σου αποτρέψει να εχεις περιοδο εκεινη τη μερα, οπως συνεβει τωρα...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Λαουρα γιατί δεν παίρνεις αντισυληπτικά να αλλάξεις τον κυκλο σου;; θα κανονισεις να σου ρθει νωρίτερα περίοδος και θα σαι μια χαρα στο γαμο σου. Κι εγω υπολογιζα οτι θα εχω την ημέρα που παντρευτήκαμε κι επειδη λόγω κουμπάρων δεν μπορουσαμε να αλλαξουμε ημερομηνια πήρα αντισυλληπτικα (με συμβουλη γιατρού εννοειται..) και μου ρθαν μια βδομαδα νωριτερα. Για να καταλαβεις, δεν ξερω αν έχεις πάρει χαπι ποτε, εχει 30 μεσα στο κουτι για να σου ρχεται περιοδος καθε 30 μερες. Τα ξεκινας την πρώτη μέρα και συνεχιζεις μέχρι να τελειωσουν, όταν τελειωσουν σε 1-2 μερες έρχονται. Εγω για να ρθουν νωρίτερα πήρα τα 6 τελευταια (νομιζω) δυο δυο. Μια χαρα, αδιαθετησα, καθαρισα και στο γαμο ήμουν σούπερ. Και δεν έχεις κανένα θεμα, η δικη μου γιατρός τουλάχστον μου είπε οτι είναι τελειως ακίνδυνα. Το έκανα κι άλλη μια φορά να φανταστεις που είχαμε κανονισει διακοπές και δεν έβγαιναν σωστες οι μέρες..

80ffc6ceff.png[/url]59b611aa66.png

Υπαρχει και ενα χαπι που καθυστερει την περιοδο...Κρινω σκοπιμο να μην το αναφερω δημοσια, γιατι μονο ο γυναικολογος σου ειναι αρμοδιος να σου δωσει το οκ.

Το εχω παρει στο παρελθον οταν ετυχε να περιμενω περιοδο τη μερα που ειχα αγωνα. Καθυστερησα την περιοδο μου για 3 μερες (με καταλληλη δοσολογια μπορεις και περισσοτερες). ΜΟΝΟΝ ο γυναικολογος ομως ειναι αρμοδιος για τετοια συμβουλη. Μπορεις να τον ρωτησεις.

Διαφημίσεις

Δεν είμαι υπέρ των φαρμάκων και ειδικά για να αλλάξω τον κύκλο της περιόδου, για να πάρω χάπι πρέπει να σέρνομαι!!!!!!!! Είχα πάρει αντισυλληπτικά για 3 μήνες ( αναγκαστικά γιατί είχα κάποια κύστη ) και είχα παρενέργειες, πιστεύω πως κανένα φάρμακο δεν είναι ακίνδυνο, αλλά και να ήθελα να πάρω αντισυλληπτικά τώρα είναι αργά αδιαθέτησα ήδη.

λέω είναι ακίνδυνο για μια φορά. αλλά αν έχεις ξαναδοκιμάσει και δεν τα έβγαλες πέρα μαζί τους τοτε οκ. Αντε δε πειράζει, χαλαρωσε, βάλε κανενα ταμπονάκι αν δεν έχεις πολύ αίμα, φάε καμια σοκολατίτσα πριν φύγεις από το σπίτι και μή νομίζεις όλα μια ιδέα είναι..

80ffc6ceff.png[/url]59b611aa66.png

Λάουρα κι εγώ ανήκω στις τυχερές που αδιαθέτησαν την ημέρα του γάμου τους και μάλιστα 15 ημέρες πριν το κανονικό λόγω άγχους προφανώς και υπερέντασης. Ηα λήθεια ε΄ναι ότι πέραν της προφανούς συνέπειας δηλ της βραδιάς πάθους με το σύζυγο δεν παθαίνεις και τίποτα άλλο.Η μακιγιέζ θα σου καλύψει τυχόν σπυράκια...το δε άγχος που θα έχεις καθόλη τη διάρκεια του μυστηρίου θα σε κάνει να ξεχάσεις και τυχόν πόνο αλλά και το γεγονός καθαυτό της αδιαθεσίας. Εξάλλου μετά από τόση κουραστική ημέρα και νύχτα δεν ξέρω πολλές που πέρασαν την πρώτη νύχτα γάμου εξίσου έντονα...Α, ναι ξέχασα να σου πω ότι εμείς φύγαμε και γαμήλιο ταξίδι αμέσως μετά...Εκεί ήταν λίγο σπάσιμο...

Λαουρα γιατί δεν παίρνεις αντισυληπτικά να αλλάξεις τον κυκλο σου;; θα κανονισεις να σου ρθει νωρίτερα περίοδος και θα σαι μια χαρα στο γαμο σου. Κι εγω υπολογιζα οτι θα εχω την ημέρα που παντρευτήκαμε κι επειδη λόγω κουμπάρων δεν μπορουσαμε να αλλαξουμε ημερομηνια πήρα αντισυλληπτικα (με συμβουλη γιατρού εννοειται..) και μου ρθαν μια βδομαδα νωριτερα. Για να καταλαβεις, δεν ξερω αν έχεις πάρει χαπι ποτε, εχει 30 μεσα στο κουτι για να σου ρχεται περιοδος καθε 30 μερες. Τα ξεκινας την πρώτη μέρα και συνεχιζεις μέχρι να τελειωσουν, όταν τελειωσουν σε 1-2 μερες έρχονται. Εγω για να ρθουν νωρίτερα πήρα τα 6 τελευταια (νομιζω) δυο δυο. Μια χαρα, αδιαθετησα, καθαρισα και στο γαμο ήμουν σούπερ. Και δεν έχεις κανένα θεμα, η δικη μου γιατρός τουλάχστον μου είπε οτι είναι τελειως ακίνδυνα. Το έκανα κι άλλη μια φορά να φανταστεις που είχαμε κανονισει διακοπές και δεν έβγαιναν σωστες οι μέρες..

Ένα παρόμοιο κολπάκι είναι το εξής: κανονικά τις 4 τελευταίες μέρες του κύκλου δεν παίρνεις το χάπι και σου έρχεται περίοδος, αλλά αν εξακολουθήσεις να τα παίρνεις, δεν σου έρχεται εκείνο το μήνα. Ξέρω ότι ακούγεται σαν να παίζεις με τις ορμόνες σου, αλλά η γιατρός μου το είχε επιτρέψει για την ημέρα του γάμου. Δεν χρειάστηκε τελικά να το κάνω.

Τα συγκεκριμένα αντισυλληπτικά (αυτά που παίρνεις κάθε μέρα δλδ.) θεωρούνται ακίνδυνα, αλλά να ξέρεις ότι μπορεί μετά να περιμένεις λίγο καιρό για να ξαναέχεις ωορρηξία, ανάλογα με τον οργανισμό σου.

• 3 εβδομάδες μετά...

Υπαρχει οντως αγωγη για να καθυστερησει, ειχα παρει μια φορα αλλα για ιατρικους λογους, επειδη δεν σταματαγε η περιοδος. Ειπα να μην το ξανακανω.

Ειχα κι εγω περιοδο την ημερα του γαμου μου (αδιαθετησα το ιδιο μεσημερι!), μας κακοφανηκε το βραδυ αλλα....σκεψου οτι αν το καθυστερουσα, θα συνεβαινε στο μηνα του μελιτος! Καλυτερα ετσι, δεν ειναι και τοσο σοβαρο, θα ειστε και κουρασμενοι....

Διαφημίσεις

επειδή και εγώ περίμενα να αδιαθετήσω την ημέρα του γάμου (οπότε θα ήμουν αδιαθετη και σε όλο το γαμήλιο ταξιδι σχεδόν...) πήρα τηλ. τον γυναικολογο μου και μου είπε την ημέρα που περιμένω να μου έρθει να ξεκινήσω την συσκευασία με τα αντισυλληπτικά και όταν θέλω να μου έρθει περιοδος, απλά να τα σταματήσω...έτσι και έκανα και στο γάμο ήμουν μια χαρά χαλαρή! όταν γυρισα από το ταξίδι, τα σταμάτησα και αδιαθέτησα...

δεν το έχω ξανακανει από τοτε, αλλά πιστευω με μια φορά δεν παθαίνεις τίποτα!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Λάουρα και εγώ αδιαθέτησα τη μέρα του γάμου μου. Δεν έγινε και τίποτα, απλά φρόντισα να έχω μαζί μου σερβιέτες και παυσίπονα για ώρα ανάγκης. Δεν έβαλα ταμπόν γιατί φοβήθηκα ότι θα ήταν δύσκολη η αλλαγή του φορώντας νυφικό. Θα πιεις και κανένα ποτηράκι παραπάνω και δεν θα καταλάβεις τίποτα!

και εγώ επειδή είχα σταθερό κύκλο, ήξερα οτι την ημέρα του γάμου μου θα έχω περίοδο, οπότε επικοινώνησα με τον γυναικολόγο μου, μου έδωσε ένα χάπι και όλα καλά. Μϊλησε με τον γυναικολόγο σου και θα σε κατευθύνει εκείνος/η.

επειδή και εγώ περίμενα να αδιαθετήσω την ημέρα του γάμου (οπότε θα ήμουν αδιαθετη και σε όλο το γαμήλιο ταξιδι σχεδόν...) πήρα τηλ. τον γυναικολογο μου και μου είπε την ημέρα που περιμένω να μου έρθει να ξεκινήσω την συσκευασία με τα αντισυλληπτικά και όταν θέλω να μου έρθει περιοδος, απλά να τα σταματήσω...έτσι και έκανα και στο γάμο ήμουν μια χαρά χαλαρή! όταν γυρισα από το ταξίδι, τα σταμάτησα και αδιαθέτησα...

δεν το έχω ξανακανει από τοτε, αλλά πιστευω με μια φορά δεν παθαίνεις τίποτα!

Ακριβως το ιδιο κι εγω....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...