Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ρούχα για πριν τη βάπτιση

marilena.s

Recommended Posts

κορίτσια κατεβαίνω στην Αθήνα για δουλείτσες και θα θελα να πάρω κάτι ξεχωριστό στο μπεμπίνο για να το βάλει πριν τη βάπτιση, ρούχα και παπουτσάκια. Μήπως μπορείτε να με κατατοπίσετε με μάρκες και καταστήματα (αν είναι κάτι που μπορώ να βρω σε mall, attica, factory ακόμα καλύτερα)

Και κάτι ακόμα πήρα ένα φόρεμα μακρύ με τόνους του ροζ, και λίγο πρασινάκι τί παπουτσια να βάλω μωρε;; καμια ιδέα για μαγαζια στην Αθήνα;

Ευχαριστώ πολύ!

80ffc6ceff.png[/url]59b611aa66.png

Διαφημίσεις

εγω για την μικρη πηρα απο factory outlet. Ειναι matou france και το πηρα 38ευρω.

δες κι εκει..

στο mall εχει παρα πολλα. Μην ξεχασεις να περασεις απο το

DU PAREIL AU MEME που ειναι στο mall αλλα πολλοι δεν το ξερουν... εχει καλα πραγματακια

παρτα με τη σειρα.. Δεν ξερω τι τιμες θες.. Εχει και Ζαρα πάντως...

εγω για την μικρη πηρα απο factory outlet. Ειναι matou france και το πηρα 38ευρω.

δες κι εκει..

στο mall εχει παρα πολλα. Μην ξεχασεις να περασεις απο το

DU PAREIL AU MEME που ειναι στο mall αλλα πολλοι δεν το ξερουν... εχει καλα πραγματακια

παρτα με τη σειρα.. Δεν ξερω τι τιμες θες.. Εχει και Ζαρα πάντως...

ναι δεν ήθελα να ανφερω τιμη για να μη φανω κάπως....τελος πάντων δεν με πολυ απασχολεί, να ναι ξεχωριστά θέλω!

ναι δεν ήθελα να ανφερω τιμη για να μη φανω κάπως....τελος πάντων δεν με πολυ απασχολεί, να ναι ξεχωριστά θέλω!

Αν θες κατι ξεχωριστό και χωρίς να ξεπουπουλιαστείς σίγουρα προτείνω το DU PAREIL AU MEME αν δεν σε βολευει το THE MALL έχει και στον Κορυδαλλό και στο NOTOS GALLERIES στον Πειραιά

Διαφημίσεις

για το φορεμα σου θα σου προτεινα χρυσα πεδιλα που μπορεις να τα ξαναχρησιμοποιησεις. Αν θες κατι πιο εντυπωσιακο θα ταιριαζε πρασινο πεδιλο. αν ειναι αερινο θα μπορουσες να βαλεις και πλατφορμα. για το μωρο τωρα αν θες σε κατι ιδιατερο που θα σου στοιχισει ομως κατι παραπανω θα κοιταξεις Attica ή στα Lapin(κεντρικα καταστηματα λογω ποικιλιας) Αν θες για ωραια ρουχα και οικονομικα τοτε υπαρχουν πολλα καταστηματα πχ Grant , zara ,du pareil......

κοριτσακια μου!

ΜΑΡΙΛΕΝΑ μιας και μενεις μυτιληνη αν ειχες ψωνισει απο την κυρια φωτιου θα σου ειχε κανει δωρο τα ρουχαλακια του μωρου πριν τη βαφτιση.και σε μας εκανε δωρο το φουστανακι που φορεσαμε πριν.κριμα που δεν εβαλες το θεμα νωριτερα.θα σου το ελεγα.παιδια πλακα πλακα ενα απο εδω ενα απο εκει μαζευονται τα εξοδα.

Εγω της ειχα παρει ενα απο τα απλα βαφτιστικα φουστανακια του Lapin, χωρις βεβαια καπελο, κ ηταν μια κουκλιτσα! Κ για παπουτσακια τα πεδιλακια που της ειχα κ ολο το καλοκαιρι. Για εμενα ειναι πολυ σημαντικα κ τα ρουχα με τα οποια παει στην εκκλησια, γιατι καταρχας κ τα φοραει για αρκετη ωρα, αλλα επισης κ οι καλυτερες φωογραφιες βγαινουν με αυτα, αφου μετα συνηθως ειναι μεσα στη γκρινια κ κλαμενο. Τουλαχιστον η δικια μου μεχρι να ηρεμησει μετα...

για το φορεμα σου θα σου προτεινα χρυσα πεδιλα που μπορεις να τα ξαναχρησιμοποιησεις. Αν θες κατι πιο εντυπωσιακο θα ταιριαζε πρασινο πεδιλο. αν ειναι αερινο θα μπορουσες να βαλεις και πλατφορμα. για το μωρο τωρα αν θες σε κατι ιδιατερο που θα σου στοιχισει ομως κατι παραπανω θα κοιταξεις Attica ή στα Lapin(κεντρικα καταστηματα λογω ποικιλιας) Αν θες για ωραια ρουχα και οικονομικα τοτε υπαρχουν πολλα καταστηματα πχ Grant , zara ,du pareil......

ΑΧ ΝΑΙ!!!! Αυτό το πράσινο πέδιλο πολύ μου άρεσε....Μπράβο! θα ψάξω μηπως πετύχω κανένα όχι και πολύ ψηλό!!!!!