Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ (ΑΥΧΕΝΙΚΗ)

Recommended Posts

κοριτσια να ρωτησω κατι?για να παρω πισω δηλ.χρηματα για τα υπερηχα που κανω καθε μηνα στο γιατρο μου που ειναι ιδιωτης και δεν ειναι στο ικα ...τι ακριβως χρειαζεται??μονο τις αποδειξεις απο το γιατρο μου η και τιποτα αλλο??για το β' επιπεδου που εκανα στο μητερα παιρνω πισω τιποτα??ειμαι λιγο ασχετη γι αυτο!!!ευχαριστω εκ των προτερων......

Διαφημίσεις

ζουζουνιτσα στην φορολογικη σου δηλωση να βαλεις τις αποδειξεις.το ικα δεν σου δωσει τιποτα πισω.ουτε απο υπερηχους ουτε απο μηνιαιες επισκεψεις.

Kht7p2.png

3iVPp3.png

• 6 months later...
geias sas moy eipane apo to nosokomio oti h ayxeniki diafanei kai to papp a den ginonte ekei kai oti prepi na pao ekso na tis kano aytes kostizoyn 200 eyro tha ithela na matho an perno ta xrimata piso apo to bibliario pronoias pou exo.eyxaristo

Noμιζω πως τουλαχιστον δικαιουσαι καποιο ποσο. Δεν ξερω τον τροπο αλλα εφοσον ειναι εξεταση προγεννητικου ελεγχου σιγουρα κατι πρεπει να καλυπτει το ταμειο σου αν και κανονικά θα επρεπε να ειναι εντελώς δωρεαν.Εγω για τροφοβλαστη (κατι σαν αμνιοπαρακεντηση) πηρα ενα ποσο πισω κατοπιν αιτησης. Εύχομαι όλα να πανε καλά!

Διαφημίσεις

den ksero kata poso isxiei giati kai emas mas to eipan ek ton isteron kai den to epsaksa parapano alla an thes esi psaksto.mou eipan loipon oti otan pas sto tameio sou gia na kaneis tin aitisi sou gia na pareis ta xrimata tis eksetasis piso sou lenme oti dikaiousai ena meros tou posou.poli mikro . gia na to pareis olo piso prepei na kaneis epitopou enstasi oti de dexesai ta xrimata kai oti zitas olo to poso. pernaei i enstasi apo epitropi kai meta apo ena dio mines to poli pairneis olo to poso piso.aksizei i anamoni nomizo!!!to poso einai megalo.

apla den ksero an isxiei sigoura.kai ego apo edo to eixa dei alla opos eipa kai prin ek ton isteron

• 3 months later...

καλησπερα σε ολες, θα ηθελα να μου πει οποια γνωριζει κατι για τιν αυχενικη διαφανια. θελω να ρωτισω:μπορω να παω στο ικα να την γραψω κ μετα να παω στον γυναικολογο μου που ειναι ιδιωτης κ να τιν κανω εκει, και μετα να παρω τα χρηματα μου πισω απο το ικα?? γιατι απο οσο ξερω αυτη η εξετασει αν τιν κανεις στον ιδιωτη κοστιζει 150 ευρο. σας ευχαριστω... :-P

• 2 εβδομάδες μετά...

καλημερα ειμαι καινουριο μελος.Απ οτι καταλαβα ο καθενας κανει οτι θελει οσον αφορα στην επιστροφη χρηματων για τις εξετασεις.Ο γιατρος του Ικα της Τουμπας κ.Αθανασιαδης,δε δινει με τιποτα αδειες αν δεν εισαι πελατισσα του και παραπεμπτικα για την αυχενικη και τον β επιπεδου.Γνωστος μας αναγκαστηκε να γινει πελατης του για να του χορηγει τις αδειες εγκυμοσυνης και στον αντρα μου ειπε πως ο υπερηχος β επιπεδου δεν ειναι απαραιτητος.Εαν θελουμε να τον κανουμε να παμε εκ των υστερων να μας κοψει παραπεμπτικο,πραγμα που δεν εξυπηρετει πουθενα,το παραπεμπτικο πρεπει να κοπει νωριτερα για να δικαιουσαι επιστροφη.Στην αρχή της εγκυμοσυνης μου δε,οταν του ζητησα να μου γραψει το φολικο οξυ μου ειπε και παλι πως ειναι νωρις και δεν ειναι απαραιτητο.Ειναι δυνατον να εισαι τοσο απανθρωπος σε ζητηματα τοσο λεπτα οπως ειναι η εγκυμοσυνη?ΑΙΣΧΟΣ..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...